Şimdi Ara

WD My Cloud Home 4 TB WDBVXC0040HWT 668 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Normal fiyati 900-1000 tl arasinda. Asagidaki sitede 668 TLye satiliyor. Bu haliyle yurtdisi fiyatindan bile ucuz.

http://www.webudaa.com/4tb-wd-35-usb-30-my-cloud-wdbvxc0040hwt-pmu21861

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat güzel ancak amazon yorumları pek güzel değil.

Bağımsız kullanılamadığını, devamlı internete bağlı olması gerektiği yönde yorumlar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadadan 1-2 ay önce 770₺ ye almıştım. O zaman bile epey uygun gelmişti. 670₺’ye baya iyi fiyat. Kasası neredeyse bedavaya geliyor

Ev için yeterli yazılımı bence. Normal nas cihazlara göre çok daha rahat mobil ulaşım. Dezavantajı olarak da usbye dosya aktaramıyor olmak sayılabilir. Ufak tefek dertlerini yavaş yavaş güncelliyorlar. Mesela cihazdaki kullanıcıların ortak alanı olmama sorununu güncelleme ile üstesinden geldiler, paylaşılan bir klasör var artık gibi...

• Buna attığım filmleri televizyondan (vestel smart) izleyebilir miyim?

• Bu firmadan alışveriş yapan var mı daha önce?
  • nette de hiçbirşey yok n11 de gg da dükkanı var ama bu ürün birinde yok diğerindede 1000 tl
  • Dün sipariş verdim, bugün geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun hocam. yorum bekliyoruz.
  • hsnunal kullanıcısına yanıt
    hocam ürün nasıl memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnunal

Dün sipariş verdim, bugün geldi.

Yukarıdaki soruna cevaben:
    Plex aracılığıyla izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 1 Mayıs 2018; 18:08:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esayil

fiyat güzel ancak amazon yorumları pek güzel değil.

Bağımsız kullanılamadığını, devamlı internete bağlı olması gerektiği yönde yorumlar var.
    Devamlı internete değil bir ağa bağlı olması gerekiyor. Direkt pc ye takamazsınız. İnternetiniz olmasa bile modeme veya routera bağlı olması yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

hocam ürün nasıl memnun musunuz?
    Ürünün kurgusu güzel de; dosya aktarımları çok yavaş geldi bana. Mavic'le çektiğim videoları tek yere atıp, her yerden ulaşırım diye düşünüyordum, ama 10-15 GB lık dosyayı indirmek tam bir işkence. Evdeki 10 Mb upload hızıma güveniyordum ama yemedi. belki benim bilmediğim bir şey vardır. İlk denememde Plex olayını da beceremedim, tekrar uğraşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnunal

Ürünün kurgusu güzel de; dosya aktarımları çok yavaş geldi bana. Mavic'le çektiğim videoları tek yere atıp, her yerden ulaşırım diye düşünüyordum, ama 10-15 GB lık dosyayı indirmek tam bir işkence. Evdeki 10 Mb upload hızıma güveniyordum ama yemedi. belki benim bilmediğim bir şey vardır. İlk denememde Plex olayını da beceremedim, tekrar uğraşacağım.

Alıntıları Göster
    Türkiye’de evlere 10 mb upload hızı veren bir internet sağlayıcısı mı var?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.