Şimdi Ara

Warez hosting önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Warez forum için adult içerik yoktur..

1-güvenilir
    2-destek konusunda yeterli
    3-Hızlı (en önemlisi)
    4-Tarife konusunda alan- bant -fiyat uyumu yerinde

en az 1 gb alan 25gb bant saglayan hosting paketi arıyorum..

yıllık tarife düşünüyorum.serverın uptime oranının yüksek olması cok önemli zırt pırt kapanmalar veya forumda hantallığa sabep olacak yavaşlıklar istemiyorum.Şimdi bunları önceki yerli hostlardan yaşadıgım porblemlerden dolayı söylüyorum artık son bir kez bir yerli host deneyeceğim inş gerçek anlamda iyi bir host öneririsiniz..

DAha önceden veya şu an kullandığınız ve memun kaldıgnız hostlar varsa lütfen öneriniz...

hepinize şimdiden teşekürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mech_f -- 4 Ocak 2007; 14:42:53 >

• Nasıl Yerli Host? Türkiyeden mi? veya aldıysan aldığın firmanın ismi ve adresini ver bakayım Türkiyede mi*
  • evet bildiğimiz yerli host makinaların türkiyede olması önemli değil.. güvenilir bir kaç yıllık tecrübe sahibi ödeme yaptıktan sonra kayıplara karısmayacak hızlı bir yerli hosting fiması arıyorum..almadım arkadaşım alsam öneri neden isteyeyim..

edit ö harfi eksik olmuş düzeltildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mech_f -- 4 Ocak 2007; 15:24:18 >
  • Ama eğer bilgin yoksa bu konuda host şirketş sana çacak. Eğer açacaklarsa söyle sana mybb açsın zaten diğerlerinde de iş yok ve vbullettin de paralıdır. Benden sana tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan2169 -- 4 Ocak 2007; 15:26:29 >
  • arkadaşım mesajının editlenmeden önceki halinide gördüm ancak tartışma amaçlı başlık açmadım o yüzden cevap verip uzatmıyorum..

Yukardaki iki mesaj da gayet anlaşılır kaliteli host bilen arkadaşlarımdan önerilerini bekliyorum..
  • asp mi düşünüyorsun yoksa asp mi onu sölersen daha iyi yardımcı oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: funy251

asp mi düşünüyorsun yoksa asp mi onu sölersen daha iyi yardımcı oluruz

İkiside aynı yola çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domain ve Host tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim o zaman sen de editleme emsajını istediğin kadar gör önceki mesajımı ben ister editlerim ister yine bırakırım. Mesajımda ahlaksız ve reklam yapıcı birşey yoksa sen buna hiçbir şekilde karışmazsın tamam mı? Ayrıca dediğim de doğruydu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MetaLiaZ
    İkiside aynı yola çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan2169 -- 4 Ocak 2007; 16:00:54 >
  • http://www.hostbul.net/
    buraya baktınmı hiç bakmadıysan kurcala biraz turk siteleri bulabilirsin
  • warez host veren Türk çok az vardır, onlarında güvenilirlik oranı nedir bilemiyorum, yabancı yerlere bakmanı tavsiye ederim, hem daha ucuza da gelir.

Kolay gelsin,

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLuEbLooD® -- 4 Ocak 2007; 18:42:11 >
  • Edit: cevap silindi. Tartışma istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf okur -- 4 Ocak 2007; 19:13:15 >
  • warez warezdir ne biçim bir laftır o anlamadm, elma nasıl olursa olsun elmadır, oda hangi amaca hizmet ederse etsin warezdir., ve kanunlara göre yasaktır.

+ birde dost tavsiyesi, siz her ne kadar bu tür sitelere izin versenizde serverınızı bulundurduğunuz DC ye şikayet gelirse tüm server gümler.

Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.