Şimdi Ara

Warcraft Filmi 2013'e Ertelenmiş!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce imdb'de gezerken aklıma Warcraft filmi geldi bir bakayım dedim. Bir baktım film 2011'de beklenirken filmin çıkış tarihi 2013'e ertelenmiş. Seneye beklerken 3 sene sonra ancak izleyebileceğiz. Gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. Umarım daha önceki bir tarihe alırlar ilerleyen zamanda.

Bkz:http://www.imdb.com/title/tt0803096/

• az önce Prince Of Persia: Zamanın Kumları filminden çıktım eve geldim yolda muhabbeti geçti izlediğimiz film cidden çok iyi olmuş WoW un ki çok daha iyi olur heralde tek filmlede kalmaz çokda kalmadı derken eve geldim sende benı hayal kırıklıgına ugrattım 3 yıl yuh ya :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge54

az önce Prince Of Persia: Zamanın Kumları filminden çıktım eve geldim yolda muhabbeti geçti izlediğimiz film cidden çok iyi olmuş WoW un ki çok daha iyi olur heralde tek filmlede kalmaz çokda kalmadı derken eve geldim sende benı hayal kırıklıgına ugrattım 3 yıl yuh ya :S

hayatımda gördüğüm en rezil uyarlama filmlerden 3.sü.

1- Max Payne
    2- Angels & Demons.
  • quote:

az önce Prince Of Persia: Zamanın Kumları filminden çıktım eve geldim yolda muhabbeti geçti izlediğimiz film cidden çok iyi olmuş WoW un ki çok daha iyi olur heralde tek filmlede kalmaz çokda kalmadı derken eve geldim sende benı hayal kırıklıgına ugrattım 3 yıl yuh ya :S

Güzel mi cidden, efsaneye yakışır birşey yapmışlar mı?

Bu arada bu film önce 2008de çıkıyordu, sonra 2009 sonra 11 şimdi de 13. Çıkacağından da pek umutlu değilim ben. Heyecanlandırmıyor bile bu çıkmama durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Güzel mi cidden, efsaneye yakışır birşey yapmışlar mı?

Bu arada bu film önce 2008de çıkıyordu, sonra 2009 sonra 11 şimdi de 13. Çıkacağından da pek umutlu değilim ben. Heyecanlandırmıyor bile bu çıkmama durumu.

Filmi ben de güzel buldum

• abi kötü olan bence türkçe dublaj ama kızın güzelliği konuşmayı unutturuyo o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemicaljack

abi kötü olan bence türkçe dublaj ama kızın güzelliği konuşmayı unutturuyo o ayrı

Evet gerçi ben türkçe dublaj izlemedim ama yinede kızın güzelligi tartısılmaz bence kralın yerinde olsam kaptırmazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kız kimmiş diye imdbde gezinirken donnie darkoda oynayan çocuğu görünce dumur oldum resmen. koca adam olmuş. çok da sevdiğim filmdir orda ufacık çocuktu şimdi başrol oynuyor heralde büyümüş valla 80liymiş zati. hep donnie darko olarak kalıcaktı o
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

kız kimmiş diye imdbde gezinirken donnie darkoda oynayan çocuğu görünce dumur oldum resmen. koca adam olmuş. çok da sevdiğim filmdir orda ufacık çocuktu şimdi başrol oynuyor heralde büyümüş valla 80liymiş zati. hep donnie darko olarak kalıcaktı o

Donnie Darko'nun nesini beğeniyorsun? Bunu sataşma olarak algılama ciddi bir soru :) Ben izledim ve hiç hoşuma gitmedi büyük kitlelere ifade ediyor, beğenen sayısı çok.
  • Konu nerden nereye gelmiş.
  • oha ya 2011 nere 2013 nere ya heveslıydım bıde yav
  • Zamanında 2009 yazıyordu imdb de. Warner Bros çekicekti güya
  • ohoo, bu da blizz oyunları gibi oldu
  • blizzard ın ertelenmeden çıkan birşeyi varmı ki
  • Bekliyodum bu ertelemeyi zaten...
    Faramir'i seçtiler baş rol sonra sil baştan sil baştan...
    Ayıp ya..3 sene daha bekle.
  • Sağlık Olsun.
  • Bu arada belki Sam Raimi den vazgeçip adam gibi bir yönetmenle çalışmaya karar verirler. Beceremiyor o adam ya. Destansı görüntüler elde etmeye çalışıp saçmalıyor çoğu zaman. Gerçi eğlenceli olmuyor değil bazı yapımları (Mesela spartacus) Ama wow'un filmi eğlencelinin ötesinde epic bir yapım olmalı bana kalırsa. Yüzüklerin efendisi serisi kadar saygın bir yerde durabilmeli.
  • Ben burda bas bas bağırırken bazıları film çok yakında diye üste çıkmaya çalışmıştı. Bence bu başlık o arkadaşa kapak olmalı :)
  • Nedense bu filmin D.Bozzo'nun video hikayesine benzer bir hal alacağını düşünüyorum. Sanki hiç çekilemeyecekmiş gibi yada çekildiğinde patates çıkacakmış gibi...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.