Şimdi Ara

WD LiveSteaming Media Player Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Buradaki yorumlar isiginda WDStreaming Media Player edindim ve aldigim ilk gunden beri cok memnunum. Burada konuyla ilgili yorum yapanlara cok tesekkur ederim.

Hem Turkce altyaziyi desteklemesi hem de wi-fi olmasi cok basarili. Ayrica Bilgisayarimdan cihaza bagli harici bellege ulasarak istedigim dosyayi icine atip calistirabiliyorum. Bununla birlikte bilgisayarda paylastigim dosyayi hardiske atmadan paylasimdan acip calistirmak istiyorum fakat dosyalari nasil bulup calistarabilecegimi beceremedim. Windows vista islemcim var. Bu konuda bana yol gosterebilir misiniz eger fotografli bir anlatim yapabilirseniz cok sevinirim.

Tesekkurler

Normalde bazı dlna cihazlar direk ağdaki paylaşıma bakıyor ama bunun için samba (linux ağ protokolü) kullanıyorlar. Microsoft ta bunun kolay olmamasını istiyor, basit bir ayak oyunu ile windows live id assistant kullanan (messenger veya hotmail) windows lu pc lerdeki paylaşımları tv veya media player tarzı cihazlardan görmek için ağ güvenliği hakkında 40 takla atmak ve sonuçta güvenliği nerdeyse sıfırlamak gerekiyor. O yüzden yukarıdaki program kullanım kolaylığı ile tavsiyemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 18 Şubat 2012; 2:32:59 >
    Intel I79700 işlemci. MSI z390 anakart. 32gb bellek. Samsung 970 evo plus 500gb + WD SN750 500gb ssd. Corsair 275r beyaz kasa + FSP Hydro G 750W PSU. Asus rtx2060 Dual ekran kartı. LG 27 inch gaming monitör TN. Logitech G710+ klavye + Razer Deathadder elite mouse. Frio soğutucu.
    Mi mix 3 telefon.

• Yardım icin cok tesekkur ederim.
    Cok isime yaradı...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.