Şimdi Ara

Wave Ve Wave II İçin Android Kurma Rehberi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.027
Cevap
13
Favori
108.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sallehpaul

evet ondan kaynaklanıyor ama bu seferde bu ekranda kaldı ilerleme yok :(
     Wave Ve Wave II İçin Android Kurma Rehberi

zImage kaynaklı bir hata. zImage nin telefon hafızasında, arşiv dosyasının olduğu yerde yani, olduğuna dikkat edin. Ayrıca ismi zImage olmalı

• PeerNet* kullanıcısına yanıt
    isimlerde veya dosya konumunda bi hata yok bi kaç defa denedim sonunda oldu yükleniyor şuanda teşekkürler kardeş :))
  • quote:

isimlerde veya dosya konumunda bi hata yok bi kaç defa denedim sonunda oldu yükleniyor şuanda teşekkürler kardeş :))

Önemli değil, hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Önemli değil, hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Wave 1 için bootfiles ve fota linkleri güncellendi, sorunsuz çalışıyor linkler

• quote:

Tigrouzen yeni kerneller çıkarmış. İlk mesajdaki linkler güncellendi.

Alıntıları Göster
    Hocam linkler için teşekkür ederim şimdide boot u seçemiyorum multiloaderden fotayı ayarladım ama bootu görmüyor nasıl yapacam? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miraki

Hocam linkler için teşekkür ederim şimdide boot u seçemiyorum multiloaderden fotayı ayarladım ama bootu görmüyor nasıl yapacam? teşekkürler

Alıntıları Göster
    bide port search yaptıgımda lismore isimli çıkıyor com8 olarak sorun oluyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraki -- 15 Şubat 2014; 16:09:26 >
  • quote:

bide port search yaptıgımda lismore isimli çıkıyor com8 olarak sorun oluyomu

telefonu çıkartıp tekrar takın. Port search e birkaç defa basın olmadı, boot dosyasını görmesi gerekir, boot dosyasını arşivden çıkardıktan sonra programa sürükleyin
    Hocam olmadı malesef ne isim değiştirebildim nede bootu içine atabildim badadan kaçış yok galiba 4 senedir zulümdeyim :)
  • quote:

Hocam olmadı malesef ne isim değiştirebildim nede bootu içine atabildim badadan kaçış yok galiba 4 senedir zulümdeyim :)

Teamwiever ile yardımcı olmaya çalışayım, mesaj ile ID ve şifre verin
  • quote:

hocam wifiye bağlanıyorum ağa bağlanamadı uyarısı alıyorum ve kamerayı açıyorum kamera durdu uyarısı alıyorum ..
    hocam hallettim şimdide kusura bakmayın pek anlamıyorum bu işlerden ama kırmızı yazılar geldi
    FOTA OUTPUT ENABLED
    --BL3 DLOAD MODE & BTERM--
    burda kaldı söylemiş oldugunuz badadroid logosu ve recovery bölümü gelmedi
  • quote:

hocam hallettim şimdide kusura bakmayın pek anlamıyorum bu işlerden ama kırmızı yazılar geldi
    FOTA OUTPUT ENABLED
    --BL3 DLOAD MODE & BTERM--
    burda kaldı söylemiş oldugunuz badadroid logosu ve recovery bölümü gelmedi

Yukarıda arkadaşta da öyle bir problem oldu, cevabı yazmıştım tuşlara basarken uç kısımlarına basın.
  • quote:

hocam wifiye bağlanıyorum ağa bağlanamadı uyarısı alıyorum ve kamerayı açıyorum kamera durdu uyarısı alıyorum ..

Kamera için; uygulamalara gelin, tüm uygulamalar sekmesine geçin ve kamerayu bulun. Daha sonra verileri temizleyi seçin
    andoridden çıktım birdaha dönüş yapamadım malesef iyice sıkılmaya başladım telefonu kırmasam iyidir :)
  • quote:

andoridden çıktım birdaha dönüş yapamadım malesef iyice sıkılmaya başladım telefonu kırmasam iyidir :)

Konuda verdiğim optimize ayarları kullanın o zaman sistem rahatlıyor ve akışkanlık sağlanıyor
  • quote:

quote:

Konuda verdiğim optimize ayarları kullanın o zaman sistem rahatlıyor ve akışkanlık sağlanıyor

Alıntıları Göster
    Hocam yes ve no tuşlarına basılı tutuyorum ama bi sonuç alamadım ekran siyah
  • quote:

Kapatma tuşu ve menü tuşuna basın bir de. Bir de siz androidi kurabildiniz değil mi? zImage dosyası da telefon hafızasında?
  • quote:

quote:

Kapatma tuşu ve menü tuşuna basın bir de. Bir de siz androidi kurabildiniz değil mi? zImage dosyası da telefon hafızasında?

zimage dosyası ve zipli dosyayı dediğiniz gibi 390lık kısma kopyaladım ama olmadı

dediğiniz gibi home ve no tuşuna bastım bu seferde o bahsettiğim kırmızı ekran geliyo ve orda tekrar duruyor
    anroide geçiş yapsam yapacağım :)
  • quote:

anroide geçiş yapsam yapacağım :)
    hocam kırmızı ekran tam anlamıyla gelmedi androidi yükleyemedim yani
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.