Şimdi Ara

Wargame European Escalation bilen var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wargame european escalation bu oyunu indirdim yükledim oyun soğuk savaş döneminde geçiyor gördüğüm kadarıyla geniş açılı kapsamlı oyun lojistik destek falan var nasıl oynanır bilen var mı ? türkçe yaması var mıdır ?

• KARDESIM BU OYUN AGIRLIKLI OLARAK COKLU MULTI ICIN YAPILMIS...YANI ARKADASLARINLA FELAN OYNAYABILIRSIN...FAKAT GENERAL TARZI OYNAMAK ISTIYORSAN SANA BU OYUNUN DEVAMI NITELIGINDEKI WARGAME AIRLAND BATTLE ONEREBILIRIM....
  • hocam ne oyunu, oyun moyun kalmadı artık.
  • türkçe yama bulabildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafux

türkçe yama bulabildin mi?

yok kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

quote:

Orijinalden alıntı: Zafux

türkçe yama bulabildin mi?

yok kardeş

tr yaması yokmuş zaten geri iade ettim
  • Ben baya oynadım bütün görevleri bitirdim gördüğüm en sağlam strateji oyunu diyebilirim gerçeğe çok yakın stratejiler mesela bir anda toplu olarak tankları veya savaş araçlarını piyadeleri sürmek pek başarılı bir oyun olmuyo veya görevlerde kaybediyosun. İlk önce saldırıyı küçük gruplarla başlatıyosun taarruz geliştikçe birlik sayısını arttırabilirsin. Ben bir çok zor görevlerde 30 40 tankla başarısız olduğum görevi sadece 6 7 tankla yaptım ikmal,keşif, topçu,hava unsurları, da var tanklar mekanize araçlardan hariç.saldırılarda pozisyon alman çok önemli. Oyun oynadıkça puan kazanıyosun o puanlarla yeni üniteler açabiliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wargame Strateji oyunu değil resmen bir Savaş Simulasyonudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.