Şimdi Ara

WAVE I LÜTFEN YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar merhaba. telefona KİES ile bağlandığımda üretici yazılım bilgileri şunlar yazmakta :
    geçerli üretici yazılımı sürümü :S8500JVJF3/S8500JVJE5 (MBM)
    Yazılım sürümü üzerinde ise kırmızı renkte "cihazın bu sürümü güncelleştirilemez" diyor.

daha öncede belirtmiştim yeni bir wave kullanıcısıyım. yukarıda belirttiğim durum tam olarak nedir ? telefonu üst sürüme alamazmıyım ? şuan kullandığım sürüm nasıl acaba ? yardım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustapha2105

Arkadaşar merhaba. telefona KİES ile bağlandığımda üretici yazılım bilgileri şunlar yazmakta :
    geçerli üretici yazılımı sürümü :S8500JVJF3/S8500JVJE5 (MBM)
    Yazılım sürümü üzerinde ise kırmızı renkte "cihazın bu sürümü güncelleştirilemez" diyor.

daha öncede belirtmiştim yeni bir wave kullanıcısıyım. yukarıda belirttiğim durum tam olarak nedir ? telefonu üst sürüme alamazmıyım ? şuan kullandığım sürüm nasıl acaba ? yardım ederseniz sevinirim.

Telefon Makedonya kimliğine sahip üzerine kendiorjinal yazılımından farklı olarak Türkçeleştirmek için özel biryazılım atılmış ve kimliği karışmış telefonun.

Bu telefona güncelleme Kies üzerinden mümkün değil bu nedenle.

Şu anda kullandığınız sürüm Haziran 2010 a ait Bada 1.0 versiyonu.

Kolay Gelsin

• PEKİ KİES HARİCİNDE ÜST SÜRÜM YÜKLEYEBİLİR MİYİM BİR SORUN OLUR MU TELEFONDA ??
  • quote:

PEKİ KİES HARİCİNDE ÜST SÜRÜM YÜKLEYEBİLİR MİYİM BİR SORUN OLUR MU TELEFONDA ??

Multiloader ile yüklenebiliyor. Doğru yaparsanız sorun olmaz ama hiç kimse bunu garanti edemez. Bu forumda s8500 Yazılım güncelleme konusu var orada nasıl yapıldığı anlatılıyor. İyice okuyup özümsemeden hiçbirşey yapmayın.

Kolay Gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Multiloader ile yüklenebiliyor. Doğru yaparsanız sorun olmaz ama hiç kimse bunu garanti edemez. Bu forumda s8500 Yazılım güncelleme konusu var orada nasıl yapıldığı anlatılıyor. İyice okuyup özümsemeden hiçbirşey yapmayın.

Kolay Gelsin

İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM HOCAM. SANIRIM BEN BU İŞİ PEK BECEREME. KALSIN BAKALIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Kolay Gelsin

Hocam 1.0 da kalsak nolur yani ne farkeder? Mesela bende de cihaz yurtdışı güncelleme olmuyo ama olsa ne değişir mesela? Internet ve oyun doğru dürüst kullanmıyorum.
  • multiloader dan korkmayın,çok basit 10dk lık bir işlem.hata versede tekrar deniyip halledebilirsiniz çoğunlukla.ama ufakta olsa anakartta sorun çıkarma ihtimali var.ben güncelleştirmenizi öneririm,telefon hızlanıyo ve kendine geliyo bence.gelen swype özelliğide kullananlar için çok işe yarar.pm ile aydın bey in yayınladığı güncel sürümü atabilirim,nasıl yapıldığı vs de var ama teknik bilgim çok olmadığı için genel destek veremem.ben o bilgilerle halletmiştim daha önceden tecrübem olmamasına rağmen

edit:internet browser ı,uygulamaların performansı,telefonun multimedya özellikleri,ve sosyal paylaşım uygulamalarında çook iyi gelişmeler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 10 Mart 2011; 17:59:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.