Şimdi Ara

Warriors on top of the foodchain!?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu nedir ya? Ben bu videoyu izledikten sonra hayatım boyunca aşık olduğum warriordan -10000000 derece soğudum ya. Bu videoyu izledikten sonra oturdum 40 gün 40 gece ağladım, kara yasmalar bağladım ya Bu videoyu izledikten sonra bütün blizz kadrosunu (hatta temizlikçileri falan dahil) karşıma çekip teker teker suratlarına tüküresim geldi ya. Hepsine "bu muydu kardeşim besin zincirinin tepesindeki class?" deyip, her birinin eline birer imba warrior verip, en eziğinden bi priestle çatır çatır ezesim geldi bu videoyu sabredip izleyenler buradaki mantık hatasını bana anlatabilir mi. Gerçekten psikolojim sözkonusu yardım edin arkadaşlar warrior gerçekten böyle mi bunu öğrenmek istiyorum lütfen bu videoyu izleyip bana bir açıklama yapın. Teşekkürler

http://video.google.com/videoplay?docid=4778525662523699905&q=warrior

• Bayağı uzun ve hoş bir video imiş
    Warrior konusunda ise, her class ın oyun içerisinde bir görevi olduğunu ve warriorun asıl görevinin 1w1 olmadığını gayet güzel anlatıyor heralde movie
    Blizz in warrior olarak oyunda görmek istediği tip, arkasındaki desteğin gücüne göre güçlenebilen bir çeşit tank, yani besin zincirinin en üzerinde olmasının nedeni belkide zincirin halkalarına ihtiyacı olmasından kaynaklanıyordur
    Bu video warrior un 1w1de pekde iyi bir class olmadığını göstermek dışında başka pek bir şeyde anlatmıyor diyebilirim yinede. Oynaması , kullanması gayet zevkli ve her partinin değişmez elemanlarından olduğu gerçeğini değiştirmiyor yani
    Kısacası benim düşüncem fazla dert edilecek bir konu olmadığı yönünde, 1w1 yapmak isteyen playerlar zaten rog , warlock gibi classlara yöneliyorlar ki serverlardaki rog / wl patlamasının nedenide bu zaten... Zevk aldığın char ile oynamak en önemlisi, warriorun ile oynarken eyleniyorsan devam et, ne partisiz ne guildsiz kalırsın sonundada videodakiler gibi t2.5/3 itemlar dizersin , sağlam guild bulamadığı için rank kasmak zorunda kalan belkide binlerde rogue/mage den biri olmaktansa...

• 70'e ula$madan aslında pek bir$ey hakkında kesin yargıya varmamak lazım...Çünkü yeni talent'ler 70'e göre ayarlandı ve Blizz'de class ayarını 70 LvL'deki itemlara/skill'lere/talent'lere göre yaptığı kanaatindeyim...

Video'lar hiçbir$eyi ispatlamaz sadece örnek almak için gösterilebilir...Her class'ın nette diğer class'ları madara ettiği dolusuyla video var zaten...

WoW'daki Class ayarı ne yazık ki çoğu ki$inin tahmin ettiği gibi 1vs1 PvP'ye göre ayarlanmıyor...Çünkü PvP diye bir$ey oyunda mevcut değil...PvP dediğin $ey World'de farm yapan veya gezinenleri ganklayıp kesmek her class'ın rahatça yapabileceği bir$ey...Veya Tier 15 itemları giyip yeni yetme 60 lara 15k 25k critic çakmaktan ibaret.

Blizz class'lara ayar çekerken Arena'ları BG'leri dü$ünerek yapıyor çünkü oyun sisteminde iyi class'tan çok iyi grup daha önemli...Warrior'ın BG'lerdeki görevi kendi gurubunu ön libero gibi korumaktır...i$ini bilen takımda Warrior yerine göre Paladin,Druid,Shaman ve Priest'ten zaten healing ve buff desteği görecektir...Buda onu yeterli kıvamına getiriyor zaten...

Video'ya gelince oyuncu kötü oynamıyor fakat $u dual-wield saçmalığı yerine adam gibi elinde 2H silah alsa duellerin bazılarını çevirebilirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 13 Aralık 2006; 9:20:02 >

• aslında elindeki silahlar güzel hem furry warriorlar pvp de daha avantajlı oluyor die biliyorum hatalıysam düzeltin tabi Ama beni en çok sinirlendiren uzun bi sürede de olsa Hunter ın lvl 1 arcane shotla warrior u kesebilmesi. Yani bütün classların warrior ezme kabiliyeti war range olarak. Rogue stun ve stealth ile, pala da bubble ve heal ile kendini kurtarıyor pvpv de yine en ezik class warrior kalıyor.. Blizzardın warrior u tank olarak gördüğü konusunda haklısınız ama beni uyuz eden nokta şu: Warlock zaten pvp kralı, pri shadowa dönünce canavar, rogue a bişi dememe bile gerek yok zaten, shammy de totemleri sayesinde çok iyi pvp de, Hunter zaten akıllara zarar arcane shot sayesinde pvpden kaçırtıyor,Pala bubble ve heal la warriora üstünlük sağlıyor, Balance druidler de bir yerde fena değil pvp olarak, Mage in warrior 'u nasıl instant yatırdığını da videoda gördünüz zaten... Şimdi bütün bu classlar hem başka şeyler hem de pvp yapabilirken blizz neden warrior u böyle sadece tank olarak görüyor ben onu merak ediyorum. Arkasında helaer olunca flan diyoruz ama bir de başka classların arkasına healer versek nasıl olurdu acaba? örneğin warlockun arkasına bi healer verelim seyredelim bakalım neler oluyor Warlocka dalarsın fear, rogue a dalarsın stun (en azından yanına yaklaşabiliyoruz) , priye dalarsın fear+heal, palaya dalarsın bubble heal (gene en azından yanına yaklaşabiliyoruz), Druide dalarsın root, Huntera dalarsın trap, shamana dalarsın totem, mage dalarsın nova blink hede hödö. Yani blizzard sağolsun bütün classlara "Alın size warrior, buyrun yiyin" diyor resmen Wow u çok iyi bildiğim söylenemez o yüzden hatalarım warsa düzeltirseniz sevinirim ^^

• Hiç bişey değilde mage ile 2. duel de benmi içim sızladı adam bi chillden çıksa ah bi çıks :P

Ayrıcapala ile son duelde de denemediği yol kalmamış yazık valla :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSpirit

aslında elindeki silahlar güzel hem furry warriorlar pvp de daha avantajlı oluyor die biliyorum hatalıysam düzeltin tabi Ama beni en çok sinirlendiren uzun bi sürede de olsa Hunter ın lvl 1 arcane shotla warrior u kesebilmesi. Yani bütün classların warrior ezme kabiliyeti war range olarak. Rogue stun ve stealth ile, pala da bubble ve heal ile kendini kurtarıyor pvpv de yine en ezik class warrior kalıyor.. Blizzardın warrior u tank olarak gördüğü konusunda haklısınız ama beni uyuz eden nokta şu: Warlock zaten pvp kralı, pri shadowa dönünce canavar, rogue a bişi dememe bile gerek yok zaten, shammy de totemleri sayesinde çok iyi pvp de, Hunter zaten akıllara zarar arcane shot sayesinde pvpden kaçırtıyor,Pala bubble ve heal la warriora üstünlük sağlıyor, Balance druidler de bir yerde fena değil pvp olarak, Mage in warrior 'u nasıl instant yatırdığını da videoda gördünüz zaten... Şimdi bütün bu classlar hem başka şeyler hem de pvp yapabilirken blizz neden warrior u böyle sadece tank olarak görüyor ben onu merak ediyorum. Arkasında helaer olunca flan diyoruz ama bir de başka classların arkasına healer versek nasıl olurdu acaba? örneğin warlockun arkasına bi healer verelim seyredelim bakalım neler oluyor Warlocka dalarsın fear, rogue a dalarsın stun (en azından yanına yaklaşabiliyoruz) , priye dalarsın fear+heal, palaya dalarsın bubble heal (gene en azından yanına yaklaşabiliyoruz), Druide dalarsın root, Huntera dalarsın trap, shamana dalarsın totem, mage dalarsın nova blink hede hödö. Yani blizzard sağolsun bütün classlara "Alın size warrior, buyrun yiyin" diyor resmen Wow u çok iyi bildiğim söylenemez o yüzden hatalarım warsa düzeltirseniz sevinirim ^^

dediklerinin cevabını yukarda yazdım zatendediğim gibi PvP'yi 1v1 olarak dü$ünme...WoW'da PvP grup i$idir...BG'ye girince yanımda görmek istediğim olmazsa olmaz class'lardan biri Warrior'dur...
    Warrior bu kadar dandik olsaydı en çok Grand Marshal,High Warlord çıkaran class'lar arasında olmazdı...
    Warrior için Maydie video'ları izlemeni tavsiye ederim daha doğru fikir vermesi açısıyla.Arkasında Paladin desteği olan Warrior'ın yapabileceklerini göseriyor gzlcene...Ve 2H Weapon ile DPS farkını açıkca görebilirsin;

http://video.google.com/videoplay?docid=9173430664234844132&q=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 13 Aralık 2006; 13:03:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkSpirit

aslında elindeki silahlar güzel hem furry warriorlar pvp de daha avantajlı oluyor die biliyorum hatalıysam düzeltin tabi Ama beni en çok sinirlendiren uzun bi sürede de olsa Hunter ın lvl 1 arcane shotla warrior u kesebilmesi. Yani bütün classların warrior ezme kabiliyeti war range olarak. Rogue stun ve stealth ile, pala da bubble ve heal ile kendini kurtarıyor pvpv de yine en ezik class warrior kalıyor.. Blizzardın warrior u tank olarak gördüğü konusunda haklısınız ama beni uyuz eden nokta şu: Warlock zaten pvp kralı, pri shadowa dönünce canavar, rogue a bişi dememe bile gerek yok zaten, shammy de totemleri sayesinde çok iyi pvp de, Hunter zaten akıllara zarar arcane shot sayesinde pvpden kaçırtıyor,Pala bubble ve heal la warriora üstünlük sağlıyor, Balance druidler de bir yerde fena değil pvp olarak, Mage in warrior 'u nasıl instant yatırdığını da videoda gördünüz zaten... Şimdi bütün bu classlar hem başka şeyler hem de pvp yapabilirken blizz neden warrior u böyle sadece tank olarak görüyor ben onu merak ediyorum. Arkasında helaer olunca flan diyoruz ama bir de başka classların arkasına healer versek nasıl olurdu acaba? örneğin warlockun arkasına bi healer verelim seyredelim bakalım neler oluyor Warlocka dalarsın fear, rogue a dalarsın stun (en azından yanına yaklaşabiliyoruz) , priye dalarsın fear+heal, palaya dalarsın bubble heal (gene en azından yanına yaklaşabiliyoruz), Druide dalarsın root, Huntera dalarsın trap, shamana dalarsın totem, mage dalarsın nova blink hede hödö. Yani blizzard sağolsun bütün classlara "Alın size warrior, buyrun yiyin" diyor resmen Wow u çok iyi bildiğim söylenemez o yüzden hatalarım warsa düzeltirseniz sevinirim ^^

Warriorun durumu yüksek hit point ve armor bakımından locktan daha iyi.
    Mesela 2 priest tutsun warrioru 5-6 düşman arasına girer. Pve de olduğuğu gibi pre-made olmayan pvp partylerinde o 5-6 kişinin dikkati warriorda olur (aynı moblardaki gibi işte )

warrioru kesmeye çalışırken arkadan mageler locklar onları bi güzel indirir. İdeal pvp budur ve bunu uygulayan çoğu kişi eğlenir. Sağlam bir pvp grubu bulamayan ve pvp yapmaya çalışan çoğu kişi classından nefret etmeye başlar ve bi süre sonra açmadığı class kalmaz . Bu lock içine aynıdır warrior içinde hunter içinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence 2h silah alsa daha ii olurdu hemde baya iyi.
    en iyisi (warrior olacaklar için konusuom) biraz sabır -bol bol pve ve sonra gear ları toplayıp rank kasmak dahil- sora maydie abin gibi olursun koyarsın kritleri
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar ama şimdi bu dps olayı kafamı karıştırdı. Arms warriorların bg de çok daha işe yaradığını biliyorum alana vurdukları dmg bakımından ama 1v1 de fury warriorlar daha iyi iş yapmıyorlar mı (duel kullandıklarında)? teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSpirit -- 14 Aralık 2006; 9:37:57 >
  • dw fury çok zayıf şu an 43/5/3 ' e göre pvpde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.