Şimdi Ara

Warlock yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler ya şans problemi mi yaşıyorum,destem mi çok kötü anlayamadım. Oynayamama gibi bir problemim olduğunu zannetmiyorum çünkü:

    1. İlk başlarsam çok yüksek yüzdeyle kaybediyorum. Ancak ikinci oynayan olursam da genelde kazanıyorum.
    2. En fazla 14 4 yıldız gördüm en alt 20 0 yıldız(Yükseldikten sonra gidebileceğiniz en dip seviye yani). Ancak bir kaybet bir kazan durumu yok. Mesela iki gün önce 14 4 yıldızdım o günden beri sadece 1 maç kazanabildim. Kazanmaya başlayınca da ardı arkası kesilmiyor direk bonus yıldızlar geliyor,hatta benzer şekilde çok nadir maç kaybediyorum.


     Warlock yardım

    Altta gözükmeyen 4 kart var. Bunlar
    1. Stormpike Commando
    2. Dread Infernal
    3. Ragnaros
    4. Ysera


    Genelde oyunu kaybetme sebebim isteksizce kart çekme sevdamdan kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm lakin kart çekmeyince de karşı tarafı durdurabilecek bir kart olmuyor elimde. Yani şans mı yardımcı olmuyor anlamıyorum o kadarını ama bir sorun var orası kesin Şimdiden yardımlar için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 5 Ocak 2014; 21:50:18 >







  • Ben olsam Mortal Coil'in tekini bırakıp Sacrificial Pact alırdım. Ha büyük bi fark yaratır mı bilemem tabi

    Bi de Lord Jaraxxus çıkana kadar kart satın almayı deneyebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum her karttan 1 tane almışsın neredeyse arena deck gibi olmuş Kartlar arasında da bir sinerji yaratmamışsın hatta tam tersi durum var. Mad bomber, Dread Infernal, Abomination senin Blood Imp'i öldürebilir.

    Bir soru sorarak yardımcı olmaya çalışayım: Bu kartlar için Warlock'u seçmenin sebebi nedir ? Questing Adventurer dışında kart çekmenin (warlock hero ability yani) sana faydası olabilecek bir kart yok çünkü.
  • Lord Jaraxxus çıksa da keşke,aaah ah

    Ya warlock seçmemin temel sebebi sınıf kartları açıkçası. Keşke murloc olsa da rush deck yapsam. Ha rush deck de yaptım ama heal atabilen sınıfları yenemiyordum. Blood Imp çok umursaduğım bir kart değil her ne kadar önemli olsa da. Blood Imp ile başlamıyorum en başta zaten o yüzden 2.turda mad bomber varsa onu atarak sonrasında imp falan atıyorum. Kart çekmemin temel sebebi rakibin yaptığı hamleleri yok edebilen kartlar çekmek aslında. Kart çekmediğimde elimde karşıyı ezebilecek kartlar olmuyor açıkçası. Pek başarılı düşük manalı kartım da yok(çoğu buff veren cinsten yani) ama genelde düşük manalı kartları başta atıp, baskı hissettirmeye çalışıyorum.

    Bilmiyorum aslında bu tip bir deck ile başka bir sınıf mı oynasam Tavsiyelere açığım açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 6 Ocak 2014; 0:52:38 >




  • Şu rag ya da ysera bende olsa... Rush deck yapamadığın surece lock oynama derim ille de oynayacağım diyorsan epic kartları açman lazım. Priest ya da paladin öneririm sana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen arkadaşın dediği gibi Priest ve Paladin ile daha uyumlu bu kartlar. Warlock'un olayı rush ya da elindeki kartların fazla olmasıyla yapabileceğin türden deckler.

    Örneğin giant deck var Mountain Giant elinde ne kadar kart varsa o kadar costu az oluyor 4-5. turnde oynayabiliyorsun Warlock ile. Twilight Drake'in elindeki kart sayısı kadar canı oluyor, Molten Giant canın ne kadar az ise mana costu azalıyor ve bunlara Sunfury Protector ve Defender of Argus ile taunt verebiliyorsun. Warlock kartlarını ben de çok seviyorum fakat önce hero ability'yi düşünmek lazım bence deck dizerken.

    Ek olarak bir de drain life iyi bir kart değil, kullanma derim. Priest'in holy smite da 2 damage vuruyor bu da 2 damage vuruyor. Oyun yapımcıları Warlock kendi canından götürüyor, skilleri de can doldursun gibisinden şeyler düşünmüş fakat oyun minionlar üzerinden yürüyor. 3 mana cost çok fazla 2 damage için.




  • 0RK ne yazmışsa +1 diyorum, birkaç gün önce Warlock Rush deckimi paylaşmıştım, Rush deckle (BURADAN ULASABILIRSIN) 6-7 çok rahat görebiliyorsun, kazanırsanda genelde 5-6. turnde oyunu alıyorsun, eğer 7-8. turne gelmişse oyun büyük ihtimalle kaybediyorsun. Rush deckler genelde RNG based. Diğer Warlock desteside Giant deck olabilir bunu haricindeki tüm decklerden uzak durmanı tavsiye ediyorum. Çok yavaş control deck yapanlarda var genellikle işede yaradığını gördüm fakat oynaması oldukça sıkıntılı.

    Son olarak 'Life Tap' olayınıda şöyle ayarlıyabilirsin. Rush deck oynuyorsan Kart oynuyamıyorsan Kart çek. Giant Deck oynuyorsan elinde Mountain Giant varsa mümkün olduğunca az kart oynayıp her el kart çekmeye çalışıyorsun özellikle 2. başlamışsan turn 5 en fazla 6 da 8-8 Mountain giant koyunca boarda (Hex - Ship - Assasinate - Execute) harcatmış olutorsun eğer bunlardan birisi yoksa oyun turn 6 - 7 gibi kucağına düşüyor zaten daha sonra her el kart çekip molten giant ve Sea giant oynamaya çalışıyorsun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.