Merhaba arkadaşlar bu konuda hakkında bi araştırma yaptım fakat bilgiler çok eski üstünden çok patch geçmiş.Benim 19 level lockum var fakat hala kararsızım hangisi olması konusunda şimdiye kadar aff gittim memnun da sayılırım fakat dest olsam daha mı iyi olur diye kafamdan geçirmediğimde olmadı.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Afflication tabiki, belki destruction ile canavraları daha kısa sürede indirirsin fakat manan hızla biteceği için çok fazla mb yapman gerekcek ve afflicte olduğundan daha yavaş kamsış olcaksın improved soul drain ile mobları öldürürsen %15 manan geri geliyo ve her moba %15 mana harcaığını varsayarsak manan nerdeyse hiç bitmeden yani ara vermeden kasmış oluyorsun. Belki 50lv da felguard ile beraber demo olmayıda düşünebilirsin fakat ben 80e kadar afflic gittim ve tevsiye ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Leetcake
Afflication tabiki, belki destruction ile canavraları daha kısa sürede indirirsin fakat manan hızla biteceği için çok fazla mb yapman gerekcek ve afflicte olduğundan daha yavaş kamsış olcaksın improved soul drain ile mobları öldürürsen %15 manan geri geliyo ve her moba %15 mana harcaığını varsayarsak manan nerdeyse hiç bitmeden yani ara vermeden kasmış oluyorsun. Belki 50lv da felguard ile beraber demo olmayıda düşünebilirsin fakat ben 80e kadar afflic gittim ve tevsiye ediyorum
Sağolasın
aslında en rahatı demondur özellikle fel guardı aldıktan sonra diyelim elite bir mobla karşılaştın gönder fel guardı ardından heallersin demonu ölürse anında bir tane daha basarsın Affide ise eat drink molası vermeden hızlı hızlı kasabilirsin
Dual talent özelliğinden beri artık daha rahat... ben warlock'u affliction levelliyorum Demonology 2. specc... outland'in grup questleri için felguard iyi oluyor... Northrend'e geçtim yeni elite 71-72 mobları affliction ile kestim, drain life ile health ayakta durubiliyorsun... Yanlız outland elitelerinde health daha fazla idi. onlara ancak felguardla yetiyordum. Outland elitelerinin çoğunda 100k üzeri health war... Neyse gene grup questi olursa demonology ile yapabilirim sanırım...