Şimdi Ara

Warrior Taki Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum simdi icinizden beni bogmak geliyor ama gercekten taki konusunda son cikan itemlar kafami karistiriyor? En azindan Son 2 yildir oynayan arkadaslardan biraz bilgi istiyorum.
    Suanki 62 lvl Warriorda IN, IB, 2x ROC ve 2x PE ama birileri surekli aklimi celiyor ve degisik kombinasyonlar oneriyor. Bana biraz yardimci olurmusunuz?

1) WP +2, IB, 2x Heros Valor, 2x WE
    2) IN, IB, 2x Heros Valor, 2x WE
    3) IN, IB, 2x ROC, 2x WE
    4) IN, IB, Heros Valor, ROC, WE, PE

Simdi soyle bir planim var. Benim icin kelle almak 2nci planda defansim yuksek oldugu surece karsimdakinin fazla dayanacagini sanmiyorum. Hem boylelikle ezik koxperlarda benden nasibini almis olur. Tavsiye oneri herseye acigim. Suan icin +0 planim var ilerleyen donemlerde +1 ve yukarisi icin calisacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 2 Mart 2010; 11:48:54 >

• dayanıklılık istiyorsan ilk anti def (özellikle ksperlere karşı) iron setin muhakkak olmalı bence, küpe sabit değişmeyecekse old we, takılarıda alabiliyosan dual +2 foverin yap bence

tabiki resist olayınıda küçümsememelisin

yazdıklarının hangisi diye sorarsan 4. daha uygun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YakupStar -- 2 Mart 2010; 12:17:22 >
  • seçeneklerinde hiç yok ama hem antidef(spear-clup-dagger) hem hp hem de str vermesi bakımından beltte sos da düşünülebilir..
    warriorda seçenek çok ben de çok düşündüm.. şu an sos +1 kullanıyorum ..9 hp 9 str az değil 8 er de anti def var sanırım.
  • 5) Hicbiri :) Iron set , dual foverin+1 , dual we.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhyag

seçeneklerinde hiç yok ama hem antidef(spear-clup-dagger) hem hp hem de str vermesi bakımından beltte sos da düşünülebilir..
    warriorda seçenek çok ben de çok düşündüm.. şu an sos +1 kullanıyorum ..9 hp 9 str az değil 8 er de anti def var sanırım.

Irin Set zaten oldugu icin hic dusunme geregi duymadim acikcasi. Yuzuk ve kupe beni cok geriyor cunku bi trafi yamasam diger taraf kaliyor. Ornek Heros takilsam Def ROC ve Foverin e gore en az 20 dusuyor ama 1 yada 3 str farki var. Ama tam bir anti mage char oluyorsun. Oyunda zaten magelerden yana sorunum yok fakat bazilari gercekten canimi yakiyor :)
    Kupe de ona nazaran PE benim favorim ama WE deki mage defleri ilgimi cekiyor. Oyle yari we yari pe gibi dusuncem yok oldumu tam olacakki ilerde 2 yada 3 leyebileyim diyorum

• Sen oynasan hangisi deseydin 2. seçenek derdim. Heros lardan kaybedilen defans we lerden kazanılmış olurdu. Ama sen defansı daha önde tuttuğun için 3. seçenek diyorum. Defans warrior yapıyorsan iron setten vazgeçme.
  • Yuzuk olarak galiba HV ve ROC kullanacagim. Kupeler icin onerisi olan varmi? WE in Mage Def i yada PE nin DEF ve HP si arasinda kaldim. Daha 62 yim ama bunu bor kere ayarlayip 70-80 e kadar kafam rahat olsun istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rome'da Lord u kesen ilk TURK
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Defans istiyorsan roc yerine foverin +1 al yaklasık aynı para ve foverin 44 defans.
  • Son hali bu desem yardimci olabilirmisiniz? Suanki hali ile Warrior yada Asas lar 4ncu SD de yatirorlar bende yeterince dayanikli sayilirim. Mage lerin vuruslari beni gercekten etkiliyor gerek glacier gerekse flame olarak def den odun verip biseyler yapmalimiyim? Mage in omru zaten yanina yaklasana kadar ama yanina gitmem zaman aliyor :)

x2 Heros Valor
    x2 Platinium Earring

x2 ROC
    x2 Warrior Earring
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.