Şirketler ve stabil internet bağlantısına ihtiyaç duyanlar için ideladir. Ürünler çok az kullanılmış ve işyeri kapandığı için gerek kalmamıştır.
• Marka : ZYXEL • Ürün : PRESTIGE P792H G.SHDSL ROUTER • Üretici Kodu : Prestige P792H • Ürün Tanımı : G.shdsl ADSL Bridge/Router • İşlevi : Bir çift bakır kablo üzerinden • İşlevi 2 : uzak birimler arası (~7km) yüksek • İşlevi 3 : hızlı (2.3Mbps) veri iletişimi sağlar • Bağlantı : 1x RJ11 bağlantı (G.SHDSL için) • Bağlantı 2 : 4xLAN (10/100Mbit) ağ bağlantısı • Bağlantı 3 : 1x konsol portu (yönetim/backup) • Özellikleri : NAT, DHCP, Dinamik DNS özelliği : IP Routing-RIP V1/V2 : Web tabanlı yönetim, SNMP desteği : 10 IPSec VPN Tunel oluşturabilme : DES, 3DES şifreleme, Firewall yeteneği • Diğer : 56K dialup yedekleme özelliği : Paket filtreleme : Auto MDI/MDIX fonksiyonu
Türkçe dahil birçok dildeki kartvizti okuyabilme ve arşivleme yazılımına sahiptir.Garantiden değişmiştir.Ürün sıfırdır.
- Sizi, kartvizitleri biriktirmekten kurtarır, bilgisayarınıza otomatik kopyalar. - Kartvizitleri ard arda otomatik tarar, istediğiniz kategoriler altında toplar. - Aradığınız kartvizitleri kolayca bulabilirsiniz. - Katvizitlerinizi USB taşınabilir belleğe aktarabilirsiniz. - Excel, Access, Outlook, Outlook Express ve diğer kişisel bilgi yönetim yazılımları, PALM ve PocketPC ile kartvizit bilgi alışverişi yapılabilir. - Bilgisayarın USB bağlantısından enerji alır. - A8 boyutunda 600dpi siyah-beyaz (gri tonlu) tarama yapar. - Şık tasarımı, mini boyutları (106x53x27mm) ve taşıma kılıfı sayesinde yolculuk yapan işadamlarının vazgeçilmez yeni yol arkadaşıdır. - Tanıdığı kartvizit dilleri: Türkçe, Almanca, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Rusça Tesan CardManager Kartvizit Kayıt ve Yönetim yazılımı dahil. Yazılım OCR* ve Kartvizit tanıma konusunda Türkçe dilini destekler.