beyler bakın bu benim için önemli sizden bi iki şey öğrenmek istiyorum yardım ederseniz seviniyim
ilk olarak warrior açıcam level level nerde kasacağımı, orta hatta gb almiyacak biri için item dizimini ve son olarak ardreamde orta np li bir warriorun nasıl olacağını söylerseniz sevinirim
birincsi warior kasmak zordur günde ortalama 5-6 saat oynaman gerekir ki adam gibi bir warior yapman icin ikincisi warriorun ardreamda iş yapması cok zordur en az +8 chitin setin +7 raptorun , str12 veya uniq takıların olacak Gb almadan da bu itemleri dizmen cok zor gece gündüz para kasman gerekecek ve biraz da ticaret zekası olucak tabi serverini de sölesen ii olurdu ama köklü bir serverda oynuyosan eger asas acıp ardream charı yapman en mantıklısı ama eger lwl kascam diosan warior ac 70 den sonra kimse tutamaz seni
logos veya patosta açıcam gb almayı düşünmüyorum alısam da oldukça az alırım bu arada öğrenceiyim günde hergün ortalama 1 saat bazen 2 saat oynarım 1 ayda 57 kasabilirmiyim bide nerde kasbilieceğimi söylersen çok iyi olur ama yinede çok saol
quote:
Orjinalden alıntı: FahrenheiT
birincsi warior kasmak zordur günde ortalama 5-6 saat oynaman gerekir ki adam gibi bir warior yapman icin ikincisi warriorun ardreamda iş yapması cok zordur en az +8 chitin setin +7 raptorun , str12 veya uniq takıların olacak Gb almadan da bu itemleri dizmen cok zor gece gündüz para kasman gerekecek ve biraz da ticaret zekası olucak tabi serverini de sölesen ii olurdu ama köklü bir serverda oynuyosan eger asas acıp ardream charı yapman en mantıklısı ama eger lwl kascam diosan warior ac 70 den sonra kimse tutamaz seni
warriorlar için en ideal yerler deru apos slotlarıdır ama 45 olmadan orda kasma derim bn dk weya ashlerde kas ondan sonra deru we aposlarda kasmaya başla ama 40 a kadar her zmn ash derim bn...
fazla oynayamayacaksan asas yada priest acmanı tavsiye ederim kasması kolay oluyo cünkü tek basına 30 olursun zaten 30 dan sonra smilodon skeletonlarda fln takıl 40 ol ashlere death knightlere git 50 den sonra deruda kasmaya basla 55 den sonra apost fln derken 60 olursun zaten sonra direk eslant bu arada 1 ayda cok rahat 57 olursun günde 2 saat oynarsan 1 haftada bile olabilirsin
asas aç başta okçu ol koxpla kas bi haftada 57 olursun ama item pahalı düpe yap
Orjinalden alıntı: FahrenheiT birincsi warior kasmak zordur günde ortalama 5-6 saat oynaman gerekir ki adam gibi bir warior yapman icin ikincisi warriorun ardreamda iş yapması cok zordur en az +8 chitin setin +7 raptorun , str12 veya uniq takıların olacak Gb almadan da bu itemleri dizmen cok zor gece gündüz para kasman gerekecek ve biraz da ticaret zekası olucak tabi serverini de sölesen ii olurdu ama köklü bir serverda oynuyosan eger asas acıp ardream charı yapman en mantıklısı ama eger lwl kascam diosan warior ac 70 den sonra kimse tutamaz seni
+1
asas aç başta okçu ol koxpla kas bi haftada 57 olursun ama item pahalı düpe yap
ok öyleyse deru apos kasarım ama 40 45 yapmak zor olcak tek başına bide orta seviye item konusunda yardım ederseniz sevinirim
pathosta insan ac bende pathostayım warriorum gercekten zor kasması ama bence warrior cok zevkli bi priest veya okçu kolay kasılabilir ama oynaması zewkli değil ben bu oyunu zevk için oynyanlardanm...beraber kasabilirz nick:MetaLLRa
Level kasmaya gelince pek kolay deil sw ister buff ister wolf ister str 15 ister ac ister resistance ister ne warsa ister warrior dilencidir.Kasacaksan Level 25 e kadar felan moradonda gerisi lycan spolier vs. derken 30 olunca loup goru felan kes 35 felan olursan skeleton sonra 40 felan olunca smiliodon felan kes 45 lwlde magentheron vs. 50 olunca ashlerde kas 55 olunca full deru apostle dts kas sonra 59 olunca ardream seni beklior ve ardream için warrior üzgünümki kullanışlı deildir ii defansı ii hpsi karşılığında master olmayan bir warriorun apside düşüktür...
quote:
+8 chitin setin ardreamde ne işi var??+7 chitin set +7 raptor ya da glave +8 +9+10 str takılar,dd15 helmet bide sağlam bi kalkan bul tmm işte.
quote:
yeterince açıklanmış
+1
quote:
Orjinalden alıntı: 4Revenge
quote:
+8 chitin setin ardreamde ne işi var??+7 chitin set +7 raptor ya da glave +8 +9+10 str takılar,dd15 helmet bide sağlam bi kalkan bul tmm işte.
+1
+8 chitini kim kaybetmiş
quote:
Orjinalden alıntı: ::NaytçI BoY::
beyler bakın bu benim için önemli sizden bi iki şey öğrenmek istiyorum yardım ederseniz seviniyim
ilk olarak warrior açıcam level level nerde kasacağımı, orta hatta gb almiyacak biri için item dizimini ve son olarak ardreamde orta np li bir warriorun nasıl olacağını söylerseniz sevinirim
1 = boş bulduğun slotta kas 2 = dupe yap 3 = koxp aç
quote:
Orjinalden alıntı: 4Revenge
quote:
warrior icin konusuyorum +8 chitin setin yoksa ardreamda hiçsin patos logos gibi serverları bilemicem tabi ama köklü serverlarda dediğim gibi
eğer yanında bir arkadaş bulursan rogue çok hızlı kasarsın 45 ten sonra deru bakmaya git eğer şansın olursa aposa bile girebilirsin warior kasmak için çok çabalaman lazım ben 1 ayda 61 yaptım ama gereksiz banlandım çabalarım sonucu 3 ay sonra açtılar hasret bitti kasmak seni zorlıyacktır ama oynaması çok daha zevkli hiç bir zaman pes etme sürekli ben bu çarı en iyi yapıcam de öyle zamanlar olacak ki çok zorlanacaksın ama hiç pes etme sabret
dostum neden b.p nin oynaması gayet zevkli ayrıca aynı lvl olan bi bp bi wariror vs yapsalar çoçğu zaman bp kazanır.::::
quote:
Orjinalden alıntı: tokasra
pathosta insan ac bende pathostayım warriorum gercekten zor kasması ama bence warrior cok zevkli bi priest veya okçu kolay kasılabilir ama oynaması zewkli değil ben bu oyunu zevk için oynyanlardanm...beraber kasabilirz nick:MetaLLRa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme