Şimdi Ara

warlock a hangi meslek gider??..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • warlock a hangi meslek gider arkdaslar yahu
    birde deri giyemiyor heralde bu herif...
    son istegimde mesleklerin artilarini yazsaniz bana cok memnun olurum

• engineering iyi gidebilir ...... yada tailor .... yada alchemy :) ben olsam bu ucunden birini kullanırdım..
  • engineering ürünleri lvl felan istemez genelde ama engineering skill ister. misal, yapılmış bi trinketı kullanman için 245 engineerin skillin olması gerekli ve yeterlidir. bu skille ulaştığın zaman bunu kullanabilirsin. bu mesleği seçersen bu aletleri yapıp kullanacağın gibi alarak da kullanabilirsin (diğer engineerlerden). tabi bu mesleği seçmezsen bu aletleri kullanamazsın (skill gereksinimlerinden dolayı). diğer meslekler genelde böyle değil. yaptıkları coğu aleti alıp kullanabilirsin. mesela silahına echant yaptırmak için enchant skillin olması gerekmez. parasını verip yaptırırsın. tabi bu bir artı olduğu gibi eksi de sayılabilir. çünkü engineeringle yaptığın aletleri satamazsın (genelde), bu yüzden para kazanmak için başka şeylerle uğraşman gerekir, daha çok grind edersin.

ben olsam, eğer uzun zaman oynayacağın bir karakter açmayı düşünüyorsan, alchemi alırdım. potionları alt lvl lerde yapması kolay. bu yüzden rahat harcarsın. oyununu kolaylaştırır. bu lvl lerde satarak da bir miktar para kazanabilirsin. özellikler pvp severlarda health ve mana potionlar iyi gider. ayrıca ilerki lvl lerde potionlar çok iyi satar. tabi tarifini denk getirmek zor. örnek MC ye giderken herkese health ve fire resist potion almasını tavsiye eder guild liderleri. ama dediğim gibi fire resist tarifini bulabilirsen. bir de artı olarak transmuteler var, arcanite transmute gibi. kimilerini günde, kimilerini 2 günde bir yapabilirsin ama 3-5 altın alırsın, iyi olur. alchemy nin skill 300 ürünleri flasklar. çok güçlü şeyler ama çok pahalıya mal olurlar. ama yanlış bilmiyorsam bir patchle etkileri ölünce kaybolmuyacak hale geldi (eskiden kayboluyordu). iddaalı durumlarda kullanılırsa çok işe yararlar. alan da olur mu bilmem ama zaten öyle düzünelerce yapılacak gibi birşey değil. ancak ihtiyaç olunca yapılır. 1200 HP, 2000 mana yada 150 spell power verenleri var ama sade birisi aktif olabiliyor.

bunlarla ilgili bu kadar. başka bir meslek de zaten çok uymaz warlocka.

kısaca bence alchemy :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzaky -- 19 Nisan 2006; 9:07:02 >

• bende warlock var enc ve tailor kasıyorum lvl 24 düm ama enc 135 oldu tailor de 150 de hinterlanda daha gidemedigim için daha fazla geliştiremiyom seconderlerde 150 de
  • Bence Tailoring ve Enchanting
    Şuan benimde Lv 17 Warlock um var Tailoring 120 Enchanting 1 First Aid 150
  • bence önce alchemy al epic mount quest ini yap sonra beyenmezsen degiş
  • bence de herbaling + alchemy al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.