Şimdi Ara

Watch Dogs Pc'den Kaldırma [YARDIM]

Bu Konudaki Kullanıcılar: aydın1997
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu yeniden kurmam lazım ama olmadı uplay ekranı geldi. Sonra C'den dosyasını sildim uplay'ın. Sonrada program ekle kaldırdan kaldırdım. Oyunuda aynı şekilde önce C'den sildim sonra program ekle kaldırdan kaldırdım. Niye böyle yaptım bilmiyorum. Normalde ilk önce uplay'i denetim masasından kaldırmak lazımmış ama işte yaptım bi hata. Şimdi oyunu yüklemek için auturunu açıyorum Play ve Uninstall butonları açık durumda:

Uninstall'e tıkladığımda da hata veriyor.

Playe bastığımda da aynı hatayı veriyor. Silerken bazı şeyleri yanlış yaptım galiba nasıl kurtarabilirim bu durumu. Oyunu yüklemeye çalıştığımda da donuyor devam etmiyor. Oyunu bilgisayrdan silmeme rağmen hala kalkmamış durumda. Lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikotti -- 16 Temmuz 2014; 18:32:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Format at kesin çözüm

Fornat atamam diyorsan bilen biri varsa söyle birazdan

• ProgramData ve AppData klasörlerinde Uplay'in yada oyunun uzantıları duruyor olabilir. Onları silip tekrar deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Core.

ProgramData ve AppData klasörlerinde Uplay'in yada oyunun uzantıları duruyor olabilir. Onları silip tekrar deneyin.

Hocam program data'dan bişey silmedim fakat watch dogsa aitde bişey bulamadım. Ne diye kayıtlı olur ki watch dogs dosyaları ? Ubisoft klasörü flanda yok ?

• Autorun'ı kullanma. dvdnin içine gir setup'ı aç. öyle kur ben öyle yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: White0F

Autorun'ı kullanma. dvdnin içine gir setup'ı aç. öyle kur ben öyle yaptım

Installden kurmayi denedim fakat yuklenirken dondu ilerlemedi. Bu yuzden oyunun tam silinmesi gerekiyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikotti -- 16 Temmuz 2014; 21:06:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon Sperm

quote:

Orijinalden alıntı: White0F

Autorun'ı kullanma. dvdnin içine gir setup'ı aç. öyle kur ben öyle yaptım

Installden kurmayi denedim fakat yuklenirken dondu ilerlemedi. Bu yuzden oyunun tam silinmesi gerekiyor galiba

bende sorun çıkmamıştı bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ProgramData ve AppData klasörlerinde Uplay'in yada oyunun uzantıları duruyor olabilir. Onları silip tekrar deneyin.

Hocam program data'dan bişey silmedim fakat watch dogsa aitde bişey bulamadım. Ne diye kayıtlı olur ki watch dogs dosyaları ? Ubisoft klasörü flanda yok ?

Hangi klasör adı altında bilmiyorum fakat dağıtımcı adı altında olması lazım, dediğiniz gibi Ubisoft. Ayrıca AppData klasörüne de baktınız mı ? Local, Romaining vs.

• quote:

quote:

quote:

Hangi klasör adı altında bilmiyorum fakat dağıtımcı adı altında olması lazım, dediğiniz gibi Ubisoft. Ayrıca AppData klasörüne de baktınız mı ? Local, Romaining vs.

Az önce baktım AppData'ya da yok hocam ya olmuyor. Bi program flan işimi çözemez mi acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Az önce baktım AppData'ya da yok hocam ya olmuyor. Bi program flan işimi çözemez mi acaba ?

Bazı programlar mevcut, kaldırmak istediğiniz uygulama ile ilgili ne varsa hiçbir şey bırakmadan silebiliyor ama ben kullanmadığım için programın adını unuttum. Teknik Yardım bölümünde yardımcı olabilirler gerek program konusunda gerekse bu oyunla ilgili sorunda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.