Şimdi Ara

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/domainname/public_html/index.php:2) in /home/domainname/public_html/baglan.php on line 1

hatası alıyorum.

baglan.php nin içine

<?php ob_start(); session_start();

mysql_connect("localhost","domainname","4444444");
    mysql_select_db("domainname");

ob_end_flush();
    ?>

yazıyorum.

ftp ye atıyorum ve bu hatayı alıyorum.

kendi pcmde calıstırdıgımde herhangi bir sorun yok ftpye atınca cıkıyor.

internette okudum ob start session start yazdıktan sonra kodlarınızı yazın sonunu ob end flush ile kapatın sorun gidecek demiş ben mysql cononect select db falan yazdım fakat sorunum cözülmedi

domainname yazdıgım yerler sitemin adı falan yazıyor reklam vermemek için öyle yazdım.

nasıl yapabilirim?

• <?php
    session_start();

mysql_connect("localhost","domainname","4444444");

?>

Notepad++ ile bu kodu Kodlama menüsünden UTF-8 (BOM'suz) olarak kaydetmeyi dene.
  • Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/domainname/public_html/index.php:2) in /home/domainname/public_html/baglan.php on line 2

hatası veriyor olmuyor bomsuz olarak kaydettiğim halde :(

mysql_connect("localhost","domainname","444444");

ob_end_flush();
    ?>
    sessionstartın basına @ yazınca hata ortadan kalkıyor fakat

siteye giriş yaptığımda login.php de

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/domainname/public_html/dosya/baglan.php:8) in /home/domainname/public_html/dosya/login.php on line 16

login.php'nin 16. satırında olan kod = header("location: index.php");

header("location: index.php"); hatası ise;

Ekrana herhangi bir çıktı verdikten sonra bu kodu kullandıysanız ortaya çıkar.
    Bunun yerine HTML, JavaScript yönlendirmesi kullanabilirsiniz eğer illaki ekrana bir şey bastırmak zorundaysanız ya da sayfa başında kullanın bu kodu.

Olmadı bir de login.php de ob_start() ve ob_end_flush()'ı kullanın.
  • çok teşekkür ederim ben baglan.php ye ob start session start end flush kullandıgım icin her sayfayada baglan.php yazdıgım icin bu hatadan kaynaklanıyomus ben gidipte ob start session start end flush ' u sadece login.php ye yazdım sorun çözüldü. çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.