|
watchOS 10 bugün çıkıyor: İşte Apple Watch'lara gelen yenilikler
-
-
Ayfon denilen gudubet alete bağlı olmasa...Aşırı kıskanıyorum Apple Watch sahiplerini.
Garmin, Samsung, Huawei, Xiaomi ne varsa kullandım. Apple saatler hem akıllılık hem de sağlık metrikleri bakımından gerçekten üst düzey.
_____________________________ -
Ayrıca sürekli güncel bir işletim sistemi istemesi de cabası. İos 16 cihaza bağlıysa güncelleme yapamıyor.
-
Hocam o kadar haklısınız ki normalde bütün cihazlarım samsung genel olarak memnunum hepsinden hatta fiyat fayda olarak bakarsak çoook memnunum ama sırf Apple watch için özellikle de Cellular modeli için iPhone'a geçesim var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hayır, ben daha önce o hatayı yaptım. Sırf Apple Watch için zamanında iPhone 11 almıştım. 10 ay dayanabildim... O zamanlar Apple Watch Series 5 vardı.
1) Saat iyi hoş ama yapacakların kısıtlı.
2) Telefon üzerinden çok daha fazla zaman geçiriliyor. Eğer Android'de belli konforlarınız varsa (Spam SMS, Spam Arama, App içi reklamlar, Sınırsız VPN, Otomatik Google Fotoğraf yedeklemeleri vs.) sakın ayfona geçmeyin.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı