Şimdi Ara

WAT ile Amerika'ya gidebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Bir tanıdığım daha doğrusu aile yakınım Amerika'da kaçak olarak yaşıyor. Kendi restaurant'ı var. Düşünüyorum da Work and Travel ile Amerika'ya yanında çalışmaya gitsem garson olarak, bir sorun olur mu ? Çünkü kişinin soy adı ile annemin kızlık soyadı aynı. Ama bir yandan da diyorum ki eğer kaçak ise şimdiye kadar sınırdışı edilirdi ve geri gönderilirdi. New York'ta kaçak olarak dolaşma ihtimali zor sanki Ne düşünüyorsunuz? Üstelik 2 tane de oğlu doğdu orada. Ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Vize'ye gidince bu kişi bana sorun çıkartır mı ? Hoş baba tarafım kişiyle pek alakalı değil. Vize esnasında "tamam gitmiş olabilir fakat kişiyle alakam yoktur" diyerek yırtabilir miyim? Ama onun yanında çalışmayı olanlıyorum garson olarak. Karıştı sanki Beni bu durumdan çıkarın lütfen...

• WAT la gitmen için firmalarla gitmen lazım öyle kafana göre ben WAT yapcam diyemezsin her firmanın çalıştıgı belli yerler var amerikada WAT ögrencisi alan eger WATla gidiceksen oralarda çalışmak durumundasın senin o yakının orda kaçak yer işletmese bile WAT la alakası olmadıgı sürece onun yanında calışma durumun ancak ek iş olarak olabilir normal işinde kalan zamanlarda vizedede sana bişey sorulmadıkça gereksiz bilgiler verme yok orda oyum var buyum var diye zararına olur

Edit: o yakının hem orda kaçak olarak bulunup hem nasıl kendi restaurantını isteletebiliyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeyLu -- 19 Mayıs 2010; 3:26:40 >
  • WAT şirketlerinin self paketini seçersin. Kendi işini kendin bulursun bu yolla. Gider o restaurantta çalışırsın. Fakat kaçak bir mekan sanıırm orası. Bunu da göz önüne alman gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.