Şimdi Ara

Warlock Dps yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar warlock oynuyorum ama dps sürekli düşük ve beni partiden atıyorlar düşük oldugundan dolayı.
    Ressimde gördügünüz gibi talent dizilişim böyle serverda herkez böyle kullanıyor ve benle aynı item hatta benden düşük item seviyesi bile benden iyi dps yapıyoar
    Nedenini anlamış deilim skill kombinasyonu nasıl yapılır anlatıcak varmı bne nerde hata yapıyorum anlamadım.

Warlock Dps yardım

• armory versen bi itemlerine baksak? rotasyonu noxxicten bakabilirsin. Genel olarak warlockların da bu pakette dps problemi var. Ama atılmaya neden olacak kadar kötü bir dps çıkardıklarını düşünmüyorum.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Var hocam summon cagırma skill altında hemen
  • Noxxice asla bakma. Icyveinsde araştır biraz.
  • Ice King kullanıcısına yanıt
    http://eu.battle.net/wow/en/character/draenor/Jinpaci/simple buyur hocam.
  • Spiritli item kullanacaksın, bir tane bile enchantın olmayacak sonra da atılmamayı bekleyeceksin :)
  • metamania kullanıcısına yanıt
    Rahip sınıfı deilki hocam sprit kullanayım mana bitmiyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Warlock Talents(Türkçe)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dedikleri gibi stat, glyph, gem, enchant gibi şeyleri icy veins üzerinden bakabilirsin. Fakat demon lock oynarken Soul Fire, Shadowbolt, Hand of.. gibi skillerin ile Fury ürettikten sonra 100 lv talent in ile harcayacaksın. Mana problemi çekebilirsin, duruma göre de life tap at. Dbm ile pull verildiğine Soul Fire ile başla. Trinketlerin açıldıktan sonra pot iç ve burst ünü aç. hand of at 1 tane. 3-4 saniye sonra 2. hand of u at ki daha fazla düşman üzerinde kalsın. Tabi bu iki hand arasında shadowbolt yada soul fire da kullanabilirsin. Bu arada sadece ilk açılışta Soul Fire yi buff sız kullan. Geri kalan zamanlarda da hep buff olduğunda at. Sonrasında demon olup corruption un dönüşmüş halini at.
    Şu ana kadar %50 fury olması lazım sende. Demon formda iken ve trinket ve pot larının süresi bitmedi ise de o 100 lv talentini kullan. Fury bittiğinde tekradan doldurmaya çalış. Icy Veins te daha detaylı yazar, nerede ne yapman konusunda. Çünkü o 100 lv talentini senin spamlamaman lazım. 4. yada 5. stack de silinmesini beklemelisin diye hatırlıyorum.
    Uzun lafın kısası, Icy Veins senin en iyi dostun. Farklı rehberler içinde tabi ki google ye sorabilirsin.

• Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler hocam.
  • jin_paci kullanıcısına yanıt
    Bende onu diyorum. Niye neckinde spirit var. Lock spirit takıyorsa ben açıkcası onun dpsine bakmadan gruptan atarım isterse dünyanın en iyisi olsun. Aynı şekilde enchant yapmıyorsan bunu diğer arkadaşların emeğine hakaret sayar gene atarım gruptan. Bazı şeyler dpsden önce gelir bu oyunda. Enchantlarını tamamlarsan zaten belli bir miktar dpsin artacaktır. Yine aynı şekilde spirit yerine azda olsa başka statın sana faydası daha fazla olacaktır.
  • Skillere fareyle mi tıklıyosun
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    Hayır.
  • Talent seçimleri doğru. Sorun ya rotasyondadır ya da %9'luk crit oranında. Çünkü destro lock'un tek ihtiyacı crit + mastery.
    Rotasyonda ise proc takip et. Backkdraft'sız Chaos veya Incinirate castleme. İyi takip et.
    Ember sorunum var diyorsan Terrorguard yerine Charred Remains kullan. Yanında da Grimoire of Sacrifice iyi gider. Sonuçta Sacriface'ı bir tek destro'lar kullanıyor. Multi targetlerde ise Cataclysm + Sacrifice kullan. Bosstan bossa değişebilirsin.
    Tabi en büyük etken Crit oranının azlığı.
  • O item levelinde her zaman crit masteryden önce gelir.(1 target)Crit oranınız çok düşük.İtem levelinizle ve o itemlerinizle yine yetecek kadar dps yapabilirsiniz ama sanırım rotasyonu yanlış yapıyorsunuz.
    -Yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi sakın blackdraft açıkken chaos bolt castlemeyin.Çok ekstrem bir durum olmadıkça.(Dps trinketinin bitmesine veya dark soulun bitmesine az kalması gibi).Dpsiniz düşürür.
    -Havoc kullanmak çok önemli.Genelde boss fightlarında bossların yanında addlerde geliyor.Addler çıktığı zaman addlerin canını %20'ye yaklaşırken bossa havoc atıp shadowburn spamlayın.Muhtemelen ölmeden önce 3x2= 6 kere shadowburn damage'i vurmuş olacaksınız.Chaos bolt ta atabilirsiniz ,durumunuza göre.Yani her havoc cd sinde kullanmaya bakın.
    -Neckinizde spirit var.Muhtemelen bulabildiğiniz en yüksek ilevelli itemi takmışsınız.O ilvlde başka neck yoksa veya 5 level aşağı daha iyi olanı,değiştirmeyin.Yenisi çıkana kadar oynayın.Şimdilik ona yapacak birşeyiniz yok.
    -Chaos boltu cdsiz atmayın.Crit trinketiniz veya enchantınız yok.Eğer olsaydı proclayınca cast edebilirdiniz.Emberiniz dolmaya başlayınca veya trinket,enchant proclayınca chaos bolt atabilirsiniz.
    -Fightlara girerken food,flask alın.Dps'ini boostlar.Fazla bir fiyatıda yok.Zaten cookinginiz varsa kendinizde yapabilirsiniz.Parasal durumunuzu bilmiyorum şimdi.
    -Rare itemlerinizin yerine epic itemler almaya çalışın.Para harcamak istemiyorsanız,pvp itemlerini takın.660 ilvl chest çok rahat dpsini arttırır.Yeni pvp itemlerinin mantığı ile eski mantığı çok farklı.Mythic yapmıyorsunuz gördüğüm kadarıyla,o yüzden sizin için en iyi seçenek olacaktır,yenilerini bulana kadar.
    Nacizane fikirlerim bunlar.Ama son önerim olarak charınızı simcraftlayın.En iyi bildiği o verecektir.
    sanki herkes method,paragonda oyuncu.Bir aşağılamalar,bir aşağılamalar.Yok işte ,bulabildiğini bulmuş arkadaş.
    Son olarak heroic item level almak isterseniz,follower kasın.Heroic item görevleri ile heroic item levelidne item verecktir.Ya işte olanaklarınızı zorlayın.Dps'im düşük diye sızlanmayın
    Finder ile grup buluyorsanız zaten üzülmeyin.Biri atar diğeri alır.Normal hayatta mobbinge uğrayan ezik tipler,oyuna geliyor oyunda ezmeye çalışıyor.Kural böyle yapacak bişi yok :D

• mogosan kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.