Bildirim
Warehouse keeper hakında yardım pls...........
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lottery----- eylül- ekim ayında topladık, aralık sonunda verdik
x-mas event ----- aralık sonunda kardan adamlar vardı, onları kesince düşüyordu, yine verdik
treasure chest ------- Forgotten temple'a girince 30 dakkada bütün yaratıkları kesince veriyor... onuda gidip veriyorsun, unique item düşebilir ( high class her türlü item veriyor ( salamander staff bile verebilir ama şansınıza ) ) -
lottery- lotolar vardı ondan çıkıo ne zmn drop olcak gene bilmiom...
treasure - forgetten templeden ama tam bilgim yok hiç. gidemedim
x mas- kardan adamdan kutu dşüodu yılbası zamanı o kutuları verioduk -
quote:
Orjinalden alıntı: *Overdose*
lottery----- eylül- ekim ayında topladık, aralık sonunda verdik
x-mas event ----- aralık sonunda kardan adamlar vardı, onları kesince düşüyordu, yine verdik
treasure chest ------- Forgotten temple'a girince 30 dakkada bütün yaratıkları kesince veriyor... onuda gidip veriyorsun, unique item düşebilir ( high class her türlü item veriyor ( salamander staff bile verebilir ama şansınıza ) )
saol un yardımınız için bide dostum forgeten temple demişsin oraya nası gidilir. Tekrar tşk. -
şimdilik kapalı
ama açılırsa maradondan gidiyorsun, belirli saatleri var, günde 3 kez 30'ar dakkadan yapılıyor
bide bug varken alıyorduk biz treasureları
bugsız ordan sağ çıkman imkansız gibi bişiy
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X