Şimdi Ara

Warm Bodies (2013) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yav arkadaş bence değişik bir şey ortaya koyalımd erken sıvamışlar. Bu kadar itici iğrenç bir film yok. En son dayanabildiğim yerde baktım daha 15. dkymış. Kapatıp sildim. Film biraz seyirciyi içine çeker, gerçekmiş gibi gösterir. Bunda izlerken film olduğu bariz belli ve bir o kadar da itici

3/10

not: zombilerin farklı davranışlarından dolayı filmi gerçekçi bulmayanlar var. insan eti yeme, kafadan vurulmadan ölmeme gerçekçi de iletişim kurmaları mı gerçek dışı
  • Güzel filmdi yavaş ilerlemesine rağmen sıkılmadan izledim.Korku yada ekşın öğeleri beklentileriyle izleyenler haliyle filmi beğenmeyebilir.Daha çok zombi-dram-komedi gibi farklı bir türü var.Bu da filmi kötü değil diğerlerinden çok farklı kılmış.Bairoldeki eleman iyi oynmış yürüyüşü bakışları filan.Tavsiyedir izlenmesi gerekir.

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • Filmi 2 kere izledim beyler.Gerçekten çok iyi bir türdü.Yeri gelince gerilim, yeri gelince komedi, yeri gelince aşk ve dram var.Hiçte sıkmıyor insanı.İzlemeyenlere kesinlikle tavsiye.120 bin kişi üzerinden aldığı 7 oyda yabana atılır cinsten değil zaten.
    ]

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • filmi izledim zevk aldım.farklı bi film olmuş.izlenir yani.sıcak bir film.
  • Okulda öğrencilerime izletmeyi düşünüyorum. İzleyenlere sorum içinde açık sahne veya benzeri sakıncalı bir durum var mı? ?? Sonra sakata gelmeyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: halbay

Okulda öğrencilerime izletmeyi düşünüyorum. İzleyenlere sorum içinde açık sahne veya benzeri sakıncalı bir durum var mı? ?? Sonra sakata gelmeyelim.

Filmi izlemedim ancak IMDb ebeveyn rehberinden gördüğüm kadarıyla seks ve çıplaklık bulunmuyor ancak epey kanlı vahşet içerikli sahne var gibi. Biraz kaba terimler ve ufaktan bir küfür olabilir. Bir de bira ve şarap içilen bir sahne varmış da bunun sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

Tabi izleyenlerin yorumlarını alırsak daha iyi.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.