Şimdi Ara

Watch Dogs Ücretisiz Oldu Kaçırmayın (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Taner kardeşim sen sorunlusun galiba millete bilinç aşılamayı kendine bu kadar görev edindiysen parti kur oy verelim kardeşim benim forum sitesinde oyun çevirisi muhabbetinden bilinç propagandası yapma ne olursun o kadar hazırcı bir toplum zaten değiliz de olaki senin dediğin gibi durum derdi seni mi gerdi burda biz böyle istiyoruz varsa yapmak isteyen yapar yoksa konuşur dağılırız parazit yapmakla mükellef değilsin afkurma boş yere de can sıkma ;D
  • @tanser61

MGS: V'e de "Yes No'yu bilmeyen için çevrilmesine gerek yok" dedin ya. Daha üstüne diyecek laf yok :) Ayrıca, Baldur's Gate II: Enhanced Edition™, Pillars of Eternity, Icewind Dale 2 gibi mükemmel RPG oyunlarının (ki birine çevrilirse yüklü bir miktar bağış olacağı da bahsedildi) çevirisi yapılmamış. Acaba bunları da çevirmenler "Yes No'yu bilmeyen için çevrilmesine gerek yok" diye mi çevirmedi :) Yoksa, "herkes birileri bir şey yapsın da ekmeğini biz yiyelim derdinde" deyip, sıkılıp bıraktı mı? Neyse, uzatmanın manası yok. Ben açıktan önerimi yaptım. Sizden birileri toplanır "bu kadar insanız, herkes elini taşın altına koysun da şunu da Türkçe'ye çevirelim" derse yapılacaklar belli. Ayrıca özellikle Watch Dogs için ilk sırada olacaklardan biri de benim. Ama en öndeki kişi de ben olmam. Kimse kusura bakmasın ama, forumda 100 kişi varsa 95'i "armut piş ağzıma düş" istiyor. Herkes elini taşın altına koyarsa elimizden geleni yaparız. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. MGS'de 8.000 satır radyo kayıtları var. Bildiğin 6 saatlik bir kayıt. Oyunun en kilit noktalarından biri, özellikle Quiet hakkında ki kasetler çok ilgimi çekmişti. Şimdi sen bana bunları dinlediğini ve anladığını mı söylüyorsun? Yok dinlemediysen, o zaman oyunda vurdu kırdı dan başka ne anladın? Zira ana hikaye devam ediyor evet ama hikayenin en az %50'si kasetlerde. Bu soruların cevabını da gerçekten çok merak ediyorum.

@hakatonheir

Kimin yan profiliysen, seni de şikayet ettim. Cevap vermeye bile lüzum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 9 Kasım 2017; 19:40:10 >

• Attığın IQ rezaleti cevapları görünce girip yazasım geldi kimsenin yan çarı değiliz biz kardeş namertlik bizde olmaz senin gibi arkalara sığınmıyoruz bizler problem çıkartma durduk yere canımı da sıkma benim ettiğin şikayete geri bildirim alırsın inşallah belki IQ na katkısı olucak çıkarımlar yapabilirsin o sonuçtan zira sende pek kıtlığı yaşanıyor gibi bu durumun. Neyse diyeceğim o ki karar verici merci sen değilsin senin gibiler ile zaten kimse kolay kolay bir araya gelip bir şeyler yapmaz çok boş konuşup her gördüğüne yargı dağıttığını falan zannediyosun fakat küçük duruma düşüyosun ve çok da önemli bir şahsiyet değilsin yani çok uğraşamıycam seninle hadi bak dalgana @TanerSaydam

• Bir oyun için birbirinizi kıracağınızı bırakın Türkçe yama falan çıkmasın bir oyun için değmez tartışmaya
  • up up 14üne kadar devam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.