İşe r girince ben zorlanıyorum. PvP serverde w-skill-s yapıyordum. Dragonlu adamları indirdiğimi bilirim
Edit : Yazım yanlışı
R siz combo yapılmaz. Yaptığın şeyin adı combo falan değil. R damge vurmadan yaptığın şey boş iş. Direk R ye basıp sadece skill bassan daha çok damage vurursun. Senin indirdigin dragonlu adamlar malmış demekki.
quote:
Orijinalden alıntı: rogue_king
bak arada boşluklar var onlarda space oluo 1: r3r r r3r r r 3 r r r 3 r r r r 3 r r r 3 r r r 3 r r r3 r r r 3 2: Wrr3rrr3rrr3rrr3rrr3rrr3 (W basılı) 3: sr2wr2sr2wr2sr2wr2 4: rrr3rrr3rrr3rrr3 5: zr33333333 benim favorim 1 numara tekme tokat dalıo
Bu arkadaşında neden space e bastığını anlamadım. Eskiden ctrl minor vardı da, space combo ilk defa duyuyorum.
Space combo
O space ye basan arkadaşın kendi bulduğu kombosudur. Aynı clandaydık. Space basan arkadaş dediğin +7 raptor ve görev itemleriye sırf vs ye gelsinler diye basede çıplak dolaşıyordu, ki itemli asaslar elinden kurtulamıyordu. Space kombo boş bir fanteziden ibaret değil, hakikaten seri. (Malesef ki adı çoğu kez pedalcı tbl ci koxper a çıktı. Zaten oyun bu raddeden sonra bu derece iyi oyuncuyu zor kaldırır.)
sağol Kenan'ım. ben sana demedim mi bizim millet yeniliklere alışkın degil diye. denemeden yorum yaparlar. sorun değil ben alışığım bunlara. şimdiki server ionia level 63. 69 da base akar uNHeRo'da çarın adı.
Benim Kombom 5 Türden Oluşur
1.R+skil+w Süreklii yapın ama Acayıp hızlı yapmayın sıkıl kıtlenır
2.S+w+r+skil Süreklii yapın ama Acayıp hızlı yapmayın sıkıl kıtlenır
3.W+r+skil+s+r+skill Süreklii yapın ama Acayıp hızlı yapmayın sıkıl kıtlenır
4.s+r+skil Süreklii yapın ama Acayıp hızlı yapmayın sıkıl kıtlenır
5.z+r+skil+s+r+skil+w+r+skil Süreklii yapın ama Acayıp hızlı yapmayın sıkıl kıtlenır
Favorim 1.Varıorle vs de kullanırım 2.ci ise Asasla vs de kullanırım 4.cüde Asasla vs de kullanırım yıne
Ks Kombosunda ise
W Basılı Tutup Bir kere R ye Basıp Sürekli skile bas Bud ksde Favorim Dir
artık pedal var moruk komboda neymiş
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
Alın bunu dışarıya.
quote:
Orijinalden alıntı: KheanJaii
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
Alın bunu dışarıya.
gerçekler acı moruk
Hiç mi Yapamazdım ya
benim kardeşimde basılı tutuyordu deme ki nedeni buymuş klavyeyi bozdu sonun daa:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme