Şimdi Ara

WD 2TB HARİCİ HDD IŞIKLAR YANIP SÖNÜYOR AMA BİLGİSAYARDA GÖRÜNMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle forumdaki bütün konularda denilenleri yaptım ancak bir sonuç alamadım.
    USB kablusnu değiştirip denedim,
    HDD Yönette ya da aygıt yöneticisinde görünmüyor,
    Başka bilgisayar ve diğer USB portlarda denedim
    İlk takıldığında dönme var ancak 2-3 dk sonra sanki hiç dönmüyormuş gibi,
    Ön taraftaki beyaz ışık sürekli yanıp sonuyor,

içinde tam 1,6 tb bilgim var ve bütün bilgilerimi buna almıştım. Alalı daha 1 ay dahi olmadı. HDD nin kasasınıda açamadığım için ancak bekliyorum. Şimdi sonuç sadece garanti ve değişim mi? Teşekkürler..

• ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarafeyn

Arkadaşlar öncelikle forumdaki bütün konularda denilenleri yaptım ancak bir sonuç alamadım.
    USB kablusnu değiştirip denedim,
    HDD Yönette ya da aygıt yöneticisinde görünmüyor,
    Başka bilgisayar ve diğer USB portlarda denedim
    İlk takıldığında dönme var ancak 2-3 dk sonra sanki hiç dönmüyormuş gibi,
    Ön taraftaki beyaz ışık sürekli yanıp sonuyor,

içinde tam 1,6 tb bilgim var ve bütün bilgilerimi buna almıştım. Alalı daha 1 ay dahi olmadı. HDD nin kasasınıda açamadığım için ancak bekliyorum. Şimdi sonuç sadece garanti ve değişim mi? Teşekkürler..

arkadaşın dediği sorunun aynısı bende de var. tüm denilenleri yaptım. arkadaşın bilgisayarında veri aktarımı yaparken çıkarmıştım. Ondan sonra bir daha hiç bir bilgisayara okutamadım. yere düşme felan olmadı. ışığı sürekli yanıp sönüyor. Aygıt yöneticisinde felan da gözükmüyor. İçinde önemli belgelerim olduğundan servise de vermek istemiyorum. Başka bir çözüm yok mu ?

• data volum ünüz silinmis 2 tb lik 1 tb+ 1tb olmak üzere 2 adet hard diskiniz bulunuyor sanırsam. Bunları span olarak yarattıgınız için yada aldıgınızda öyle oldugu için 2 diskin birleşimini tek disk olarak görüyorsunuz.
    datalarınızı kurtarmak biraz zor .
    storage ten magane raid te Raid configure yi mirror olarak seçip tekrardan formatlamalısınız.
    hard disk olarak 1 tb göreceksiniz fakat herhangi bir problemde bozuk hd yi çıkardıgınızda 2 inci hardisk colon copy ile herşeyin yedeğini aldıgı için eksiksiz işlerinize devam edebileceksiniz.
  • Garantisi sizin için çok önemli değilse kutusundan çıkartıp, SATA olarak bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz. Tabi içerisinde yer alan etiketi yırtmadan çıkartabilirseniz, garantiside gitmez. Her HDD'nin kutusunda benzer stickerlar bulunuyor mu bilmiyorum?
  • dediğinizde dogrudur. su an bende de 1 adet war stıcker da yok zati, rahatlıkla ray sistemiyle sökülüp takılabilen harddisk ler, fakat sistem raid 0 raid 1 linux, sisteminiz linux ise bilgisayarlarda denenebilir.
  • Aynı sorun bende de mevcut bi çaresini bilen arkadaşlar var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici Hdd Açılmıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.