Şimdi Ara

Wax kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar waxı saça sürüyorum tel tel iğrenç bir hal alıyor çozumu var mı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sürme
  • buyuk ıhtımal sacın ınce tellı ve seyrek bu yuzden sac kopugu kullan o bıraz daha ıyı wax a göre bence
  • Saçım çok sık dalgalı :)

• İyice yedir

• wax'ı bende kullanıyordum geçen sene şimdi limon kullanıyorum duştan çıkınca hemen ıslak saça sürüyorum tarayıp kurutuyorum mis gibi wax tan daha rahat istersen dene hacı

Edit: Wax'ta hayvani ürünler (jelatin vb.) içeriyor ve bunun gibi maddeler saça sürülünce abdest geçmez. Limonda abdest geçiyor ve saydığım şeyler yok gayet doğal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 4 Ocak 2015; 17:31:37 >
  • Saçını diken kaldımıı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim saçlarım wax'sız bir hiç özellikle, sector marka olan. tavsiye ederim. Neyse, sana gelirsek; sürme wax falan güzel bir fön çek saçın çok sık bir saçsa kalır. Korkma. Güzel bir makineye bakar her şey.
  • Normalde saçımı kestirdigimde 2 ay kadar sorun olmuyoe zaten saçım cok rahat şekil alıyor istedigim sekilleri fön atmadan bile veriyorum sadece soluk oluyor oda önemli değil. Suan saçım normalden uzun oldugu için sekil veremiyorum yatirsam bi ayri kaldirsam bozuluyor bu yuzden wax aldum suan iyice kötü oldu :) ( sacini diken hala var evet ama bu senin zannettigin sekiller değil normal stiller ayrica saçım bir nevi ünlulerin ki gibi hoş dursun diye wax kullanmak istiyorum)

• Benim de öyle oluyo yav ondan sonra wax kullanmamistim spreye geçtim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

wax'ı bende kullanıyordum geçen sene şimdi limon kullanıyorum duştan çıkınca hemen ıslak saça sürüyorum tarayıp kurutuyorum mis gibi wax tan daha rahat istersen dene hacı

Edit: Wax'ta hayvani ürünler (jelatin vb.) içeriyor ve bunun gibi maddeler saça sürülünce abdest geçmez. Limonda abdest geçiyor ve saydığım şeyler yok gayet doğal.

kardeş. Benim amcam ilahiyat fakültesinde profesör. limon da kesinlikle abdesti bozuyormuş o şekilde dedi. sadece bol su kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

wax'ı bende kullanıyordum geçen sene şimdi limon kullanıyorum duştan çıkınca hemen ıslak saça sürüyorum tarayıp kurutuyorum mis gibi wax tan daha rahat istersen dene hacı

kardeş. Benim amcam ilahiyat fakültesinde profesör. limon da kesinlikle abdesti bozuyormuş o şekilde dedi. sadece bol su kullan.

Hacı ben zaten ıslak saça elime bir miktar limon alıp suyla karıştırıp sürüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.