Şimdi Ara

WD BLUE 1TB MI YOKSA SEAGATE BARRACUTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞALR şu anda vatan pc deyim ikisi de 1 tb ikiside 7200 rpm ve 64 mb ön belleğe sahip.SİZCE hangisini almalıyım ?

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • _____________________________

"Once we were many, now we are few. Hunters, killers of the world’s filth. Witchers. The ultimate killing machines. Among us, a legend. The one they call Geralt of Rivia. The White Wolf."
  • internet kafe sahibiyim ve tüm bilgisayarlarımda WD BLUE 500 gb kullanıyorum bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım.

arşiv içinde 2 tb lık disklerini kullanıyorum.

WD tek geçerim herkesede öneririm
  • valla seagate barracuda yı aldım ama vatan da ki eleman baya ısrar etti wd blue yi almam için.o daha iyimiş falan dedi.aslında araştırmıştınm genel olarak seagate önerilmişti. sizce hatalı seçim yapmadım değilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende bilgisayarlarımı onların tercihleri üzerine topladım.
    seagatede - samsungda tüm harddiskleri kullandım zaman bad sector oluştu harddisklerde daha wdlerde öyle bir sorun başıma gelmedi 46 tane harddiskini kullanıyorum :)

seagateler bildiğim kadarıyla çin üretimi wdler taylandda üretiliyor birazda o yüzden tercih etmiştim. hayırlı olsun ama sonuçta 2 side aynı işi yapıcak senin trciğin :9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle WD 1 TB Blue veya daha iyisini düşünüyorsan Black serisi WD iyidir sıkıntı yaşamazsın uzun ömürlü olur.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.