Şimdi Ara

Watch Dogs 2 - PS4 vs PS4 Pro Grafik Karşılaştırması (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konsolun içindeki gücün ortaya çıkarılmaıdğını söyleyenler,Geçen yıllarda türeyen "Hııı daha iksbaks van ın tam gücü ortaya çıkmadı tmm mı .ss" cı fanboyları hatırlattı.

Ahaha :D olm fanboyluktan gözün dönmüş:D

Aynaya baktın mı? :)

quote:

1.Sİ EVİMDEKİ PC DE 1080p de ultrada oyun oynuyorum.

Bende, bende ki, sistemde 60 inç 4k tv'de ultra ayarlarda oynuyorum.

quote:

2.Si Teknoloji marketlerde ps4 pro yu test ettim.Yine hiçbir farklılık hissetmedim

Teknoloji marketlerde, ne anlayacaksın.Update yapılmış mı, hangi tv'de denedin, hangi oyunlarda denedin. Aynı oyunun, aynı tv'de pro ve ps4 farkını görebildin mi? Anca laf, baika bi bk yok.

quote:

3.sü şuan ne xbox one nede ps4 sahibiyim.

O zaman boş yapma, az ötede oyna.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Offf, off...

Vallahi insanı öldürecekler güldürmekten, ne kadar boş yorumlar gelmiş. 3 senede çıkan ara nesil PS konsolu gereksiz olabiliyor ama 4 senede gelen XBox konsolu süper bir şey. Nasıl bir şey ise bu anlayamıyorum, içtiklerinin aynısından ben de istiyorum.

Her zaman derim, Xbox içinde bir virüs var, bu virüse yakalananların ortak semptomları arkadaştaki gibi benzer semptomlar. Tabii bir de IQ meselesi var ki, virüs ve IQ bir araya gelince istediğin kadar açıklama yap, sonuç aynı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 20 Kasım 2016; 14:4:47 >

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: GT_55

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

şu uzaktaki teknenin ps4 vs ps4 pro çözünürlük farkını ancak zoom yapıldığında gözümün seçmesi olayı çok iyi ya. Ps4 pronun bana orta seviye pcmin ömrünü uzatmaktan başka bir etkisi olmadı, ne ala :)
    </blockquote>
    Zoom yapılmasındaki maksat youtube 'da bu tür farkların ancak, böyle yapılarak gösterilmesidir. Yoksa iki karşılaştırma aynı gibi gözükür. Canlı göz ile ekrana baktığın zaman , zoom yapmana gerek kalmıyor , fark kabak gibi ortaya çıkıyor. Özellikle 4k bir tv varsa bu fark çok daha fazla ortaya çıkıyor.</blockquote>

Adamsın GT_55 ama bunlara laf anlatılmaz yıllardır ezikler hala ezikler ama yediremiyorlar asıl konsolu 2019 da (büyük ihtimalle) görecekler ve en iyi grafiğide The Divison 2 de görecekler ve ağızları açık bakacaklar 2.oyunu bu arada oyunun yaratıcı yönetmeni Magnus Jansen yapıma başladıklarını açıkladı ve oyunun 2018 de çıkacağını hatta Londra da geçeceği tahmin ediliyor bence ps5 e çıkmalı o E3 teki grafiğine kavuşabiliriz ayrıca bu haber neden hiç bir yerde yok onu anlamadım

Çocuk, trol değilsen, rica etsem bir de şu açıdan bakar mısın? Konsolu kendin için bir değer haline getirmişsin peki tamam, apple ı sadece sembolünden ötürü benimseyenler varken anlaşılabilir. Ben de mesela su yansımalarına veya ışık huzmesinde uçuşan tozları izlemeye bayılırım, gökyüzüne hep ilgi duymuşumdur vs. Diyelim ki knsolun p syle s siyle karasıyla ışığıyla bir şekilde bağ kurdun. Bu hırçınlık neden? Ortada bir hakarette yok farkında mısın? Fol yok yumurta yok seni böyle saldırmaya hakaret yağdırmaya iten ne. Tanımadığın bir insanı laf anlamamakla, eziklikle, yedirememekle, bir tabumu yıkıp, görecek olmamla itham ediyosun. Bu durumun normal bir ruh hali olmadığının, ne yaptığının, ne dediğininve karakterini nasıl şekillendirdiğinin farkinda olmadığını düşünüyorum, senin de, belki bir kağıda yazarak, bir düşünmeni istiyorum.
    Gt-55
    Esas mesele o değil, ps4pro ps4 ün ömrünü uzattı bu da kanımca orta seviye bilgisayarların ömrünü uzattı, bazı 4k ile 1080p karşılaştırmalarını izledim tv mağzasında, açıkçası değmez diyorum, öyle insanın canını sıkacak bir fark olmuyor. yine 4k idealleşirse photorealistic oyunların çıkışı gecikecek bu arada, grafik anlamında

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Ahaha :D olm fanboyluktan gözün dönmüş:D

Aynaya baktın mı? :)

quote:

1.Sİ EVİMDEKİ PC DE 1080p de ultrada oyun oynuyorum.

Bende, bende ki, sistemde 60 inç 4k tv'de ultra ayarlarda oynuyorum.

quote:

2.Si Teknoloji marketlerde ps4 pro yu test ettim.Yine hiçbir farklılık hissetmedim

Teknoloji marketlerde, ne anlayacaksın.Update yapılmış mı, hangi tv'de denedin, hangi oyunlarda denedin. Aynı oyunun, aynı tv'de pro ve ps4 farkını görebildin mi? Anca laf, baika bi bk yok.

quote:

3.sü şuan ne xbox one nede ps4 sahibiyim.

O zaman boş yapma, az ötede oyna.

Ya hadi git :D 4k oyun oynacak pc si olan adam gidip 2k da 30fps i tutturamayan konsolu savunurmu burda yeme bizi şimdi
    Herşey ortada.
    Bu konsol tamamen bir hype treni.Uncharted 4 da oyunu zorlama 2k ya almışlar ama fps 30 da bile sabit kalmıyor.Hatta birçok sahnede basic ps4 ün verdiği fps in altına düşüyor.Bırakın 4k yı bu konsol 2k da bile düzgün çalışmıyor :D

• Evimde 4k 1000 hz tv olan biri olarak söylüyorum ps4 ve ps4 proda gözle görülür fark var grafiklerde ben ps4 ümü 900 tl ye satıp 1200 tl ye yurtdışından aldım aradaki 300 tl farkta değiştirmeye değer ben en baba pc de de 4k oyun oynadım ve 10 000 tl ye varan harcamalar la kurulan bu pc lerde vay anasını dedirtmiyor konsol oynamak isteyen bunu oynar pc fanı pc si alsın bu kadar boş muhabbetlere gerek yok youtube dan grafik karşılaştırmasına bakan adamada ben zerre dicek laf bulamıyorum
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.