Şimdi Ara

Warlock stats değişimi hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz öncewww.noxxic.com dan destro warlock stats larına bakıtım değişiklik olmuş sanırım.

Intellect > Spell Hit (15%) > Mastery > Crit = Haste

MoP'dan önce int>hit>haste>... olarak gidiyordu.

mmo-champion baktım

int>hit>haste>.. olarak devam ediyor.

Hangisini dikkate almalıyım ?

• değişiklik olmuş olabilir dps imde düşüş var yeni statlara göre denemek lazım
  • Wow armory'den karakterimin Base kısmına baktım;

Base

Intellect 7019

Stamina 8103

Mastery 33.20%

daha önce mastery yoktu diye hatırlıyorum ben. Eğer yeni eklendiyse noxxic'de ki doğrudur.
  • Bence haste onemli degil o kadar, zaten conflagrate ile daha hizli cast ediyosun. Crit vurunca ember lar daha hizli doldugu icin crite onem verliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni sistemde destro icin crit demon icin mastery aff icin haste onemli tbi %15 spell hit capi yaptıktan snra
  • Hocam forumlar tam tersini söylüyor. Arkadaşla konuştuk oyunda oda mastery yüklenmiş crit %16 küsür dü. Orgrimmar'da deneme yaptık chaos bolt ile 85k dps ye kadar çıktık flask of draconic mind ve volcanic potion da vardı üstümüzde. Normal bir fight a girer gibi deneme yaptık.
  • Yanlış hatırlamıyorsam patch gelmeden (dün mü ondan önceki günkü gelen patch) önce destro ile mastery capte haste capten daha az yapmıştım yani 45kya çıkabilmiştim haste ile 50k filan görmüştüm.(Değerlerde bir yanlışlık olabilir ama hemen hemen aradaki fark böyle) Şimdi tekrar girip denerim sonucu yazarım.

Edit: Grimoire Sacrifice talentiyle sadece tek targeta (Havoc ve Fire And Brimstone spelleri kullanılmadı.) 35k civarı ortalama bir dps gördüm. İlk anda 45k civarı yani patchten öncekiyle aynı şekilde bir dps gördüm.

Yanlız mastery cidden vurulan damage miktarını muazzam bir şekilde arttırıyor. Şu an üstümde %58.84 mastery var cidden baya etkili. Chaos bolt + x2 conf atınca yaklaşık 200k gibi bir damage elde ediyorum bu da dpse 50k civarı ile başlatıyor (Dps denememde bu şekilde başlamadığım için 45k ile başladım dpse)

Burst olarak mastery gerçekten iyi. Ama dps olarak bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 13 Eylül 2012; 15:53:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam spell crit durumu nedir sende % kaç ? Bende %22 küsür, gerek olursa itemleri reforge edicem critleri mastery cevircem, sarı gemleri de crit olarak değiştircem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Hocam spell crit durumu nedir sende % kaç ? Bende %22 küsür, gerek olursa itemleri reforge edicem critleri mastery cevircem, sarı gemleri de crit olarak değiştircem.

Crit %17 civarı, demin demoya bakmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 13 Eylül 2012; 17:08:15 >
  • Dün akşam crit leride mastery olarak reforge yaptım baya fark etti. Yeni stat gayet başarılı bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.