Şimdi Ara

Wave II mi Galaxy Ace mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Belki bu konu daha önce çok kez açılmış, ilgili sayfalarda çoğu kez bu iki telefon karşı karşıya getirilmiş olabilir. Benim bulduğum bi kaç sayfada da kafamdaki sorulara tatmin edici cevaplar verilmemiş ve de vakit darlığından dolayı çok detaylı araştırma yapamadığımdan dolayı bu konuyu açıyorum. Anliyacağınız üzere bu iki telefon arasında kaldım. Aradığım bazı kriterler var:

1- Telefonun browser performansı (sayfaların açılma hızı, zoom yaparken veya sayfada kaydırma yaparken lag olup olmaması not:flash çok önemli değil)
    2- Video oynatma yetenekleri (720p ve 1080p hd videoları oynatabiliyor mu, film, dizi vs izlerken alt yazı desteği var mı yada 3. parti uygulamalarla bu sağlanıyor mu)
    3- Şarj süresi
    4- Office dosyalarını en azından görüntüleyebileceğim uygulamalar bulunmakta mı? (Dosya üzerinde işlem yapmasamda olur)
    5- Telefonun hızı ve işletim sisteminin stabilitesi ( donma oluyor mu, menüler arasında gezerken veya kaydırma yaparken takılma oluyor mu, programlar hızlı acılıyor mu)
    6- Telefon yeni çıkan güncellemeleri alacak mı?
    7- Telefonun kronik bir sorunu var mı?

Evet arkadaşlar beklentilerim bu yönde. Biraz uzun oldu farkındayım. Tabikide bu saydıklarımın bu iki telefonda da mükemmel olmasını beklemiyorum. Sadece ikisi arasında hangisi benim beklentilerime daha yakın onu öğrenmek istiyorum. Teknik olarak artılarını veya eksilerini söylemektense son kullanıcı deneyimlerini buraya yazarsanız çok sevinirim. Herkese çok teşekkürler.

• Bu iki telefon arasında gelip giderken hediye C7 geldi. Napalım kısmet yolumuza C7 ile devam edecez.
  • Galaxy Ace düşünüyorum bende acaba nasıldır cihaz ? Şarj nasıl gidiyor ve en önemlisi mesaj yazmak kolaymı ?
  • Kullanan kimse yok mu koca forumda bilgi verecek birileri yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhny -- 19 Haziran 2011; 0:05:34 >
  • bende kararsızım ne yapacam bılmıyorum ace guzel ama ne bıleyım hıc androıdle ugrasmak ıstemıyorum bana serı ve hızlı olacak mesela bada symbıan alana kadar wawe 2 mı kullansam dıye dusnuyorum hem fıyatlarıda cok guzel bı sekılde dustu suan en ıyı kullanılabılecek hızlı cıhazlardan bırı wawe 2 tabı s2 var o daha ıyı ama fıyatlar el yakıyor o fıyata en ıyı cıhaz o dıyorum ve bırazdan da hepsıburada suan 750 lıra sıparıs verecem ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.