Şimdi Ara

Wave II & iphone 3GS (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • başka yardımcı olabilecek arkadaşlar yokmu kararsız kaldım gerçekten..bu arada limitim 1400 oldu iddaa sağolsun diyelim
    yeni önerilere açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ralp88

başka yardımcı olabilecek arkadaşlar yokmu kararsız kaldım gerçekten..bu arada limitim 1400 oldu iddaa sağolsun diyelim
    yeni önerilere açığım

yurt disi iphone 4 bulunursa hocam alin derim o zaman
  • desire hd veya ggalaxy s
  • Galaxy S i bende ciddi ciddi düşünüyorum.eğer alırsam inşallah android bende uygulama ve oyun açısından hayal kırıklığı yaratmaz.
    bu arada yurt dışı iphone lar güncelleme sıkıntısı olduğu ve yurt dışına çıkan bir tanıdığımda olmadığı için bende sıkıntı yapar hocam hiç bulaşmayayım o işe..ha dersen ki parayla pasaportu üzerinden yaptırtanlar var gene sıkıntılı bu işler uğraşacaksın sim kilidi bekleyeceksin vs.
  • Hocam hiç kasma 3gs 8gb al keyfine bak. 8gb yeterliyse tabi. Olmadı 16gb alırsın...

Bende 3gs var arkadaşımda wave 2 var. Tamam güzel telefon hızlıda hakkını yememek lazım ama. Mesela yarım saat kurcaladım wave 2 yi. Sonra kendi telefonumu aldım elime iOS hemen kendini belli ediyor. Bada inanılmaz vasat uygulama konusunda...
  • anladım dostum yorumun için teşekkür ederim.bu arada 8 gb benim için yeterli bir kapasite
  • an itibariyle 3gs 8gb siparişi verdim yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim konu kapanabilir iphone forumlarına görüşmek üzere
  • haaydi hayirlisi güle güle kullanin :))
  • Güle güle kullanın.
  • hayirli olsun hocam en dogru secimi yapmisin
    ama sahsen 8gb yetmez hocam naptin sen
  • quote:

an itibariyle 3gs 8gb siparişi verdim yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim konu kapanabilir iphone forumlarına görüşmek üzere

hayırlı olsun en iyi seçim kesinlikle tebrikler.

8gb gayette yeterli bir hafıza. Kullanım meselesidir ve bundan önceki telefonlarını baz alarak ne kadar yetip yetmeyeceğini anlarsın az çok...
  • kaç para?
  • quote:

an itibariyle 3gs 8gb siparişi verdim yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim konu kapanabilir iphone forumlarına görüşmek üzere

hayırlı olsun, güzel telefon en yakın zamanda iPhone forumuna bekliyoruz seni

• klasik bir cevap olacak ama 3gs her yönüyle,pişman olmassın elden çıkarma konusunda da tabi..

Hayırlı ossun arkadaşımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thompson -- 23 Şubat 2011; 7:08:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.