Şimdi Ara

Warhammer Online - Age of Reckoning (Wrath of Heroes F2P) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
425
Cevap
0
Favori
14.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Public quest'den ilk defa turuncu 3 yıldız bag düştü ama şansa bak ki açamıyorum upgrade et diyor accountu xD,
    Oynayacağım karaktere bi karar verebilsem upgrade edicem ama oyunun pvp sistemini çözmeye çalışıyorum hala, oyunda 1v1 çok nadir olduğundan rvr lerde işe yarıyacak melee dps mi tank mı olsam hala deneme aşamasındayım

Birde bi sorum var size,

Public questlerin sonundaki puanlama neye göre veriliyo nerdeyse questteki %70 mobları ben kesiyorum bi adam geliyo 2-3 mob kesiyo beni geçiyo mesela esas kriter nedir bu olayda?

Oyunda 1vs1 az değil.Senin gördüğün yerde az sadece.Senin oynadığın yer full trial kaynadığı için ve rvr haritası çok kıt olduğu için 1vs1 yapman mümkün değil haliyle.Eğer çok merak ediyorsan söyleyeyim.Tankla 1vs1de hiç birşey yapamazsın.Ben şahsen 1vs1de benim engineerla dalga geçiyorum tanklarla Ortaya kuruyorum turreti.Ben sadece kaçıyorum.Tank kovalarken turret kesiyor.1vs1 istiyorsan tank kötü bir seçim.

Public questlerin sonunda kestiğin mob hero ve championlara verdiğin hasar yaptığın heal yani kısacası yaptığın bütün işler puanı etkiler.Ama önemli olana o puan değil atılan zardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 27 Ağustos 2010; 14:09:47 >

• quote:

Public quest'den ilk defa turuncu 3 yıldız bag düştü ama şansa bak ki açamıyorum upgrade et diyor accountu xD,
    Oynayacağım karaktere bi karar verebilsem upgrade edicem ama oyunun pvp sistemini çözmeye çalışıyorum hala, oyunda 1v1 çok nadir olduğundan rvr lerde işe yarıyacak melee dps mi tank mı olsam hala deneme aşamasındayım

Birde bi sorum var size,

Public questlerin sonundaki puanlama neye göre veriliyo nerdeyse questteki %70 mobları ben kesiyorum bi adam geliyo 2-3 mob kesiyo beni geçiyo mesela esas kriter nedir bu olayda?

1v1 diyosan bence Dest. için Choppa Order içinse Slayer diyolar emin değilim oynamadım. Ama Choppa damage için yaratılmış bi char

• Sizde de nette bi yavaşlık varmı? Acayip derecede lag var oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: Dersah.

quote:

Birde bi sorum var size,

1v1 diyosan bence Dest. için Choppa Order içinse Slayer diyolar emin değilim oynamadım. Ama Choppa damage için yaratılmış bi char

Bilmeden cevap vermezseniz sevinirim.Choppa ve Slayer melee dps olarak iyidir.Ancak oyunun en iyi damage yapan karakterleri bright wizard,sorceress,engineer,magustur.Ki 1vs1 de hiçde o kadar iyi karakterler değiller.Sadece bodoslama dalmaya yarıyorlar.Toplu pvplerde iyiler.Ki zaten istediğinizi söyleyin o adam kendi istediğini açmak zorunda şu iyidir bu iyidir bakmıcaksın kardeşim.Hangisi eğlenceli geliosa onla oynıyacaksın bu oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

quote:

Birde bi sorum var size,

Bilmeden cevap vermezseniz sevinirim.Choppa ve Slayer melee dps olarak iyidir.Ancak oyunun en iyi damage yapan karakterleri bright wizard,sorceress,engineer,magustur.Ki 1vs1 de hiçde o kadar iyi karakterler değiller.Sadece bodoslama dalmaya yarıyorlar.Toplu pvplerde iyiler.Ki zaten istediğinizi söyleyin o adam kendi istediğini açmak zorunda şu iyidir bu iyidir bakmıcaksın kardeşim.Hangisi eğlenceli geliosa onla oynıyacaksın bu oyunda.

Bilmeden cevap? Ben bildiğimi, gördüğümü, yaşadığımı söyledim. Ben Choppayla Engineer'ı da, Bright'ı da rahat alıyorum. Ha siz Engineer'la Choppa'yı kesiyosunuzdur ayrı. O oynayanla alakalı bir durum. Ama ben henüz kendime rakip gördüğüm bi char göremedim T1'de...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Birde bi sorum var size,

Bilmeden cevap? Ben bildiğimi, gördüğümü, yaşadığımı söyledim. Ben Choppayla Engineer'ı da, Bright'ı da rahat alıyorum. Ha siz Engineer'la Choppa'yı kesiyosunuzdur ayrı. O oynayanla alakalı bir durum. Ama ben henüz kendime rakip gördüğüm bi char göremedim T1'de...

Bak sende söylemişsin oynayanla alakalı.O zaman kesin cevaplar verip şaşırtmıyıcaksın insanı.Şu şu classları aç dersen başka bi class açmak istese bile kafası karışır.Belki o senin gibi zevk almıyıcak.Söylediklerin çelişiyor bi kere.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birde bi sorum var size,

Bak sende söylemişsin oynayanla alakalı.O zaman kesin cevaplar verip şaşırtmıyıcaksın insanı.Şu şu classları aç dersen başka bi class açmak istese bile kafası karışır.Belki o senin gibi zevk almıyıcak.Söylediklerin çelişiyor bi kere.

Ben zaten şunu aç bunu aç demedim. Şu iyi dps yapar dedim. Karar kendisine ait. Hem eminimki biz burda tartışırken o çoktan, 10 LvL olmuştur istediği karakterle.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Birde bi sorum var size,

Ben zaten şunu aç bunu aç demedim. Şu iyi dps yapar dedim. Karar kendisine ait. Hem eminimki biz burda tartışırken o çoktan, 10 LvL olmuştur istediği karakterle.

Ben tartışmıyorum.Tartışmayı başlatan sensin.Sana yazdığım mesaja bakarsan sadece bilgi vermişim.

• hahahaha şu tartıştığınızdan anlıyorum ki herkes iyi olan tarafta olmak istiyor. oyunda çok bariz üstünlük iteme bakıyor. itemin varsa birçok klası 1vs1 ler de sorunsuz alırsın. itemin yoksa eşitseniz klaslar arasında dengesizlik gibi gözüken durum ortaya çıkıp. oyun; yenilenleri noob duruma sokuyor. yüz yıl uğraşsa o itemle o klas karakteri kesemiyeceğini bilmeden gidip gidip duvara toslarcasına oynamak. uzunca süre wow oynadım ally daima dar alan da (örnek wsg ) yapılan savaşları kazanırdı oyunu pek bilmediklerinden böyle yerlerde toplu hucum toplu defans süper çözüm ama geniş alan pvp de ( örnek Ab) horde aynen bu oyundaki dest gibi atacker özelliklerini gösterir geniş alana yayılıp kazanırdı. burda da durum benzer ancak son lwl de olay ne olur kim daha kazançlı olur die analiz yapacak olursak bence order böle maplerde daima yine kazanacak gibi olumsuz görüşe kapıldım belkide yanlış düşünmüşte olabilirim. genelde burdaki pvp ler toplu hücum toplu defans şeklinde bir başka faktörde rvr de ki adam sayısı bu sebeple biçok serverde fazla olan order karakterleri avantajlı gözüküyor. ha dest olmazmı olur tabikide onlarda bu tacktiği uygulaması gerekiyor oda çok zor adamın eline vermişin hayvan karakteri diğerlerine bağlı kalmak istemiyecektir. oyunda vent kullanılırsa burda yapılan pvp, rvr savaşları daha tatlı daha güzel olacağı bi gerçek.

herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 27 Ağustos 2010; 22:56:27 >

• Gördüğüm kadarıyla rvr savaşları kesinlikle healerların aktifliğine bakıyor. Orderların warrior priest gibi karizmatik healerlara sahip olması, healer sayısalı olarak rvrlerde orderı üstün yapıyor .

Ama tier-1 ne kadar gerçeği yansıtır bilmem. Tier 2-3 ve bölgelerini merak ediyorum doğrusu.
  • Arkadaşlar hangi sınıfı seçeceğinizi T2'ye geçmeden karar vermeyin. Kesinlikle ilk başlarda neredeyse bütün sınıflar bana kötü gelmişti. White Lion'la devam edeyim dedim, şimdi öldüremediğim class yok sanırım. Tanklar zorluyor biraz.

Ayrıca RVR'de iki warband kapışırkan War Lion'u (pet) aradan sıvıştırarak çok rahat Archer, Sorcerer ve Magus'ları öldürebiliyorum. Class arayanlara öneririm.
  • Açıkçası T1 pvp gerçekten hiçbirşey oyunun ilerki bölümlerine bakılınca.T1de RvR de tanklar sadece düşmanı oyalamaya yararken T2den itibaren tanksız warband RvRde bir hiç.Şuan T3üm ve lotr izleyenlere şöle anlatabilirimki kale savaşları gondor kuşatması gibi oluyor.Önce surları geçmemiz , guard ve oyuncularla kapışmamız , ardından ise kale kapısına dayanmamız lazım.Ve şunu söyliyeyim.Bir kale kuşatması 40-45dk dan aşağı bitmiyor.Savunmaysanız düşman kapıya dayandığında tek yapabiliceğiniz şey surlardan ranged attack yapmak ve oil kullanarak kapıdaki ram ve oyuncuları saf dışı bırakmak.Kapı kırıldığında ise devreye tanklar giriyor.Biliyorsunuzki bu oyunu diğer oyunlardan ayıran bir özellik daha oyuncular birbirlerinin içinden geçemiyorlar.Bu özelliği kullanarak tanklar kapılara yığılırlar.Ve düşmanı içeri almamak için direnirler.İçeri girmeyi başarırlarsa o zamanda çok büyük bir dps-rdps-guard ordusuyla karşı karşıya kalırlar.Tanklar kapıyı tutarken mayınlar kurulur,kuşatma silahları hazırlanır,herkez kendine bir target belirler.Kısacası düşman içeri girdiği anda kavga kıyamet kopar.Eğer ordanda geçmeyi başarırlarsa oyunun en zor yok edilen şeylerinden biriyle karşılaşırlar;"Kale kapısı".Bu kapıyı full 3 warband ve ramle yok etmek en az bi 20 25dk alıyor.Ki bu T3 de.T4deki kale savaşlarını düşünemiyorum.Herneyse bu kapı yok edildiğinde dediğim şeylerin aynısı oluyor ve tanklar devreye giriyor.Eğer burdanda sağ kurtulmayı başarırlarsa 2. kata geçmeleri lazım ki bu aşırı zor birşey.Şöyle söyleyeyim.Daracık bir merdivende yığınla düşmana karşı savaşarak yukarı çıkmanız lazım ki hepsi hazır durumda ve sizi bekliyorlar.Bunun gibi 2 kat aşmaları lazım ki başarırlarsa kalenin herosunun ve 4 tane championun yanına varırlar.Ve tabiki yığınla düşman.Bu kargaşanın içinde heroyu yok edebilirlerse kaleyi ele geçirmeyi başarırlar.Diğer durumda başarısız olur tekrar gelmeye çalışırlarsa bunu için 8 dakikaları olucak.Bu süre sonunda kapıdan içeri giremezlerse savunan taraf kazanır.Ve hangi taraf kazanırsa kazansın public quest gibi puanlama olur kazanan taraf zar atar ve kazanan taraf için sandık çıkar.Bunun sonunda token,item,inf,para,experience,renown point alırsınız.
    Umarım bilgi yeterli olmuştur.

• topları kullanabiliyormusunuz eğer kullanıyorsanız damage olayı nasıl? bide top çıkartabilme olayı nasıl oluyor bu konuda bilgisi olan pls.

geçende rvr alanına girişte biri bana yardım edermisin dedi hemen yanımızda bir order oldukça iyi giyimli onu kesememiş gayette normal. nese ben dedim sen dal go go bende topu aldım bir iki atış ve arkadaşında gayretiylen sükse yapamaya çalışan orderi kestik .. gerçi bu toplar çoook biçimsiz yerlere koymuşlar. yine geçende baktım bizm kapıya dolmuş orderler yine topu kullandım bu sayede püskürtüldüler ama menzil olayı çoook kısıtlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 27 Ağustos 2010; 23:26:16 >

Orijinalden alıntı: Chakır

topları kullanabiliyormusunuz eğer kullanıyorsanız damage olayı nasıl? bide top çıkartabilme olayı nasıl oluyor bu konuda bilgisi olan pls.

geçende rvr alanına girişte biri bana yardım edermisin dedi hemen yanımızda bir order oldukça iyi giyimli onu kesememiş gayette normal. nese ben dedim sen dal go go bende topu aldım bir iki atış ve arkadaşında gayretiylen sükse yapamaya çalışan orderi kestik .. gerçi bu toplar çoook biçimsiz yerlere koymuşlar. yine geçende baktım bizm kapıya dolmuş orderler yine topu kullandım bu sayede püskürtüldüler ama menzil olayı çoook kısıtlı.

İlk olarak menzil ayarlanabilir yani aslında baya uzun bir menzili var.T2 den sonra kalelerin etraflarında belli yerler aldığınız malzemelerle top,büyük yay,ram,mancınık vs kurabiliyorsunuz.Tabi malzemeler için para gerekiyor ama alınınabiliyor.Malzemeler sadece bunlarlada bitmiyor.Mesela düşmanı kısa süreliğine surların dışına püskürttünüz.Eğer odununuz varsa kapıyı tamir edebilirsiniz.
    T1 de sadece base savaşları vardır.Pvp konusunda pek bir içerik sunmaz ve çok ama çok kısıtlı bir rvr haritası vardır.
    T2 de haritalar büyür.Kale savaşları gelir ama bu savaşlar yinede ufak çaplıdır ve kalelerin surları yoktur.1vs1 olasılığı artar.
    T3 de haritalar gerçekten inanılmaz büyür.Girdiğiniz bir haritanın yarısı RvR haritasıdır.Kalelere surlar ve çok sayıda guard eklenmiştir.Ki buda kaleyi fethetmeyi gerçekten zorlaştırır.
    T4 de ise şu oyunda gidebildiğimiz ana şehirleri kuşatırsınız.Mesela Orderların ana şehri Altdorf'dur.Her gün belli aralıklarda Destler bu şehri kuşatmak için bir çok ara şehri ele geçirip buraya saldırırlar.300-400 hatta çok daha fazla Order bu şehri savunmak için savaşır.Savaşlar 1 saat sürer.Eğer bu süre içerisinde Dest orduları şehri alabilirlerse siz başka ufak az npcli bir şehre zorunlu geçiş yaparsınız ve o şehirde Dest npcleri belirir.Şehir artık Destlerindir.Tabi aynı şey Orderlar içinde geçerli ve Orderlarda aynı kuşatmaları her gün Destlere yapıyorlar.Guildden anlattıklarına göre hayatınızda hiç bir oyunda göremeyeceğiniz savaşlar oluyormuş.
     Warhammer Online - Age of Reckoning (Wrath of Heroes F2P)

Bu haritada görüyorsunuz.T4 bölümü hergün savaş var.Altdorf ve The Inevitable oyunun en dolu ve en iyi korunan şehirleri.
    Ancak oyunun savunmaya en elverişli şehiri dwarfların Stonewatch şehridir.

Dağın içindedir ve tamamen tünellerden oluşmaktadır.
    Elflerin şehrini açıkçası daha görmedim ama haritayı koyayım.

Umarım yardımcı olur.
    Kısaca özetlemek gerekirse trialde oyun hakkında hiçbirşey belli olmuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chakır

topları kullanabiliyormusunuz eğer kullanıyorsanız damage olayı nasıl? bide top çıkartabilme olayı nasıl oluyor bu konuda bilgisi olan pls.

İlk olarak menzil ayarlanabilir yani aslında baya uzun bir menzili var.T2 den sonra kalelerin etraflarında belli yerler aldığınız malzemelerle top,büyük yay,ram,mancınık vs kurabiliyorsunuz.Tabi malzemeler için para gerekiyor ama alınınabiliyor.Malzemeler sadece bunlarlada bitmiyor.Mesela düşmanı kısa süreliğine surların dışına püskürttünüz.Eğer odununuz varsa kapıyı tamir edebilirsiniz.
    T1 de sadece base savaşları vardır.Pvp konusunda pek bir içerik sunmaz ve çok ama çok kısıtlı bir rvr haritası vardır.
    T2 de haritalar büyür.Kale savaşları gelir ama bu savaşlar yinede ufak çaplıdır ve kalelerin surları yoktur.1vs1 olasılığı artar.
    T3 de haritalar gerçekten inanılmaz büyür.Girdiğiniz bir haritanın yarısı RvR haritasıdır.Kalelere surlar ve çok sayıda guard eklenmiştir.Ki buda kaleyi fethetmeyi gerçekten zorlaştırır.
    T4 de ise şu oyunda gidebildiğimiz ana şehirleri kuşatırsınız.Mesela Orderların ana şehri Altdorf'dur.Her gün belli aralıklarda Destler bu şehri kuşatmak için bir çok ara şehri ele geçirip buraya saldırırlar.300-400 hatta çok daha fazla Order bu şehri savunmak için savaşır.Savaşlar 1 saat sürer.Eğer bu süre içerisinde Dest orduları şehri alabilirlerse siz başka ufak az npcli bir şehre zorunlu geçiş yaparsınız ve o şehirde Dest npcleri belirir.Şehir artık Destlerindir.Tabi aynı şey Orderlar içinde geçerli ve Orderlarda aynı kuşatmaları her gün Destlere yapıyorlar.Guildden anlattıklarına göre hayatınızda hiç bir oyunda göremeyeceğiniz savaşlar oluyormuş.

Bu haritada görüyorsunuz.T4 bölümü hergün savaş var.Altdorf ve The Inevitable oyunun en dolu ve en iyi korunan şehirleri.
    Ancak oyunun savunmaya en elverişli şehiri dwarfların Stonewatch şehridir.

Dağın içindedir ve tamamen tünellerden oluşmaktadır.
    Elflerin şehrini açıkçası daha görmedim ama haritayı koyayım.

Umarım yardımcı olur.
    Kısaca özetlemek gerekirse trialde oyun hakkında hiçbirşey belli olmuyor.

Hacım çok pis canımı çektiriyosun ama ayıp yav Ama malesef. Şu sınavı kazanıp hukuğa bir giriym gerisi problem değil. Sabaha kadar oynar T5'i yazarız olmazsa

• Bişey dikkatimi çekti, haritalarda greenskins vs dwarfs diyor buralarda cücelerle yeşil-derililer mi savaşabiliyor sadece ? Muhtemelen değildir ama genede sorıyım dedim

Orijinalden alıntı: Hydralisk

Bişey dikkatimi çekti, haritalarda greenskins vs dwarfs diyor buralarda cücelerle yeşil-derililer mi savaşabiliyor sadece ? Muhtemelen değildir ama genede sorıyım dedim

Buna benzer bir soruyu ben sorucaktım . Önceden T1 scenariolarında sıraya girdiğimiz zaman bütün ırkların scenariolarına girebiliyoduk ama şimdi chaos char açtım sadece nordenwatch ve ekrund var. Diğer scenariolar iptal mi oldu yoksa herkes sadece kendi ırkına göre olan scenariolara mı girebiliyo ?

Orijinalden alıntı: dogii

quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

Bişey dikkatimi çekti, haritalarda greenskins vs dwarfs diyor buralarda cücelerle yeşil-derililer mi savaşabiliyor sadece ? Muhtemelen değildir ama genede sorıyım dedim

Buna benzer bir soruyu ben sorucaktım . Önceden T1 scenariolarında sıraya girdiğimiz zaman bütün ırkların scenariolarına girebiliyoduk ama şimdi chaos char açtım sadece nordenwatch ve ekrund var. Diğer scenariolar iptal mi oldu yoksa herkes sadece kendi ırkına göre olan scenariolara mı girebiliyo ?

Trial olarak oynuyorsanız öyledir.

• Açıklayayım.İstediğiniz her ırkla pvp yapabilirsiniz.Bunlar sadece savaşta olan ırkları simgeliyor.O sceriolar ise şöyle.Artık her Tierde 2 scerio açılıyor.T1 de sadece 2 scerioya girilinebiliniyorken T2de 4 T3de 6 bu sayı.T4 de ne kadar bilmiyorum şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 28 Ağustos 2010; 0:51:30 >

• quote:

Açıklayayım.İstediğiniz her ırkla pvp yapabilirsiniz.Bunlar sadece savaşta olan ırkları simgeliyor.O sceriolar ise şöyle.Artık her Tierde 2 scerio açılıyor.T1 de sadece 2 scerioya girilinebiliniyorken T2de 4 T3de 6 bu sayı.T4 de ne kadar bilmiyorum şimdilik.
    Bu oyunu yazın başında keşfetsem 3 ay takılırdık ne güzel şimdi üyelik için para verdiğime demez okul var dershane var zaman bulamam :(
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.