Şimdi Ara

Wattmetre (prize takılabiliyor - aldım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
18.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yurtdışından yaklaşık 47-48tl ye aldım henüz gelmedi. ihtiyacımda kalmadı. bir proje vardı iptal oldu denebilir. istersen gelince 50tl ye veririm. 15A-3000 watt civarı.tr den bulursan onu al. zaten 20 lira civarı kargo ödemiştim. ocak başı gelecekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminator

herkese selamlar...

bu aletten satan , hala satılan bi yer bilen varsa

bilgilendirebilir mi ?

Cihazı bir kere kullandım, isterseniz inceleyin beğenirseniz satın alırsınız kolay gelsin
    http://urun.gittigidiyor.com/Voltomat-Enerji-Olcum-Cihazi-WATTMETRE_W0QQidZZ22856294
  • kaç ampere kadar dayanabiliyor bu cihaz. elinde olan varsa yazabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 13 Temmuz 2010; 15:25:09 >
  • arkadaşlar evlerde cihazların tükettiği elektriği öğrenmek istiyorsanız bu tip cihazlar size yardımcı olabilir.. anlık watt olarak güç tüketimini , kwh olarak toplam sarfiyatınızı söylüyormuş , otomatik olarak tüketiminizin ne kadarlık faturaya denk geldiğinizi gösteriyormuş..

adamların elinde farklı modeller var işinizi görür sanırım bir göz atın

http://urun.gittigidiyor.com/Elektrik-Tuketimi-Olcum-Tasarruf-Kilavuzu-ALMAN_W0QQidZZ41043374

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metropol334 -- 19 Haziran 2011; 15:41:40 >
  • almanya disindaki ALDI market zincirlerinden almistim.prize takilabilir.
    9,90€ markasiz,almanya icin standartlara uygun ibareli 16A - max. 3680W.opsiyonel pilli kullanilirsa memory ozellikli,cinde fason uretilmis.
    piyasalardan cok cesit,standart disi,asilsiz ozellikli elektrikli urunleri ucuzlugundan dolayi herkes edinir.
    bu wattmetreler gayet duyarli,bilincli,yesil tuketiciligin olmazzsa olmaz bi cihazi.
  • gitti gidiyor.da
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.