Şimdi Ara

Warriordan twink olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler warriordan twink olurmu sıkıntıdan bir twink kasim diyorum bide allience tarafından en iyi warrior twink ne gider sizce?

• warriordan bnce olsa olsa 39 twink olur whirlwind axe ile iyi iş yapıyo...
    19da twink roguelere çok ağlarsın bnce 29 veya 39 düşün
    sağlam bi gearla bnce gayet iyi oluyo twink warriorlar 39da intercept flnda çıkmış oluyo
    19da roglar imbaysa 39dada warriorlar...
  • 19 ve 29 da yapma hic güzel olmuyor anca 39 da iyi
  • 39 twink olacaksa Pendulum of Doom dan iyisi yok. Whirlwind Axe twink için o kadar süper silah değil Pendulum of Doom 4.00 yani her vuruşu adamı epey canını yakar ... Özellikle Shaman da WF weapon proc ile bu silah (bide mongoose enchant ile) çok can yakıyor kendimden bilirim
    Ama sendeMongoose yaparak proclarda biraz haste kazandırabilir whirlwind, heroic strikelerini fln kolayca critleyerek sende epey can yakabilrsin

Özellikle şunu eklemem lazım LvL39 da neredeyse her class imba olabilir yani gerçekten twink yapacağım diyorsan ( tabi bu 19, 29 ,39 ... hepsi için geçerli ) enchant ve itemdan kırpmayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Php -- 5 Ekim 2008; 14:40:53 >

• üst char var yeteri kadar para harcarım sizce iyi bir twink warrior kaç golda patlar bana?
  • Warrior twink yapmayı düşünüyorsan bence de 39 yapmalısın. Pendulum of Doom iyi iş cıkarsa da Scarlet monastry den kalkan ve PvP kılıcı da birlikte iş görür (en azından bunları kullanan birinin videosunu izlemiştim ve adam fena değildi). Talent olaraksahttp://www.wowhead.com/?talent=LGMxdhwoZV gibi bir talent uygun olabilir. Bazı itemler için chain görevler olabilir bu yüzden lvl atlamayı 30 da bırakmalısın.

Gear olarak:
    Raging berserkers helm, ethereal talisman, destroyers cloak(daha iyisi var mı bilmiom), Blood-tinged armor, flesh hide shoulders, legguards of the vault önerilerim arasında. Ama yine de wowhead ten arastırma yapmanı öneririm.

Bu arada 2 ceşit gear cıkarmalısın daha fazla can we daha fazla atak olan

Para ya gelince konu benim 1 lvl 29 rog twinkim var simdiye kadar en az 1600g gitmiştir (mesleklerle birlikte). Daha da bitmedi harcamalar.Ama sonucu alınca güzel oluo para mara dert olmuo:) sana simdiden kolay gele

• yardımların için çok sağol ya 19 yada 39 yapacam üşenmessem 39a kasmayı 39 yapacam:D ırk olarak alliance grubunda ne açim sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    asas mı warrior mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer şekilli olsun diyosan Dwarf aç..eğer reciallere bakıcaksan Gnome aç..
  • olur tabi benden bile twink olur.
  • 19 human twink warriorum var. cok pismanım paraya yazık zevkli diil ve roguelar yiyor beni.
  • Dwarf warrior FTW
  • nasıl abi ya hiçmi alamıyosun adam:D
  • babası bile olur bkz.http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dentarg&n=Xxlarge bir tek podum (Pendulum Of Doom) eksik

ha bide bu warhttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dentarg&n=Sayko ama 39 yaptıktan sonra bunla oynamıyorum intercept yok Berserker RAge yok sarmıyo artık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabi -- 6 Ekim 2008; 1:16:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.