Şimdi Ara

WD 2TB HDD aldım.. Ama açma kapatma tuşu yok ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar WD 2TB harici hard disk aldım.. Adaptörlü olanlardan.. Bağlantılarını yaptım ama açma kapatma tuşu yok :/ USB kablosunu çıkarınca çalışmayı durduruyo ama masanın altına ikide bir USB kablosunu çıkarmaya mı giricem ? Gerçi ne ses var ne ısınma; ama yinede korkuyorum bişey olur diye.. Eğer çıkarmasam hep öyle kalsa bi sorun olur mu sizce ? Kullanılmadığı zaman kendi kendine kapandığını okumuştum bi yerde ama kontrol ediyorum arkasında ki ışık hep yanıyor.. Napmalıyım bi yardım edin ?

• Bende de 1 TB olanı var WD'nin açma kapama tuşu yok, normal yani.

Devamlı çalışmasında sıkıntı olmaz. PC içindeki dahili Disk'ler nasıl PC açık olduğu sürece çalışıyorsa bu da çalışabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Bende de 1 TB olanı var WD'nin açma kapama tuşu yok, normal yani.

Devamlı çalışmasında sıkıntı olmaz. PC içindeki dahili Disk'ler nasıl PC açık olduğu sürece çalışıyorsa bu da çalışabilir.

hocam maşallah çalışıyo mu çalışmıyo mu anlamıyorum ki :) Sessiz sakin bişey çıktı ben daha büyük daha gürültülü bişey bekliyodum.. Sadece ışık yanıyo arkada; ama o ışık adaptörü takar takmaz yandı zaten.. Hala da yanıyo.. Seninde devamlı takılı durumda mı pc de ?? Yani çıkarıyomusun USB kablosunu falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHAKALLLLL

quote:

hocam maşallah çalışıyo mu çalışmıyo mu anlamıyorum ki :) Sessiz sakin bişey çıktı ben daha büyük daha gürültülü bişey bekliyodum.. Sadece ışık yanıyo arkada; ama o ışık adaptörü takar takmaz yandı zaten.. Hala da yanıyo.. Seninde devamlı takılı durumda mı pc de ?? Yani çıkarıyomusun USB kablosunu falan ?

İşlem yapmadığın zaman zaten beklemeye geçmesi lazım.

Benim USB'de takılı, işim olduğu zaman sadece adaptörü takıyorum. Yedek için kullandığımdan dolayı.

Senin Disk büyük ihtimal Green serisidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CHAKALLLLL

quote:

İşlem yapmadığın zaman zaten beklemeye geçmesi lazım.

Benim USB'de takılı, işim olduğu zaman sadece adaptörü takıyorum. Yedek için kullandığımdan dolayı.

Senin Disk büyük ihtimal Green serisidir.

Valla hocam bende pek anlamıyorum ki ürün bu;

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd85141#Yorumlar

Beklemeye geçtiğini nerden anlıcam ? Arkasında beyazımsı bi ışık var o mu sönücek ? USB'den çıkarınca sönüyo o; ama kopyalama vs. yapmadığım halde arkada yanmaya devam ediyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 12 Ekim 2011; 0:05:36 >

• ,Bende de bu diskten var.Sürekli tv ye bağlı yani adaptörü elektriğe hep takılı.Sadece film yükleyeceğim zaman usbsini tv den çıkartıp laptoba takıyorum.
    Bu şekilde kullanmak sıkıntı yaratır mı? USB yi falan çıkartmalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

,Bende de bu diskten var.Sürekli tv ye bağlı yani adaptörü elektriğe hep takılı.Sadece film yükleyeceğim zaman usbsini tv den çıkartıp laptoba takıyorum.
    Bu şekilde kullanmak sıkıntı yaratır mı? USB yi falan çıkartmalı mıyım?

Bende ekimden beri kullanıyorum, hiç çıkarmadım prizden.Fişi devamlı takılı.. Arasıra depolama niyetinde kullanıyorum zaten, kullanılmadğı zaman ışığı yanıp sönüyor uyku moduna alıyor kendini.. Şimdiye kadar bi sorun çıkmadı, ama aktif haldeyken elektrik gitmesi sonucu bi takım sorunlar çıkabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.