Şimdi Ara

WD My Passport İlk Kullanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! İnternetten wd my passport wireless 1tb harici hard disk kazandım. Hediye elime dün ulaştı, dünden beri uğraşıyorum ama bir türlü kullanamadım. Wi-Fi ledi mavi yanıyor ama bilgisayarımdaki ağ listesinde görünmüyor. USB ile takıyorum okumuyor. Şarjı dolu ışıkları yanıyor. İnternetten kazandığım için nereye götüreceğimi bilemedim. Siteye yazdım inşallah cevap verirler. İşletim sistemim Windows XP yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Nereden kazandiniz
    Kazandığınız yer ile iletişime geçin olmazsa garantiye verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşletim sisteminle alakalı olabilir. XP'den kurtulmayı dene. Bir de o zaman dene WD'yi

• ]Kullanım kılavuzunda XP destekliyor diyor. Zaten kurtulamam. Siteye yazdım onlarda beni aradı anlattım sorunumu şirketle görüşecem sonra sana dönerim ve hala ses yok. Bir hediye kazandık onu da kullanamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derişik -- 24 Şubat 2015; 17:04:06 >
  • derişik D kullanıcısına yanıt
    Nereden kazanmistiniz

• teknokulis.com 15 gün boyunca her gün uğraştım puan topladım kazandım ve sonuç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derişik -- 24 Şubat 2015; 19:05:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.