Arkadaşlar Warrioru düşünüyorm; HP si co, defansı iyi,Skilleri seri AMA Arkadaşlar Assasianı düşünyorm ; Minoru var ,Curesi var,görünmezligi var,wolfu var ASas daha yatkın geliyor sizde dogrumu düşünüyorum ??
Sorumun NEdeni Char alıcamda 2 si arasında kaldım ??
70 + warrior al 59 assas al
boyle dusunrusen oyun oynıyamssın, onumu acsam bunumu acsam gidersin, oyadıgında en cok zevk aldgın charı ac yoksa prieste buff var ,cure var,ac var, yok asasta su var bu var, mage boyle warior soyle, oyun oynıyammasın
bi sure sonra oynadıgın karakter zevk vermiyo zaten asastım sıkıldım warrior kasıyorum su anda
68 lvl itemli asası bırakıp ardem +59 warior kasıyom suan 1 hafta oldu 56 yım
Bak minörü iyi bir şekilde yapabiliyorsan asas al hem pk dan solo zevk alrısın he minörden anlamam diyosan waioor al ama minörden anlıyorsan asasmı waioormu soru bile değil en iyiisi asas
warrior kasmak zordur. ben 62 level warriorum. itemlerim iyi sayılır(ama tam değil) seri minorcu ardream assasinler beni kesiyo. cidden çok moral bozucu bi durum. (1 level üstüm pek çok warrioruda vs de alıyorum)
level 62'de pk yapmaya çalışmıyorum. benim kasma yerim delos hopgoblindir genelde. bunlar orada yaşadıklarım
ardream sa asas ama 60 üstü ise warior
Bence warrior 1 vs 1 de asassın avantajı oldugu kadar warriorunda var yatacağın zaman ayak kesme vurup kaçarsın zevkli oluyor
59lvl ardream icin kesinlikle assassin 70+ icin warrior ama gene assassin alır die dusunuorum her iki lvl de de oynamayı bilen assas herzaman alır
Ben bu konuyu kilitledim gibi hatırlıyorum. Neyse... Bilgi almak istiyorsan karakter yapılandırma rehberine bakmanı tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme