Şimdi Ara

Wax Saç Şekillendirici (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
59.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alpertfn

quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

osis gg de var 24 tl piyasada 35 tl lüks kuaförşerde satılır

Başka ne marka vardır iyi? Ben yağsız istiyorum onu sürüp bazen yıkamadan yatmak da istiyorum, zarar vermez değil mi yağsız olduğu için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eDDiè

bende de Schwarzkopf un bir tane waxi var ama, nasil kullanacam ben bunu, tutkal gibi bisey , cok hosta kokuyor ama sacima suyla beraber mi suruyecem bunu. Direk suruyunce, tutkal surumus gibi oluyor, saclarimda bole beyaz beyaz kaliyor. Garip bisey anlamadim valla.

Resimlerini de koyayim.

Wax Saç Şekillendirici

Wax Saç Şekillendirici

Eline yedirip sonra saçına sür.

• Arkadaşlar benim vücudum yağlı saçlarımda yağlanıyor 2 günde hemen hemen hergün duş alıyorum saçlarım seyrek ince telli saçlarımın sadece ön kısmına sürmek için hangi wax ı önerirsiniz şu Mess up iyi midir ? öyle parlak bir görünüm istemiyorum mat olması daha hoşuma gidiyor.Şu david beckham ın saçı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_coskuun -- 25 Aralık 2011; 15:03:50 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpertfn

quote:

osis gg de var 24 tl piyasada 35 tl lüks kuaförşerde satılır

Başka ne marka vardır iyi? Ben yağsız istiyorum onu sürüp bazen yıkamadan yatmak da istiyorum, zarar vermez değil mi yağsız olduğu için?

valla en iyisi bu bide uygun fiyat egos var 8 tl bundan sonra en iyi o bence 2 numara mat alırsan yağ yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Arkadaşlar, bu tür ürünlerin Wax,Dax,Osis gibi... Jöleden farkı mat görüntü verme özellikleri olması, daha düzgün şekil yapma olanağı ve jöleye göre saçı daha az tutsak ederler. Bu ürünlerin hepsini kullandım, şuan dax var. Daxta macundan farksız, kutuyu açtığınız nasıl sürücem bunu saçıma ? dersiniz direk... Şimdi bir kaç öneride bulunayım...

Bu tür ürünler fönlü saça sürüldüğünde daha iyi sonuç verir. Başta mat görüntü verenini almanızı öneririm. Uygulamadan önce saçınızı yıkayın ve kurutun. Fakat çok az nemli kalsın, kupkuru olmasın. Daha sonra saçınıza aklınızda nasıl bir model varsa, fön makinesi + tarağı ile onu verdiymeye çalışın. Tabii ki fönden hemen iyi sonuç alamazsınız. Sadece önmodeli yapın yeter. Mesela saçın üst tarafını dikiceksiniz, orayı biraz yukarı doğru tarayın ve yanlarını aşağı indirin. Daha sonra Dax veya Wax sert demişsiniz, fön makinesi ile biraz kutunun içine tutun. Isınınca yumuşadığını görüceksiniz. Şimdi saça 2 şekilde uygulayabilirsiniz. Birinci, fazla olmamak şartı ile alıp avuç içine yedirmek daha sonra saça uygulamak. 2. ise, mesela sadece sağ elinizin parmaklarına azar azar koymak ve sol elin parmaklarına birden yedirmek. Birbirine sürtün ve wax,dax görünmesin... İyice yedirdikten sonra parmaklarınızla saça uygulayın. İz kalma ihtimali olmaz. Fakat çok alırsanız saç uçlarında kalabilir. Yavaş yavaş şekillendiğini göreceksiniz. Fakat ilk denemeler tam istediğiniz model olmayabilir.

Ayrıca bazı ürünler saçtan çok zor çıkar. Bunlara özel şampuan alabilirsiniz. Sorunuz olursa dinlerim...

Fakat, param var diyorsanız.... Osis Mess Up + Taft Sprey alın. Fonex Wax falan uğraşmayın.

Konu bayağı eski ama hala "OSİS MESS UP " üretiliyor mu?Üretiliyorsa taft sprey almasak olur mu? Saçları gün boyunca düzgün tutsun yeter.Veya yeni önerileriniz var mı hocam?

• önerilen osis'i gg'dan 25 tl+kargoya aldık bakalım nasıl bir ürünmüs..
  • acayip sac dökküyoe kullanmayın bence joleden 2 kat kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dax Super Neat "MOR" olan kutudan kullanan arkadaş var mı acaba?
  • BONHAIR wax-matt KESİNLİKLE ÖNERİYORUM KOKUSU ÇOK GÜZEL ...
  • ben osmo şekillendirici wax buradaki clay wax i aldım.
    saçlarım dalgalı normalde, bu wax ile istediğim şekle sokuyorum. kokusu da mükemmel, herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihcr -- 31 Ekim 2012; 23:53:45 >
  • up
  • Hort

• Arkadaşlar ufak zeytin tanesi kadar alıyoruz işaret parmağımızla kutunun içerisinden onu diğer elimizin avucuna çember şeklinde sürüyoruz daha sonra diğer elimizle ovalıyoruz iki elimize de sürülmesi lazım ki dokunduğu yere etki göstersin. Daha sonra kafanıza uygulayabilirsiniz iki elinizle. Wax'ın artısı dağınık görüntü sağlayabilmeniz. Jöle ile böyle bir imkan yok yapay olduğu çok belli oluyor. Mat Wax ile saçlarınıza doğal şekilde görüntü verebiliyorsunuz.

Eğer rüzgar falan varsa dışarıda saç spreyi sıkın 20 cm yukarıdan falan şekil verdikten sonra sabitler saçınızı rüzgardan falan etkilenmez saç modeliniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can87

önerilen osis'i gg'dan 25 tl+kargoya aldık bakalım nasıl bir ürünmüs..

Hocam ososden memnun kaldiniz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

quote:

memnun kaldım,baya bir süre de kullandım ama sac tipine ve şekline göre kullanım farklılıgı olabilir onu da dikkate al..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2-RUN9

quote:

memnun kaldım,baya bir süre de kullandım ama sac tipine ve şekline göre kullanım farklılıgı olabilir onu da dikkate al..

Tesekkurler

• Neden saçı mat göstermek için kullanıyoruz? Zaten saç mat değil midir? Ben kumral biriyim haliyle saçlarım kendi halinde mat.

Ben hafif ıslak ve parlak göstermek istiyorum. Saçıyla oynayan biriyim bu nedenle jöle ve tutucular kullanamam.
  • kaçınnnn HORTTTTT

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.