Şimdi Ara

wavebox odr-11 wireless baz istasyonu ıcın yardım pls!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elımde amd ıslemcılı bı routher board var kutu halınde . ktunun ustunde wavebox odr-11 yasıo +www.kabloyok.com yasıo + normal bi pc ye yuklenen mikrotik-2.9.48 işletim sistemını kullanıo ben kullanamadım ama ......

simdi soruma geleyım ben bu cıhazı naaptım ettım pc de goremedım daha doorusu kullanamadım cıhazın calısmasında bi sorun yok
    hersey dusgun cıhazla pc, hub (centrecom mr820tr) yoluyla bırbırıne baglı ama ben nasıl kulanıcam :D

sımdıden yardımlarınıs ıcın tesekur ederım

• kimse bakmamıs mı ow lutfen bılen varsa yardım plss
  • acaba yenıyım dıe mı bsı yasmıo kımse...
  • dediğiniz ürün %99 Türkiye'de resmi bir distributorü olmayan bir üründür sanırım... Ayrıca Wireless baz istasyonu diye bir ürün satıldığını ömrümde ilk kez sizden duydum.
  • ya ben satın almadım bı ısyerı 1 yıldır kullanmıomus noktadan noktaya baglancı ıcın 40 km mı yanlıs olmasın mesafeden bılgı alısverı saalıomus
    bende aldım antenıyle beraber ama her yerde arıorum bı turlu bulamadım ıntrnette bulamaadım tek sey buydu sımdıe kadar belkı sıtede bılen vardır dıe yasdım resımde cekeebılırımm .............
  • web arayuzunden baglanmayi denemissindir herhalde. hub ile pc yi bagladiginda pc otomatik ip aliyor mu.
  • et ip alıo ama bı sure sonra wireless bordun eth portlarının ısıgı sonuo sadece softwarenın ısıgı yanıo acaba bu bı yazılımla calısıo olabılırmı ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • web arayuzden baglanmayi denedin mi. yada nasil web arayuze girilcegini biliyormusun
  • pekı nasl baglanıcam ip sini bilmiorum program falan kullanılıo olabılırmı gerci sanmıorum aam bı yontemı olmalı bı yolu vardır muhakkak.......
  • cihazdan otomatik ip aldiktan sonra ag baglantlarindan ip'ne bak. varsayilan aggecidinde yazan ip yi al internet explorer'a gir. sana sifre sorar. cihazi arkasindaki ufak dugemey 30 sn kadar basit resetlersen varsayilan ayarlara doner. sifre muhtemelen admin:admin yada benzeri bir seydir
  • yalnıs onda dugme falan yok router board uzerınede pcmcı wireless kartı flsh dısk falan fılan var yanı bııldıımıs satılanlardan deil dırek pc ye takınca hıc bsı olmuo yanı kablo takılı deil dio swıch le bırlıkte kullanınca bsıler oluo yıne goremıorum ........
  • Selam,
    Elindeki cihaz mikrotik marka board kullanan bir profesyonel router cihazıdır. Destek için sadecewww.mikrotik.com sitesini ziyaret etmelisiniz.
  • sıteye baktım yalnım benım bordun aynısını bulamadım amd ıslemcılı ne acaıp bsı yaa kımse bunun hakkında bsı bılmıo benım gbı:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: farozaa

sıteye baktım yalnım benım bordun aynısını bulamadım amd ıslemcılı ne acaıp bsı yaa kımse bunun hakkında bsı bılmıo benım gbı:D

Üzerindeki chiplere bakarak karar verme, zaman içerisinde üretimde değişiklik yapılmış olabilir, seri numarası yada model numarası ile arat, olmadı resmini çekip sitenin yardım personeline gönder.
  • http://www.robotskirts.com/images/wp/evdorouter.jpg ve aynen bu sekılde >>>http://www.hospitaletwireless.org/albunfotos/imagenes/routerboard532A_view/routerboard532A_caja.JPG ve bununla bırebır dıe blırımm >>>>http://img295.imageshack.us/img295/4168/ampli532yexpansor280307rz6.jpg ustunde bulunan pcmcıa kart bu >>> <http://www.wifi.ee/gallery/albums/userpics/10002/orinoco_antenniga~1.jpg yanı bu sekılde bı cıhazz ....... kendı resımlerını cekemedım tel arızalandıından dolayı nerdeyse hepsı bendekıne benzıo.......

• biri bana yardım etsınn plsss :DD:D::DD:
  • barı fıkırlerınısı soleyın yaaaaaa :D
  • slm bendede var routerboard 532 elimde mevcut kullanıyorum şu anda sizin yapmanız önce poe kısmından ethernetten elektrik vermek çalıştığında winbox isminde bir program programı çalıştırıyorsunuz orda otomatik görecektir giriş için kullanıcı adı admin pass boş geçip login diyorsunuz bu adımı geçin önce diğerlerini anlatacam.
  • hepsını denedım cok urastırıcı bsı yaa sonunda sıstemı yapmaktan vazgectim router board elimde kaldı calısıo sorunsuz ısteyen olursa cok uygun verırım hberınıs olsun ılgılenenler msj atabılır :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.