Şimdi Ara

WARDOGS | ANA KONU (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
90
Cevap
5
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    i5 13600K - Asus Z690-P D5 - Pure 9070XT - XPG DDR5 2x16 6000MHz - TUF Gaming VG27AQML1A - Sigma L36 Pro 360-W - NZXT C1000 - Montech King Pro 95-W - Razer BlackShark V2 - Razer BlackWidow V3 - Razer Basilisk V2 - Galaxy S24FE
  • Oyuna girdik ama sunucu listesi boş geliyor bu seferde. Poligonda takılıp duruyorum.

Ben yatıyorum. Beceremediler. Birde Beta da gerekli her şeyi öğrendik demişlerdi.

aynı şeyi global discord chatinde yazınca susturuyorlar insanları. bir de yayıncılara öncelik vermişler galiba sunuculara girmek için. adamlar oyuna girdi onlardan başka kimse yok. betadan çok şey öğrendik bu tarz sorunlar yaşanmaması için yaptık bu betaları zart zurt çok konuşuyorlar ama sıçtılar resmen. yüksekten konuşmaya bayılıyor ekip. performans şöyle böyle dediler yine dlss olmadan framegen olmadan doğru düzgün fps alamıyorsun. potato ayarlarda gölgeler tamamen kapanıyor büyük avantaj. ona bi çözüm getirecekler mi merak ediyorum.

• Oynama fırsatım oldu 2-3 el ekibiniz yok ise satın almayın. Günümüzde oyuncu kitlesi geri zekalı olduğu için sadece yoruluyorsunuz.

Edit : Steam iadeyi kabul etmiyor şaka gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadM4X -- 11 Eylül 2026; 16:13:27 >

Madem sahipsin oyna hocam bence kötü bi oyun değil bence, ben almadım ama olsa oynardım tek başıma da olsa.

PvPsi çok hoşuna gitmediyse horizontal işlere bulaş, helikopter ile milleti savaş alanına bırak, supply taşı ya da savaş alanında medic ol sadece reslemeye, heal atmaya oyna vs oynama çeşidi çok diye tuttu oyun zaten sadece pvp var diye tutmadı o açıdan bayağı iyi.

Amaç sezon bitene kadar para kasmak zaten   Paranın bi amacı var mı unlock hariç bilmiyorum ama. Bi noktadan sonra bi işe yaramayacaktır ancak ileride bi anlam getirirler herhalde.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Büyük haritada rastgele küçük bir alan ve bu alan içeresinde ayrı özel bir alan var. Oyun bağıra bağıra diyor ki bu alanları elinde tutarsan kazanırsın. Millet kıt kafalı olduğu için rakip 80 puan yapmışken bizim adamlar hala daha kum torbası ile uğraşıyor. :D Rastgele insanlar ile oyunu kazanmak inanılmaz zor. Takımında belki sağlam bir ekip olursa anca işte. Oyunda bulunan para sisteminden dolayı sezon başında herkes ile beraber oynamaya başlamaz isen diğer oyunculara karşı çok zayıf kalabilirsin.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.