Arasıra warhammer'ın sitesine bakarım.CB Olmuş üye oliyim dedim bi de baktım türkiye yok.Şimdi başka ülke yazıcam posta kodu istiyor bildiğiniz adres,posta kodu var mı yazayım?
bu oyun harika aslında ama ilerlemelisini bile oynayamadım , almadıgımdan degil bulamadıgımdan 1 2 kere sordum baktım kimsede yok daha fazla almak icin ugrasmadım ama bu oyunda savas vb. ön planda tam benlik ..
boşuna üye olma cb e giremezsin 23 ünde çıkcak zaten oyun 23 eylülde
Bu saaten sonra uye olman bi ise yaramaz zaten 10kisi filan seciolar bundan sonrada secmezler ellerinde baya tester var ama okadar beklenildigi gibi degil.Oyle yuklu duruyor girmiyorum bile 1ini satmıstım acc ın digerinide satmaya calısıyorum simdi
Oyun ücretlimi acaba aylik para ödeme varmi ücretsizse hemen indiririm tabi open betaya geçince oyun
quote:
Orjinalden alıntı: Mehriyet
Oyun ücretlimi acaba aylik para ödeme varmi ücretsizse hemen indiririm tabi open betaya geçince oyun
boşuna üye olma cb e giremezsin 23 ünde çıkcak zaten oyun 23 eylülde
Süper haber.
kitlesi cok vardi sonra bitakim delete lerden sonra herkes isyan etti bi ara girmistim betasina da ozamanlar aoc vardi simdide var gerci aoc ile grafikleri karsilastirmayin sakin oynanabilirligine gelince onu cok test edemedim fakat mekanlar wow un mekanlarina benziyor
"Today, Mythic Entertainment and GOA declared Thursday, September 18, 2008 to be a Day of Reckoning! On September 18th, the North American, European and Oceanic servers will officially go live and the worldwide WAAAGH! will begin"
Monthly Subscription: €12.99/£10.31 3-Month Subscription: €35.97/£28.55 (€11.99/£9.51 per month) 6-Month Subscription: €65.94/£52.34 (€10.99/£8.72 per month)
BANA GELEN MAİL AZ ONCE OKUDUM.
başlama zamanı 18 eylül..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme