Şimdi Ara

Wax Kullanımı Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün kuaförden 10 kağıda vodwil cosmetics - clay wax markalı bir wax aldım, eve geldim ulan macun gibi birşey suyla eritmeye çalışıyorum erimiyor öyle sürüym dedim saçlarımda sabun parçası gibi yuvarlak yuvarlak kaldı
    Nasıl kullanacam şimdi bunu ben ?

• UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

UP
    UP
  • quote:

UP

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    suyla eritilir mi hacı naptın sen parmağına al bir parmak avuç içine sür elini ovuştur erir zaten saçına sür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.a.a.N -- 10 Nisan 2011; 21:20:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

suyla eritilir mi hacı naptın sen parmağına al bir parmak avuç içine sür elini ovuştur erir zaten saçına sür.

Hocam erimiyor macun gibi birşey ya donmuştur diye biraz beklettim şimdi sürdüm yine aynı sertlikte, suyla birşeyler yaptım iyice saçmaladım nabacam
  • ilk önce şunu belirteyim orjinal wax (dax marka)

özelliği suyla çözünmez (birkaç şampuan yada özel şampuanı veya tuzlu su(deniz süyü bile zor bazen) ile çözülür)

saçın kuru iken kullanırsan sonuç elde edersin.

jöle gibi değildir dikkat et. farklı gelebilir.

ellerinde kuru olsun yoksa elinde yapışır kalır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agresif KUZU

ilk önce şunu belirteyim orjinal wax (dax marka)

özelliği suyla çözünmez (birkaç şampuan yada özel şampuanı veya tuzlu su(deniz süyü bile zor bazen) ile çözülür)

o zaten sert olur hangi mantıkla suyla eritmeye kalktın

• quote:

Orijinalden alıntı: _ReSPeCT

o zaten sert olur hangi mantıkla suyla eritmeye kalktın

Alıntıları Göster
    Avuç içine krem sürür gibi sürüyorum sonra saçın önünü düzeltip gerisini dağıtıyorum hafifçe ben
  • quote:

Bu Dax'ın yazılarının kırmızı olanı ve kutusu mavi yazılarının beyaz olduğu var bende. Yapışmıyor hocam sabunla felan yıkayınca hemen geçiyor elinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devastation

quote:

Bu Dax'ın yazılarının kırmızı olanı ve kutusu mavi yazılarının beyaz olduğu var bende. Yapışmıyor hocam sabunla felan yıkayınca hemen geçiyor elinden.

ben kendiminki için örnek verdim .

her renginin farklı özellikleri var. yıkanabilir(benimki gibi) türleri bile var. (diğer metal rengi kutuları denemedim ihtiyaç duymadığımdan)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    dar gelirliğin alemi yok 2 kuruş fazla verin

• quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

dar gelirliğin alemi yok 2 kuruş fazla verin

Çok mu iyi bu marka?
    Saç spreyine 11 lira (Taft) veriyorum o bile çok geliyor bana. Gerek yok gibi...
  • ben dax'a wax'a böyle dandik markalar alıcağınza bunu alın diye koydum en azından biliniyor tabi uzayda yaşamıyorsanız.En son bu kutu 25 lira felandı şimdi ne kadardır bilmiyorm.Hemde dax'a göre daha az kullanarak daha güzel sonuçlar alıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

ben dax'a wax'a böyle dandik markalar alıcağınza bunu alın diye koydum en azından biliniyor tabi uzayda yaşamıyorsanız.En son bu kutu 25 lira felandı şimdi ne kadardır bilmiyorm.Hemde dax'a göre daha az kullanarak daha güzel sonuçlar alıyorsun

Osis de öyle zaten 20-25 lira arası ürünleri.
    Bir ara bakarım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

ben dax'a wax'a böyle dandik markalar alıcağınza bunu alın diye koydum en azından biliniyor tabi uzayda yaşamıyorsanız.En son bu kutu 25 lira felandı şimdi ne kadardır bilmiyorm.Hemde dax'a göre daha az kullanarak daha güzel sonuçlar alıyorsun
    yani loreal , schwarzkopf vs vs tamam iyi markalar ama ben istediğimi elde edemedikten sonra neyleyim ????. kime sorsan şu saç döküyor bu saç döküyor. osis te kulladım dax ta saçımın durumuna göre değişir. yurtta 2 si içinde saç döküyor diyen vardı dökmüyor diyende vardı. şimdi dax duruyor aynanın önünde en son 6 ay önce sürdüm. 3 numara saç kesimi en rahatı. rüzgar dağıttı, yağmur yağdı, duşta çıkmadı, şekil ver derdi yok. hepsi sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agresif KUZU -- 10 Nisan 2011; 22:26:14 >

• quote:

quote:

Önceden bunu kullanıyordum ele acayip yapışıyo tavsiye etmem,
    Sonra tekin acardan 47tl ye wax diye aldığım şey krem gibi şekil vermiyor,(içime oturdu yukarıdaki resimdekinin yarısı kadar)
    Daha sonra berberde satılan superwax marka wax aldım(10 tl ye) şuanda memmunum

• Bende clay wax kullaniyorum oldukca iyi bence.eline iyice yedirmeden surme.islatmadan kuru saca sur.fon cekersen daha iyi sonuc verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormBird

Bende clay wax kullaniyorum oldukca iyi bence.eline iyice yedirmeden surme.islatmadan kuru saca sur.fon cekersen daha iyi sonuc verir.

Anladığım kadarıyla kuru ve fönlü saça, elimizde iyice yedirerek veriyoruz waxı, doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeker Kız Hamdi V2

quote:

Orijinalden alıntı: StormBird

Bende clay wax kullaniyorum oldukca iyi bence.eline iyice yedirmeden surme.islatmadan kuru saca sur.fon cekersen daha iyi sonuc verir.

Anladığım kadarıyla kuru ve fönlü saça, elimizde iyice yedirerek veriyoruz waxı, doğru mudur ?

evet eger erimezse sac kurutma makinasi tut erir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.