Şimdi Ara

Warlock Hangisini Seçmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İsteyen olursa Warlock'u ilgilendiren tüm konular hakkında yorum yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 12 Haziran 2008; 23:52:23 >

• warrior yada rogue ac
  • warlock yan mastery cleric olmalıdır. meslegi de utsunu basını dız farmını yap ondan sonra basla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemi Ron

warrior yada rogue ac

Aha klasik cevap. İsteyen istediğini açar. Bişey derdimde neyse.Warlock senin o warrior ve rogueunu oyuncak yapar be. Hiç kasmamışsın bide ona buna bişey atma. Sen hiç gerçek bir warlockun gücünü gördünmü ? Her türlü melee ( warrior rogue glavie blade ) ne varsa hepsinin canını yakacak potansiyeli var.. Tabi bilene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Orjinalden alıntı: Kemi Ron

warrior yada rogue ac

Aha klasik cevap. İsteyen istediğini açar. Bişey derdimde neyse.Warlock senin o warrior ve rogueunu oyuncak yapar be. Hiç kasmamışsın bide ona buna bişey atma. Sen hiç gerçek bir warlockun gücünü gördünmü ? Her türlü melee ( warrior rogue glavie blade ) ne varsa hepsinin canını yakacak potansiyeli var.. Tabi bilene.

Warlock + Cleric Çok Kaliteli yapılandırma ama kasması zor
    Warlock + Bard ı denemeyi düşünüyorum

• ßen yan skıl olarak bard acm warlock ztn cok sp ıostıyen bır karakter eskı serewerdaysan taxı yle sp farm yaparsın o zaman clerıc ac derım ben herada oyna dıgım ıcın bard actım yan skıl meslek olarakta ılk wuran kazanır yanı thıef benım yorumum?ama warlock hızlı olması lasım
  • Warlock + Cleric Neden Die Sorarsan (Pvp İcin)

Warlockda Debufflarını Attın Son Olarak Bi Sleep Attın Gectin Clerice Tek Offering Zaten %90 Tek Atıor

Warlock + Wizard (Uniqe İcin)

Warlock+ Wizard Acarsanda Uniqelerde İi Olur 2 Debuff Atıp Wizarda Gecersin Karar Senin (Sahsi Görüsüm)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Warlock-Wizard

Wizard ile kasmak kolaydır (warlock'a göre).Belli bi Lvl'dan sonra 1 kaç lvl düşük moblarda bota bırakabilirsin.
    Warlock ile Europe partylerin aranın charı olursun.Party'de kasılırken çok iyi iş çıkarır.1 vs 1de karşısındakini gerçek anlamda zor duruma düşürüyo.Tabe kullanmasını bilene
  • warlock + cleric ol. kasarken diyelim 3-5 mob etrafını sardı. zaten shield olduğu için kolay silah değiştirirsin. al eline cleric mobu bas kendine blessi healı.sonra warlock rod la debuff zehir falan işlerini bitir.

demin pvp de bi warlock vardı. bütün DW nin anasını ağlattı yemin ediyorum. ama çok çabuk ölüyo pvp lerde falan. bu yüzden her zaman ilk vuran ol derim.
  • warlock + cleric
  • Çoğunluk warlock-cleric demişde benim aklım wizarda gidiyo.

eğer wizard açarsam 30 lwl.den sonra açmayı planlıyorum hem wizardla daha kolay kasabilirim charı

20-30m gold alıp sadece 5m'ini kendime ayırıp gerisini taxiye yatırcam
  • WARLOCK yanına wizard aç, thief ol

youtubede warlock+wizard diye aratabilirsin, 80 lwl warlock+wizard charımı daha geçen hafta sattım
  • bence warlok ana mastery olmaması gerkir ya wizart-warlock yap veya roque-warlock - warrior-warlock bunlarda çok güzel oluyo pwpde kesemicen adam kalmaz ;)
  • warlock--cleric
  • warlock wizz açabilirsin uniquelerde çok işe yarar
  • warlock+warrior bence ii bu
  • Cleric gibi düşündüm
  • Clericten şaşma derim.
  • eğer warlock illa ana mastery olcak dersen yan master cleric ama çok sp ister
  • Sorunu çözdüm.

Hypocrates'e çok teşekkürler (onglarda farm yaparken beni partye alıp büyük oranda lwl. atlamama sebep oldu)

30 veya 40 lwl.den sonra wizard açıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 14 Haziran 2008; 17:34:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.