Şimdi Ara

Warcraft 3 Frozen Throne Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Warcraft 3 The Frozen Throne oyununda dotA-Allstars ı singleplayer,yani bilgisayara karşı oynayabilir miyiz?Ben son versiyonunu yükledim ama çalıştırdığımda oyuncularının ırkının,zorluk derecelerin olduğu kısım gelmiyor ve Start Game dediğimde yine aynı kısım çıkıyor.Sizce oyunun versiyonundan olabilir mi?Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 3 Temmuz 2006; 11:25:50 >

• Dota AI versiyonunu bulman lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Dota AI versiyonunu bulman lazım.

Buldum ama yine işe yaramadı yaArkadaşlar oyunumın versiyonu 1.07 sizce bu yüzden olabilir mi?Yardımcı olun lütfen.
  • www.wepla.com dan wbnetloader ı yükle içinde 1.20c upgrade ve internetten waxxi serverlerından oynayabilmen için program var google da arat haritaları bulursun en son 6.34AI çıktı benim şimdiye kadar oynadığım en iyi dota yapay zekası haritaya tik bile koyuyo kolay gelsin bir dotacı daha doğuyo sanki
  • Selam hocam. Aşağıdaki adresin Avustralya sunucusundan indirdiğim 6.27b Ai 1.70 sürümünü Custom game\Frozen Throne\Scenario bölümünden açtığımda sorunsuz çalıştı bende. Tarafların zorluk derecesini ayarlayabildiğim gibi yapay zeka da gerekenleri yapıyor (ilk başta biraz bekletiyor. Sonradan kahramanları ve birimleri çıkarıyor).

http://warcraft3.filefront.com/file/DoTA_with_AI;62038#Download

Ancak bendeki War3: Ft sürümü 1.20c. İlgisi olabilir.

Hımm... Üstteki arkadaş 6.34'ün varlığından bahsetmiş. Benim bağlantıyı salla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Temmuz 2006; 22:23:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diablo 2 item yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardımlarınız için sağolun arkadaşlar.Belki yeri değil ama sizce en iyi hero hangisi?Ben Razor'dan (Lightning Revenant) daha iyi hero var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 3 Temmuz 2006; 22:49:52 >
  • Arkadaşlar oyunun 1.20 patch ini kurdum artık dotA çalışıyor.Peki bu dotA'yı online olarak nasıl oynayabilirim?(Yerel Ağ Bağlantısı'ndan değil)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Arkadaşlar oyunun 1.20 patch ini kurdum artık dotA çalışıyor.Peki bu dotA'yı online olarak nasıl oynayabilirim?(Yerel Ağ Bağlantısı'ndan değil)

battle net için bazı siteler war ama eğer arklarınlar oynamak istersen hamachi var biz arklarla oynuyoruz hep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.