Şimdi Ara

Water Chiller vs. Custom Su Soğutma [Yardım,Fikir,Öneri?] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
6.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TurboCore

Yazın klima açarsan izmirde kasayı dışarıya koymaktan daha iyi olur emin ol. peltierin de çok sıkıntısı var iyi etmişsin çok elektrik harcıyor hem de psu nun ömrünü kısaltıyor. water chiller alacaksan izmirde yaşıyorsan Narlıdere merkezde bimin yanında büyük bi pet shop var orda chillerin istediğin boyutunu vs. bulursun.

@rezes

İstanbul dayım kardeşim lakin bizim buralarında İzmirden bir farkı yok. Dışarı koyma istememdeki gaye 10dB lik sessizlikte pc kullanabilmek. Bunu sağlarsam tabi mekanik klavyeme de elveda demem gerekecek

• Bana asıl lazım olan CPU frekans gücü olduğu için tek CPU ya yönelik olarak Faz-Değiştirici alsam diyorum $1,049.99 cık fiyatı var ama gülü seven dikenine katlanır.

LD Cooling Little Devil PC-V2 115V Phase Change Unit
     Water Chiller vs. Custom Su Soğutma [Yardım,Fikir,Öneri?]  Water Chiller vs. Custom Su Soğutma [Yardım,Fikir,Öneri?]

Biraz daha ucuz bir modeli hatta +GPU da soğutabiliriz ama GPU gücü sorun omuyor SLI sistemimde ona darboğaz yaratan CPU frekansı sıkıntı. Yine Titan gibi tek güçlü GPU için düşünülebilir. $899 fiyatı var bunun da.

Cooler Express 2013 Design Super Evaporator CPU / GPU Cooling
     Water Chiller vs. Custom Su Soğutma [Yardım,Fikir,Öneri?]

PDF ler var sitede bakmakta fayda var. İzalasyon ve montaj aşamalarını gösteriyor. PDF indir

Aslında şunu alıp işi bitirmek vardı ya Dağınıklık yok, hortum yok radyatör yok, bolbol fan yok. Daha sı garanti soğutma var.

LD Cooling Little Devil PC-V10 Phase Change Cooled ATX/HTPX Mid-Tower Case
     Water Chiller vs. Custom Su Soğutma [Yardım,Fikir,Öneri?]  Water Chiller vs. Custom Su Soğutma [Yardım,Fikir,Öneri?]

ldcooling
    frozencpu.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 19 Mayıs 2013; 3:05:53 >

• Isı borusunun içini merak etmişimdir

Vapor Chamber Heat Sink Design

Bir sorum olacak. Aşağıda ki resimlerde 1. durum ile 2. yada 3. durumda performans değişimi olmuyor mu acaba? Sonuçta yerşekimi devreye girmiyor mu? Yoksa yer çekimi sorununu açmak için mi bakır borunun iç yüzeyi öyle süngerimsi yapıda? Ben bu süngerimsi yapının yoğuşmayı hızlandırması amacına yönelik olduğunu düşünmüştüm. Yoksa her ikiside mi geçerli yani hem yoğuşma hemde yoğuşan gazın sıvı olarak ısı merkezine yönlenmesi, çevrimin devam etmesi, hı?if]

1. Durum

2. Durum

3. Durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 25 Mayıs 2013; 18:43:32 >

• Şu kasayı alın, içine ev döşeyin :)

http://www.caselabs-store.com/magnum-m8-case/

• O bana biraz büyük kaçar biraz daha ufağını buldum :D

• BURADA phase change ile yeni Haswell INTEL Core i7-4770K işlemciyi 5,700 MHz (57x 100 MHz) OC etmişler.

• Benim zamanında yaptığım delilik vardı resimleri bulursam koyayım.

Vapochill LS in modlu halı vardı bende.Tam bi canavardı öyle böyle bi alet değildi.

1.47 voltta -54 derece yapmıştı alet

Buda başka bi faz değişimli soğutucum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 27 Eylül 2013; 14:02:59 >

• 12 Yıldır custom Waterchiller kullanıyorumbilenler bilir,Tavsiye bir mutlaka Danfoss NYKserisi comp. kullanın, benim chillerda artık bir revize istiyor ama vakit, ve uğraşacak gcü bulumıyorum kendimde )) .Arşivden bir foto ))
  • Konusunda emsali olmayan bir projeye başladım ancak halen bitiremedim fakat ilginizi çekebilir

COSMOS CHILLER

Water Chiller vs. Custom Su Soğutma [Yardım,Fikir,Öneri?] Water Chiller vs. Custom Su Soğutma [Yardım,Fikir,Öneri?] Water Chiller vs. Custom Su Soğutma [Yardım,Fikir,Öneri?]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 26 Kasım 2013; 21:52:57 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.