Şimdi Ara

Warrior/warlock mu? Dagger/warlock mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz geçte olsa charı 2h/Cleric olarak açmaya karar verdik arkadaşla warlock pek sarmadı.Herkese yorumları için teşekkürler.
  • 1h/Warlock en güzeli bencee
  • warlock buflarini atmak için dayanikli olman lazim. onun için warrior daha avantajli bence.
  • Şu pill bug nasıl oluyor bilen biri açıklayabilirmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.chucky

ikisi arasında bi seçim yaparsak warrior daha normal olur derim
    ama cleric bencede en iisi
  • bnce wizard/warlock olabilr oyutube da videosunu izlemiştim adm koydu stunu sora debuffları sora 30 sanielik sleep wurdu saff aldı eline ve life açtı tek
  • warlock olarak cleric derim 1h warioru kolay kolayca alıyorum bkz. ^^^^CRAZY^^^^ (ama farmdayken alıyordum şimdi bıraktım)
  • Dagger / warlock = Fantazi charı değişik tad arayanlara bire bir, Xbow ile kasması çok kolay
    1 H / warlock = Bence en mantıklısı bu, ama kasması zordur.Defansı sağlam, warlockla beraber atacklarıda iyidir.
  • BUİLD ÖZELLİK

ROUGE/WARROD: XBOW kulanarak hızlı kasabilir xbow kullanarak uniq kesebilir warrod ile pvp de başarılı olabilir ama sadece PVP de job war ve kale kavaşlarınada warrod ile başarılı olası mümkün değil (önermem)
    CLERİC/WARRİOR: solo ZOR KASILIR ama hertürlü auto pt de kasabilir pvp de oldukça iyi dir ama karşısına öldüremeyeceği kişiler çıkabilir uniq te başarısız job ta oldukça iyi kale savaşlarında da oldukça başarılı(karar senin)
    WARRİOR/WARROD: solo çok zor kasılır pt de genelde kasılablir pvp de üstüne tanımam uniq kesemez job ta warrod kullanamaz tek buld de düşecektir çok fazla başarılı olamaz kale savaşlarında da vasat kalacaktır (önermem)
    WARRİRO/ROUGE:2005 ten bu yana oynuyorum çok çar kastım ama sadece bu buildten çok memnunun sunlu olsun olmasın herkezi kesebilir özellkile 2h ile yere yatırdıktan sonra eline dagger alıp vurduğunda %90 öldürür xbow ile solo çok rahat kasılabilir warrior ile eu ptlere girebilir xbow ile uniq te başarılıdır warrior rouge yi geliştirmesi çok zordur özellikle iyi bi çar yapmak istiyorsanız neredeyse bütün slahların skillerini açmalısınız ve buda sp de sizi çok zorlicaktır ama gerçekten tüm uğraşlarınıza deyecektir (şunu eklemek istiyorum bu çarın kesmekte zorlanacağı yada ölebileceği çar cleric/warrior dur pvp deisek warrod sahibi birine karşıda zorlanıyor ama inanın warrod pvp dışında hiçbiryerde işe yaramıyor)
    SİLKROAD TAN GERÇEKTEN ZEVK ALMAK İSTİYORSANIZ ŞUNU YAPMADAN BIRAKMAYIN 2 TANE 90 LW WARRİOR ARKADAŞ THİEFLİK YAPMADAN.......... TÜM BUFFLARI BİRBİRİNİZE BASTIĞINIZDA 45SN İRON BUFFLAR 1DK SCREENLER 1DK ULTİMATE SONRA TEKRAR İRONLAR BÖYLE BİR DÖNGÜ NEREDEYSE ÖLÜMSÜZ OLUYORSUNUZ BU 2 KİŞİ BİR ORDUYU BİLE İNDİREBİLİYOR )
    (tabiki tüm bu çarlar %100 skill ve %100 set ile olduklarında iyi bir çar olacaktır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamanın_hükümdarI -- 27 Aralık 2008; 22:43:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Zamanın_hükümdarI

SİLKROAD TAN GERÇEKTEN ZEVK ALMAK İSTİYORSANIZ ŞUNU YAPMADAN BIRAKMAYIN 2 TANE 90 LW WARRİOR ARKADAŞ THİEFLİK YAPMADAN.......... TÜM BUFFLARI BİRBİRİNİZE BASTIĞINIZDA 45SN İRON BUFFLAR 1DK SCREENLER 1DK ULTİMATE SONRA TEKRAR İRONLAR BÖYLE BİR DÖNGÜ NEREDEYSE ÖLÜMSÜZ OLUYORSUNUZ BU 2 KİŞİ BİR ORDUYU BİLE İNDİREBİLİYOR )
    (tabiki tüm bu çarlar %100 skill ve %100 set ile olduklarında iyi bir çar olacaktır )

Bizde arkadaşla bunun peşindeyiz.İki full farm warrior/cleric hazırlayacağız.90 olduğumuzda bu söylediğini yapacağız ki mevzusunu bile etmiştik.Bayağı bir harcama yapıcaz ama değecek gibi dediğin gibi bu charlarla oynamadan silkroadı bırakmam.

• quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

warlock olarak cleric derim 1h warioru kolay kolayca alıyorum bkz. ^^^^CRAZY^^^^ (ama farmdayken alıyordum şimdi bıraktım)

24 lvl olduğumuz için olabilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

warlock olarak cleric derim 1h warioru kolay kolayca alıyorum bkz. ^^^^CRAZY^^^^ (ama farmdayken alıyordum şimdi bıraktım)

• quote:

Orjinalden alıntı: _KuTLuHaN_

quote:

quote:

senin elinde 24lvl 1h shield vardı +warlock rod bende ise 3lvl 8crit spear ayrıca ss skillerini açmıştım cold imbuesuyla yatırıyodum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _KuTLuHaN_

quote:

quote:

senin elinde 24lvl 1h shield vardı +warlock rod bende ise 3lvl 8crit spear ayrıca ss skillerini açmıştım cold imbuesuyla yatırıyodum

o ben değildim yahuMuhtemelen kardeşim vardı charda

• ne fark eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 28 Aralık 2008; 17:43:04 >
  • WARRIOR WARLOCK cok sağlam oluyor :)) ben daha once wizard warlock kullandım oda saglam ama strden bahsedıyoruz bence warrıor warlock daha saglam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.