Şimdi Ara

*WARMHAUS ENERWA & ENERWAplus* Kullanıcıları (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.396
Cevap
35
Favori
122.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ukalalik etmeyin.cvp yazdigim msjiniz.da musteri hizmetlerini aradiginiza dair bir ifade okumadim.teknik servisi aramissiniz?Urun yeni bir marka oldugundan teknik servis leri tecrubesiz oluyor.fabrikayi veya musteri hizmetlerini arayip yerel servisin soruna cozum bulamadigini belirtin.Bölge servisinden eleman isteyin onlar daha tecrubeli oluyor.muhtemelen sorununuza cozum bulurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim ilginiz için tavrımı yanlış anladınız özür dilerim

• Warmhaus uygulamasında yapabilecekleriniz (e41 hatası için)
    1-cihazı kapatınız
    2-baca bağlantılarını kontrol ediniz
    3-reset butonunda ekranda çevrim tamamlanana kadar tekrar basınız
    4- problem devam ediyorsa müşteri hizmetlerini arayınız.
    Bunları yaptıktan sonra müşteri hizmetlerini arayın

• http://warmhaus.com.tr/Download/Files/priwa_kombimontaj-kullanimkilavuzu_7221543646.pdf

Kombi özelliklerini kişiselleştirme sayfa 41, ayrıca dış hava sensörü takıldığında p04 parametresinin servis tarafından ayarlanması gerekir yazıyor.

İnternette 3 tane kullanım kılavuzuna denk geldim her yeni kılavuz eklendiğinde içerikte detaylı oluyor bu detaylı bir kılavuz.

• Merhaba arkadaşlar. Kahramanmaraş Afşin ilçesinde yasiyorum. İlçeye doğalgaz geldi. Evim yeni bina geçen sene sıfır olarak satın aldım neti 95 metrekare Güney Batı cephe. 4. Kat üstü çatı çatıda izocam serili binanın yalıtımı var. Müteahhit 6 metre petek koymuştu ısınamadığım için 8.5 metreye çıkardım petek boyunu. Şimdi kombi almam gerekiyor ve birkaç tanıdık enerva veya priva yı önerdi. Bu kombiler nasıldır ve aralarındaki farklar nelerdir ve bu modeller sıkıntı çıkarır mı. Bu arada daire küçük olduğundan plus â gerek yok dediler. Değerli görüşlerinizi bekliyorum ...
    Esenlikler dilerim...

• Hizuran H kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada resimler var enerwa nın pompası farklı enerwa,priwa da aynı pompa var. daire küçük plus'a gerek yok ne demek. iyice saçmalamışlar öyle birşey yok

• Hocam değerli yorumunuz için teşekkürler. Servis olayından dolayı dd atromix kombi aldım bu kombi hakkındaki görüşleriniz nedir montaj proje felan içinde 3700 artı olarak da 4 tane termostatik vana aldım ve bir de oda termostati almayı düşünüyorum hangi oda termostatini tavsiye edersiniz...
    Saygılarımla....

• Hizuran H kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun atromix iyi tercih, oda termostatı için oda termostatı konusuna yazarsan daha iyi olur çünkü 10 larca seçenek var
  • Sağolun hocam...
    Şimdi yazayım oda termostati konusuna...

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Sayın disintegration,

değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

Aralık ayında warmhaus lawa plus aldım. yoğuşmasız tercih ettim. sadece iki ay petek yakıyorum.

ancak sıcak suda şöyle bir problem var. bu genel, olağan mıdır yoksa çözülemeyen bir arıza mıdır bilemedim.

sıcak suyu 45e ayarlıyorum. ancak musluğu açtığımda 70 dereceye varıyor. soğuk su ile dengelemeye çalışıyorum. daha öncesinde sıcak suda sürekli ısınma soğuma oluyordu. ana kat arızalı dediler değiştirdiler. şimdide sıcak su ayarlanan sıcaklıkta kalmıyor. 70e çıkıyor. bu normal mi ? iyi bayranlar

• muhtemelen modülasyon ayarı yapılacak normal değil servisi çağırmanız gerekir iyi bayramlar

Üstad hiç dikkat etmemiştim bu mesaja kadar, yeni fark ettim, benimki 42 de kullanım suyu sıcaklığı. Suyu kullanmaya başladığımda 50 ye çıkıyor. Bendede sorun mu var yoksa +-8 gibi bir denklem ile mi çalışıyor Kombim?

• Akasey kullanıcısına yanıt
    50'ye çıkan kazan sıcaklığı olmasın?
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    Evet sanırım öyle, suyu ölçmedim. Kazandan gözlemledim. Suyumu ölçeyim hocam.

• Akasey kullanıcısına yanıt
    kullanım suyunda modülasyon yapıyor normal. ekranda 42 yazarken musluğu açtığında 42 olarak kalmaz

sizin hep tavsiye ettiğiniz en üst erp segmentine geçerim.
    İade mümkün olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puntadeleste -- 17 Temmuz 2019; 21:26:37 >
  • Priva/plus- enerwa/plus ta p13 parametre ayarı ile max sıcak kullanım suyu derecesi ayarlanıyor. Ama lawa da değişkenlik gösterir mi bilemem.
    Ben enerwa kullanıyorum yaz modunda sıcaklık dalgalanması yaşamıyorum.
    Sorun sadece sıcak kullanım suyunda aşırı ısınma ise servisten parametre ayarından max sıcaklığı 45 dereceye indirmesini isteyin(tabi biliyorsalar)

• Bu kombinin kullanım kılavuzunda sıcak suda sıcaklık ayar aralığı 35-60 derece gözüküyor. Yukarda 70 dereceye çıktığını yazmışsınız, bir yerde yanılıyor olabilirsiniz. Yukarda dediğim gibi aşırı ısınma oluyorsa parametre ayarından derecesini 45 derece yaptırın.

• Parametreler aynı gibi kendin bu işlerden anlıyorsan sayfa 40 da parametre ayarı nasıl yapılır fotoğrafı incelersen p13 ü 45 yapıp deneyebilirsin.

• değişim yapılır bazı durumlarda iade var.müşteri hizmetlerini arayın geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.