Şimdi Ara

Washington Examiner ; ' Erdoğan, Putin karşısında Diz Çöktü'. ' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
10.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
175 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rusyanin bunu yapacağı zaten belli sen öyle bir yazmissinki dış siyasetimiz parlak sadece avrupa ve abd bizi desteklemediği için böyleyiz..Desteklemediyse otur kardeşim aşağı kimsin sen? Aklı başında bir devlet adamı gayet bu sonuçları ongorebilir..Yani yazdıklarını okudum aynı türküyü caliyorsun..Hep amerganin oyunu bunlar diyen menfaatci tayfanin türküsü bu..Yazdiklarin tabi sonuçlar bunu zaten herkez biliyor senin bilmediğin ise ya da gözardı ettiğin diyelim dış siyasetteki yanlışlıklar ve aşağılanma ile Amerikanin alakası bile yok..Bu agiz cok kotu bir agiz kandirildik agizi bu..Hep şeytana uyduk demek yerine bi aynaya bakmak lazım..Yanlış yönetim ve siyasetin sonuclaridir bunlar amerganin oyunu değil sensin yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

He canım he.Bak bakalım rusyanın kapısında kimler beklemiş...

Evet Kimler beklemiş

• İyi olmuş alma sayın Ecevit in ahını çıkar böyle aheste aheste Dünyaya rezil olun böyle rezil bayılıyorum böyle haberlere güne güzel başlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 9 Mart 2020; 11:16:32 >

• Maalesef 40 şehitimizin katillerinin ayaklarına gidiyoruz ve Türk heyeti putin itinin kapısında 2 dakika bekletiliyor.

Yorum yapmiyim diyorum ama inanın üzülüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 9 Mart 2020; 11:48:42 >
  • Soci anlaşması ile Zafer kazandı falan filan deniliyordu şimdi ne oldu da diz çöktü oldu..

• Gerçekten okuduğunu anlama sıkıntınız var.Burası belli.Ben akapenin dış politikasını özellikle Suriye politikasını forumda birçok defa eleştirmiş yerden yere vurmuş birisiyim.Burada Washington Examiner makalesi hala daha Türkiye'ye gaz verme derdinde bunu anlamıyor musunuz?Türkiye'nin neden Rusya karşısında geri adım attığını bilmiyorlarmış gibi ''Erdoğanın Rusya devlet başkanı Putin karşısında sessiz kalması beklenmedik bir durumdu'' diyerek Türkiye ve Rusya arasında ateşkes anlaşmasına gidilmesinden rahatsız olduklarını söylüyorlar siz hala daha ''Ama bizimkiler şunu yaptı,bunu yaptı'' diyorsunuz.Kardeşim ben Washington Examiner gazetesine cevap veriyorum,onların ileri sürdüğü argümanların boş olduğunu anlatmaya çalışıyorum hala daha ''Akape şunu yaptı bunu yaptı'' diyerek cevap veriyorsunuz.Pes yani daha nasıl anlatayım...
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Bu senin yazina has bi durum..Anlaşılır değil neyi eleştirdiğini bilmiyorsun..Şimdi gazeteye yazdım deyip muhalifleri neden elestirdin..Sanki muhalifler herşeyi elestriyormus gibi bi anlam cikarmissin kendince..Bi yazdıklarını tekrar oku..Muhalifler herşeyi eleştiriyor amerika bizi destekleseydi bole olmazdı diyorsun..sağa sola yazdığımı anladın mi derken sanırım ben anlamadım kendi yazdığımı siz anlayabildinizmi demek istiyorsun..

• Stenoz kullanıcısına yanıt
    Ağlamanın lüzumu yok , ötekilestirmeden önce düşünecektiniz.

Akp 'ye muhalefet eden düşman gibi muamele görüyor bu topraklarda.

Her seçimde ne teröristligimiz kalıyor , ne vatan hainligimiz.
    Yapılan hakaretin bini bin para .

Benim cumhurbaşkanim gibi davranıyor mu Erdoğan da onun için uzulecegim ?

Kin ve nefret ucuz siyaseti ile seçmenini konsolide eden birisidir

Velhasıl , Rüzgar eken fırtına biçer
    Ağlamak yok
    Oyna devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 9 Mart 2020; 12:44:34 >
  • Yahu kardeşim siz konu başlıklarını okumadan mı yorum yapıyorsunuz?Bu konunun başlığı ne?Belli ki okumamışsın buyur:'Washington Examiner ; " Erdoğan, Putin karşısında Diz Çöktü"." Konu sahibi kendi yorumunu dahil etmeden söz konusu makalenin içeriğini paylaşmış.Ben de bu gazeteye cevaben yorumumu yaptım.İnatla bunu anlamayıp ''Şimdi gazeteye yazdım deyip muhalifleri neden eleştirdin'' diyorsun.Bana gelmişsiniz ''Akapede şunu yaptı,bunu yaptı'' diyorsunuz.Gidersiniz ''Akape dönemi dış politika'' diye konu açarsınız gelir orada söz konusu iktidar döneminde izlenilen dış politikayı eleştirir/tartışırız.Lakin burada konu tekrar belirtiyorum buyur oku;''Washington Examiner;" Erdoğan, Putin karşısında Diz Çöktü".Ben burada elbette gelip söz konusu gazetenin haberini eleştiririm,yanlışlarını söylerim.Söz konusu gazete Türkiye'nin neden geri adım attığını bilmiyormuş gibi makale yayınlamış üstüne bir de Rusya ile anlaşmamızı kınamış.Bunu eleştirmeyip ne yapacaktım?Gelmişsiniz burada konu başlıklarını okumadan,içeriğe bakmadan yorum yapıyorsunuz,işinize gelmeyen yorumları ''akapeli kardeşim'' diyerek çarpıtıyorsunuz sonra ben ''Düşünmeden,etmeden herşeye muhalif olan kardeşlerim'' deyince zorunuza gidiyor.Pes doğrusu...

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Çokta şey etmemek lazım, bir tarafta eski kgb başkanı bir tarafta iett müdürü.Liverpool ile Çaykur Rize maçını hayal ederseniz demek istediğimi anlarsınız.
    Ne zaman şu aşağılık psikolojisinden kurtulacaksınız ben de onu merak ediyorum.

• Bir yanda akepenin her dediğine hüloğğğğ diyen vs diğer tarafta her şeye muhalif olmaya çabalayanlar...

Ölümüne kapışır 🤨

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanmx

Alıntıları Göster
    İett şöforü müsün hayırdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belo Betty

Ağlamanın lüzumu yok , ötekilestirmeden önce düşünecektiniz.

Akp 'ye muhalefet eden düşman gibi muamele görüyor bu topraklarda.

Her seçimde ne teröristligimiz kalıyor , ne vatan hainligimiz.
    Yapılan hakaretin bini bin para .

Benim cumhurbaşkanim gibi davranıyor mu Erdoğan da onun için uzulecegim ?

Kin ve nefret ucuz siyaseti ile seçmenini konsolide eden birisidir

Velhasıl , Rüzgar eken fırtına biçer
    Ağlamak yok
    Oyna devam
    İnsanlar yapıcı eleştiriye açık anlayabiliyor musun? ötekileştirme mi? bugün dışarı çıkıp ben oyumu akp'ye verdim diyene verilen tepkidir ötekileştirme bknz: koyun,çomar,göbeğini kaşıyan,cahil vs..

Muhalif olmak memleketin menfaatlerine de muhalif olmak değildir.

Kimse size terörist demiyor ama HDP teröristlerin meclisteki sözcüsüdür diyor sen kendini hangi tarafta görüyorsun bilemiyorum

Geçmiştekiler herkesin cumhurbaşkanı gibi mi davranıyordu da kabul ediyordu? sözkonusu memleket olunca bile birlik olamayan kitlenin evet düşüneceği en son şey bu olurdu.

Kin ve nefreti sizde görüyoruz kin ve nefret ile oy veren bir kafaya sahipsiniz

İstediğiniz kadar uğraşabilirsiniz gerçekler gün gibi ortada kimseyi kandırmaya çalışmayın

• Koskoca ülkem ne hale düştü. Ülkemi bu hale sokanlar elvet bir gün....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaziklar olsun sizin gibi vatan evlatlarina.
    Suriyede iha/siha şovlari yaparken sesi cikmayanlar, daha fazla insan ölmesin diye assagilik putinle anlaşan kendi Devlet Başkanına yapilan elestirilere sessiz kaldığı gibi bir de düşman gibi sevinirler mutlu olurlar.
    Bu forumda hergün cahillik egitimsizlik konulari aciliyor bir gün de kendinizi sifatlandirip konu açin da kime karşı dikkatli olmamiz gerektiğini bilelim.
    Allah bu ülkeyi sizin gibi insanlarin eline birakmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanmx

Alıntıları Göster
    Nankörler hocam nankör düşman seviciler
    En cok bunlara dikkat etmek lazim. Aman diyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stenoz

İnsanlar yapıcı eleştiriye açık anlayabiliyor musun? ötekileştirme mi? bugün dışarı çıkıp ben oyumu akp'ye verdim diyene verilen tepkidir ötekileştirme bknz: koyun,çomar,göbeğini kaşıyan,cahil vs..

Muhalif olmak memleketin menfaatlerine de muhalif olmak değildir.

Kimse size terörist demiyor ama HDP teröristlerin meclisteki sözcüsüdür diyor sen kendini hangi tarafta görüyorsun bilemiyorum

Geçmiştekiler herkesin cumhurbaşkanı gibi mi davranıyordu da kabul ediyordu? sözkonusu memleket olunca bile birlik olamayan kitlenin evet düşüneceği en son şey bu olurdu.

Kin ve nefreti sizde görüyoruz kin ve nefret ile oy veren bir kafaya sahipsiniz

İstediğiniz kadar uğraşabilirsiniz gerçekler gün gibi ortada kimseyi kandırmaya çalışmayın

Alıntıları Göster
    Son cumlemde yazdığım gibi "ötekilestirme" siyasetinin bedeli bu...

Rüzgar ektiniz, fırtına biciyorsunuz . Kin ve nefret olmadan siyasetinizi sürdüremezsiniz

Bagirmadan konuşamayan lidere sahip olan diyor ahh ahh 😄

Saraydaki ve çevresinin tek derdi saltanatinin sürmesi , akp cenahlari kafasına takıyor mu ki ben takacam ?

İnsanlar akp tepki göstermesinin temel sebebi ekonomidir ayrıca . Günlük siyaset birçok vatandaşın gündeminin dışındadır..

Ne zaman burnunuz boka batsa ,birlik beraberlik diye nagralar atiyorsunuz, işler düzelince muhalefet tü kaka .

Akp denen oluşum ülkenin itibarını dümdüz etmiş ,bana cemkireceginize git sor bakalım liderine "neden böyle oldu" diye

Koca ülkeyi emperyalist devletlerin şamar oğlanına cevirmisler .
    Aynı gemide muhabbeti yapıyorlar.

Son olarak dh aktroll yuvası olmuş ,bunlar babadan ogla nesil
    Engelle engelle bitmiyor Emenike

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 9 Mart 2020; 14:21:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Belo Betty

Son cumlemde yazdığım gibi "ötekilestirme" siyasetinin bedeli bu...

Rüzgar ektiniz, fırtına biciyorsunuz . Kin ve nefret olmadan siyasetinizi sürdüremezsiniz

Bagirmadan konuşamayan lidere sahip olan diyor ahh ahh 😄

Saraydaki ve çevresinin tek derdi saltanatinin sürmesi , akp cenahlari kafasına takıyor mu ki ben takacam ?

İnsanlar akp tepki göstermesinin temel sebebi ekonomidir ayrıca . Günlük siyaset birçok vatandaşın gündeminin dışındadır..

Ne zaman burnunuz boka batsa ,birlik beraberlik diye nagralar atiyorsunuz, işler düzelince muhalefet tü kaka .

Akp denen oluşum ülkenin itibarını dümdüz etmiş ,bana cemkireceginize git sor bakalım liderine "neden böyle oldu" diye

Koca ülkeyi emperyalist devletlerin şamar oğlanına cevirmisler .
    Aynı gemide muhabbeti yapıyorlar.

Son olarak dh aktroll yuvası olmuş ,bunlar babadan ogla nesil
    Engelle engelle bitmiyor Emenike

Alıntıları Göster
    vah vah ağır klinik vaka

• Putin : Wayyy kankam Esad gelmiş.Naber lo?

Washington Examiner ; " Erdoğan, Putin karşısında Diz Çöktü". "
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Şu yazı kadar doğru çok az şey var bu dünyada.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.