Şimdi Ara

Wd 6tb hdd sorun çıkarırımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart Gigabyte GA-MA74GM-S2 v4.0 sata-2 arkadaşlar gbt yapsam depo olarak kullansamda dahi sorun çıkarabilrimi anakart windows 7 ultimate 64bit diski hiç görmem ihtimali varmı bu 6tb ler çokmu özel. 2tb sorun olmamıştı ama.

• usb denmi bağlamayı düşünüyorsunuz ? hangi markayı kullanmayı düşünüyorsun harddiskte ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinopk

usb denmi bağlamayı düşünüyorsunuz ? hangi markayı kullanmayı düşünüyorsun harddiskte ?

yokya kasanın içine takıcam dahili herkez bişey sötylüyorürünü getirende satanda anakart firmasıda :D bide geri almama durumlarıda var uymazsa, başlıkta demiştim western diital

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 30 Nisan 2015; 15:22:02 >
  • bios uefi biosun varsa sorun yok çalışır anakartın sitesine baktım gigabyte tan özelliklerde göremedim fakat yeni bios kullanıyor olabilirsin. bios uefi olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinopk

bios uefi biosun varsa sorun yok çalışır anakartın sitesine baktım gigabyte tan özelliklerde göremedim fakat yeni bios kullanıyor olabilirsin. bios uefi olması lazım.

uefi diyerekyeni arayüzlü ise bendeki bios eski tip arayüz yani mavi ekranlı ayrıca tahminim uefi desteğinin önemi gtp ye dönüştürmeyi bu arayüzden yapabiliyorsun yani windowsa gerek kalmadan ne ithalatçılar ne anakart üreticileri böyle bir diski geri almayacağini söylüyorlar haricinde Wd'nib tr danışmanlığı olmamasıda ayrı bir sıkıntı.
    Edit: acaba 4tb veya 3tblerde sorun olurmu bunasıl iş anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 1 Mayıs 2015; 22:10:16 >
  • Büyük kapasiteleri tek disk yerine birçok disk daha mantıklı arıza durumunda bilgilerin tamamı gitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasada yer olmadığı için ben de 6-8 tb hdd almak istiyorum.
    m4a87 td usb3 anakartım eski.bios uefi değil.win7 ult. kullanıyorum.
    4 tb hdd yi çalıştırdı.
    ama ben de korkuyorum 6-8 tb hdd alsam çalıştırır mı?
    bunu deneyen arkadaşlar var mı?

anlamadığım bir şey de koca koca internet siteleri herşeyi deniyor da
    5-6 senelik eski diyemeyeceğimiz pc lerde bu buyuk hdd leri niye test etmiyorlar.
    çok mu zor?
    o zaman niye kurdunuz bu siteleri

seagate,wd niye bu konuda pasif davranıyorlar?
    bu nasıl bir pazarlamacılık?para kazanmak istemiyorlar mı?

mesela benim durumum :

hani eski bios 2 tb üstü diski çalıştırmazdı?
    ÇALIŞTIRIYOR İŞTE...

Ama 6-8 tb çalıştırır mı?bilemiyorum ...
    bin liradan fazla para verip deneme yapabilir mi vatandaş yahu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD HDD Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • serhat1234567 S kullanıcısına yanıt
    iyi ozaman benden sana bilgi olsun konuda geçen disk 4byi kaldırdı fakata 6tbyi bilmiytorum kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.