Şimdi Ara

WARDOGS | ANA KONU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
6
Favori
3.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunun ben mantığını sevdim ama başka bir sıkıntı var. Sanırım oyunda belli aralıklarla wipe olacakmış, emek verip kastığımız onca şey hep sıfırlanacaksa olmaz bu iş. Bir de wipe öncesi para kasıp gold alırsak bu goldları wipe sonrası nakite çevirebilecek miyiz, bilen var mı? Yani gold kasmanın da bir amacı olmalı. Yoksa sürekli wipe olacaksa ve gold kasmanın da bir anlamı yoksa oyun amaçsız kalacak.

Bunun dışında oyunu ben sevdim. FPS türüne biraz sandbox eklenmiş gibi diyebilirim. Tam doğru bir ifade oldu mu bilmiyorum. Yani sadece sıcak çatışma alanında bulunup aksiyona girmek zorunda değilsiniz. Farklı farklı işler yapıp takıma katkı sağlayıp kendinize para kasabilirsiniz. Mesela mortar base kurup oturduğunuz yerden milleti mortarlayabilirsiniz. Keşif kasarak sürekli düşmanları spotlayıp para kasabilirsiniz. Helikopter ve kamyonla cepheye adam ve malzeme taşıyabilirsiniz. Birçok şey mevcut.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    3. Windows 11 (26200.9445)
    4. Görseli aşağıya ekledim
    5. 260Hz 1440p - VRR aktif - ASUS VG27AQML1A

WARDOGS | ANA KONU
    WARDOGS | ANA KONU
    WARDOGS | ANA KONU
    i5 13600K - Asus Z690-P D5 - Pure 9070XT - XPG DDR5 2x16 6000MHz - TUF Gaming VG27AQML1A - Sigma L36 Pro 360-W - NZXT C1000 - Montech King Pro 95-W - Razer BlackShark V2 - Razer BlackWidow V3 - Razer Basilisk V2 - Galaxy S24FE

• 3 gündür oynuyorum, güzel oyun umarım üzerine koyarak devam eder.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.