Şimdi Ara

Warcraft 3 aracılığı ile başlayanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son ek paketi oynamaya yeni başladım da, bu müzik olayı süper olmuş yahu. Bi yerden anımsıyorum dedim bu müziği, sonra kendi kendime fottmanlerin sözlerini mırıldandım müzik çalarken ve taşlar yerine oturdu. Adamlar W3'ün müziğini çok güzel bir editle yeniden eklemişler oyuna. Var mı bu paketin böyle başka müzikleri ?

Özellikle 3.05

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Revan

Son ek paketi oynamaya yeni başladım da, bu müzik olayı süper olmuş yahu. Bi yerden anımsıyorum dedim bu müziği, sonra kendi kendime fottmanlerin sözlerini mırıldandım müzik çalarken ve taşlar yerine oturdu. Adamlar W3'ün müziğini çok güzel bir editle yeniden eklemişler oyuna. Var mı bu paketin böyle başka müzikleri ?

Özellikle 3.05

Bir Jedi öfkeyi bilmez. Ne nefreti. Ne sevgiyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Heroes of the Storm'un bir müziği Warcraft:Orcs&Humans'dandı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefarius -- 30 Mayıs 2015; 17:09:16 >
  • Galakside tonla Sith Lordu var ve bunlar Dark Jedi olarak geçiyor diye biliyorum. Jedi Order'a bağlı jediler bilmez bu bahsettiklerini.

Not: Sith bir ırktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 30 Mayıs 2015; 19:24:25 >
  • Sonu gerçekten güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Galakside tonla Sith Lordu var ve bunlar Dark Jedi olarak geçiyor diye biliyorum. Jedi Order'a bağlı jediler bilmez bu bahsettiklerini.

Jedi güçlerini iyilik için kullanır. Jedi’lar özgecidir Sadece başkalarını önemserler. Ya sith ? Korkanların yolu.
    Korku karanlık tarafın yolu.. Korku öfke olur, öfke de nefret. Nefret acıyı getirir. Korkuyla dolu senin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandTurco

quote:

Galakside tonla Sith Lordu var ve bunlar Dark Jedi olarak geçiyor diye biliyorum. Jedi Order'a bağlı jediler bilmez bu bahsettiklerini.

Jedi güçlerini iyilik için kullanır. Jedi’lar özgecidir Sadece başkalarını önemserler. Ya sith ? Korkanların yolu.
    Korku karanlık tarafın yolu.. Korku öfke olur, öfke de nefret. Nefret acıyı getirir. Korkuyla dolu senin için.

Hadi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Başlangıç rehberi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.